- 8 Ağustos 2011
- 10.252
- 2.632
Geçmiş olsun. Bence ıhlamur, nane limon gibi takviyeye portakal mandalinaya ağırlık ver. İns ilerlemez.Ya ben hasta oluyorum boğazım açıyor burnum akıyorne yapacağım
Merhaba ben sonradan katıldığım için bunu okumamıştım. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Beklenmeyen gebelik insanı ilk etapta sarsabiliyor. Hislerin çok normal. Ben de 2 ay sonra 36 yaşında olacağım 10 yaşında bir kızım 23 aylık bir oğlum var ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde buz kestim resmen.öğretmenim ve yıllarca mesleğime ara verdim çocuklarıma bakabilmek için. 1 yıl sonra başlarım diye düşünürken bütün planlarım anlamını yitirdi.kendi ailem duruma hiç sevinmedi bile öyle olunca kendimi teselli etmek bana düştü. Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz. Diğer çocuklarımı ben istedim de oldu zannederdim ancak bakış açım değişti bu duruma onları istedim ve çok şükür Allah verdi bu bebeğimi ise istemeden verdi. Belki de senin ailenin rızkının en büyüğünü de bu bebeğin ile beraber verecektir Allah. Gönlünü ferah tut seneye bu zamanlar iyiki diyeceksin.Burda anlattim
kızlar henüz kese falan görmedik. sağ kasığıma ağrı giriyor özellikle yürürken falan var mı sizde böyle bişey
Şimdiki gebeliğimde yok ama öncekilerde olmuştu bilhassa ilk gebeliğimde. Olması normal. Dış gebelşk durumunda çok keskin bir ağrı olur 5000 bhcg üzerinde USG de görülmezse şüphe artar bu yüzden ilk kontrolü geciktirmemek gerekir.Yani ben dış gebelik durumundan korkuyorum açıkçası biraz
Umca takviye öneririm çok hızlı toparlarsın, geçmiş olsunYa ben hasta oluyorum boğazım açıyor burnum akıyorne yapacağım
Ayyy inşallah canım benim böyle pozitifliklere ihtiyacım varGönlünü ferah tut. Hiç olumsuz bir durum yok bence. 5+6 olacak pazartesi. Kese çok net ve sağlıklı görünecek
Durulmayacak bi ağrım yok ama kendini belli ediyor ara araMerhaba ben sonradan katıldığım için bunu okumamıştım. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Beklenmeyen gebelik insanı ilk etapta sarsabiliyor. Hislerin çok normal. Ben de 2 ay sonra 36 yaşında olacağım 10 yaşında bir kızım 23 aylık bir oğlum var ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde buz kestim resmen.öğretmenim ve yıllarca mesleğime ara verdim çocuklarıma bakabilmek için. 1 yıl sonra başlarım diye düşünürken bütün planlarım anlamını yitirdi.kendi ailem duruma hiç sevinmedi bile öyle olunca kendimi teselli etmek bana düştü. Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz. Diğer çocuklarımı ben istedim de oldu zannederdim ancak bakış açım değişti bu duruma onları istedim ve çok şükür Allah verdi bu bebeğimi ise istemeden verdi. Belki de senin ailenin rızkının en büyüğünü de bu bebeğin ile beraber verecektir Allah. Gönlünü ferah tut seneye bu zamanlar iyiki diyeceksin.
Şimdiki gebeliğimde yok ama öncekilerde olmuştu bilhassa ilk gebeliğimde. Olması normal. Dış gebelşk durumunda çok keskin bir ağrı olur 5000 bhcg üzerinde USG de görülmezse şüphe artar bu yüzden ilk kontrolü geciktirmemek gerekir.
Umca takviye öneririm çok hızlı toparlarsın, geçmiş olsun
Ferro Sanol Duodenal kapsül kullanıyorum canımDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ben de muhtemelen kullanacağım zaten normalde de demir düşüklüğü vardı
Bende sağ sol ya da yürürken olmuyor arada regl olacak gibi ağrım oluyor dün akşam biraz uzun sürdü. Daha bende de kese yok canım erken olabilir karından bakılacağında 6 haftalıkken görünüyor diye okumuştum. Ben vajinal muayene olmak istemiyorum açıkçası. Karında belli olana kadar beklerimkızlar henüz kese falan görmedik. sağ kasığıma ağrı giriyor özellikle yürürken falan var mı sizde böyle bişey
İyide kimyon çayı düşüğe neden oluyor diye biliyorum ben dikkatli kullanmak lazımBir su bardağı kaynamış suya birer silme tatlı kaşığı kimyon ve zencefil karıştır. Birkaç dk demlensin iç.
Kimyon normalde çok keskin bi baharat ya nasıl içeceğim diyordum. Demlenmişi içimi kolay ve yumuşak.
Fazla içmektende korkuyorum tam zamanında olduk hasta iyi miGeçmiş olsun. Bence ıhlamur, nane limon gibi takviyeye portakal mandalinaya ağırlık ver. İns ilerlemez.
Bu umca takviye hamilelikte sıkıntı değil mi bilemedim .Merhaba ben sonradan katıldığım için bunu okumamıştım. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Beklenmeyen gebelik insanı ilk etapta sarsabiliyor. Hislerin çok normal. Ben de 2 ay sonra 36 yaşında olacağım 10 yaşında bir kızım 23 aylık bir oğlum var ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde buz kestim resmen.öğretmenim ve yıllarca mesleğime ara verdim çocuklarıma bakabilmek için. 1 yıl sonra başlarım diye düşünürken bütün planlarım anlamını yitirdi.kendi ailem duruma hiç sevinmedi bile öyle olunca kendimi teselli etmek bana düştü. Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz. Diğer çocuklarımı ben istedim de oldu zannederdim ancak bakış açım değişti bu duruma onları istedim ve çok şükür Allah verdi bu bebeğimi ise istemeden verdi. Belki de senin ailenin rızkının en büyüğünü de bu bebeğin ile beraber verecektir Allah. Gönlünü ferah tut seneye bu zamanlar iyiki diyeceksin.
Şimdiki gebeliğimde yok ama öncekilerde olmuştu bilhassa ilk gebeliğimde. Olması normal. Dış gebelşk durumunda çok keskin bir ağrı olur 5000 bhcg üzerinde USG de görülmezse şüphe artar bu yüzden ilk kontrolü geciktirmemek gerekir.
Umca takviye öneririm çok hızlı toparlarsın, geçmiş olsun
Tedirgin bekleyeceğime gider alttan baktırırım napimBende sağ sol ya da yürürken olmuyor arada regl olacak gibi ağrım oluyor dün akşam biraz uzun sürdü. Daha bende de kese yok canım erken olabilir karından bakılacağında 6 haftalıkken görünüyor diye okumuştum. Ben vajinal muayene olmak istemiyorum açıkçası. Karında belli olana kadar beklerim
Herkesin hikayesi farklı. Seninki de başka etkiledi beni.Merhaba ben sonradan katıldığım için bunu okumamıştım. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Beklenmeyen gebelik insanı ilk etapta sarsabiliyor. Hislerin çok normal. Ben de 2 ay sonra 36 yaşında olacağım 10 yaşında bir kızım 23 aylık bir oğlum var ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde buz kestim resmen.öğretmenim ve yıllarca mesleğime ara verdim çocuklarıma bakabilmek için. 1 yıl sonra başlarım diye düşünürken bütün planlarım anlamını yitirdi.kendi ailem duruma hiç sevinmedi bile öyle olunca kendimi teselli etmek bana düştü. Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz. Diğer çocuklarımı ben istedim de oldu zannederdim ancak bakış açım değişti bu duruma onları istedim ve çok şükür Allah verdi bu bebeğimi ise istemeden verdi. Belki de senin ailenin rızkının en büyüğünü de bu bebeğin ile beraber verecektir Allah. Gönlünü ferah tut seneye bu zamanlar iyiki diyeceksin.
Tehlikeli diye biliyorum belki de değildir canım nasıl istersen ben temkinli gitmek istiyorumTedirgin bekleyeceğime gider alttan baktırırım napim
Bende pazartesi gittim doktor hic bakmadan gorunmez kese cuma gel alttan bakicam dedi. Tedirginim ama merak ediyorumTehlikeli diye biliyorum belki de değildir canım nasıl istersen ben temkinli gitmek istiyorum
Belki de hurafedir ben çok çabuk etkilenirim böyle şeylerden :)Bende pazartesi gittim doktor hic bakmadan gorunmez kese cuma gel alttan bakicam dedi. Tedirginim ama merak ediyorum
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Hahaha peki benim her yemek yapisimda catala bisey batirisimda once internetten araştırmamBelki de hurafedir ben çok çabuk etkilenirim böyle şeylerden :)
Bir de çok zor oldu mucize gibiydi o nedenle kendimden bile sakınıyorum gece yatarken her yere yastık koyuyorum üzerine yatmayayım sıkışmasın diyeEvhamlı anneler kulübüne hoşbuldum efendim.
Kızlar daha geçen hafta karın ağrısıyla Gata acile gittim ve kadın doğum bölümünde alttan muayene ettiler herhangi bir olumsuzluk olmadı yani umarım olmamıştırBende pazartesi gittim doktor hic bakmadan gorunmez kese cuma gel alttan bakicam dedi. Tedirginim ama merak ediyorum
Ay o zaten Allahın emri canıım, doktorun yazdığı listedeki bütün ürünlere yine de emin olmak için tek tek bakıyorum.Hahaha peki benim her yemek yapisimda catala bisey batirisimda once internetten araştırmam