Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Çok sevindim canım güzel haberlerle donmene 😊 çok şükür aman iyi ol 😊❤️

Sevindim canım benim aman iyi ol. ❤️😊 Ya benim de kızım 4 yaşında onunla ilgilen ev süpür yemek yap topla bilmem ne derken yorulup kalıyorum. Gece kızım kalkıp geliyor nadir de olsa. O gelmezse sabaha kadar zaten açamıyorum gözümü. Sanki bütün gün dayak yemişim gibi kalkamıyorum. Sabahları yataktan zor kalkıyorum her sabah Allah'ım sadece uyumak istiyorum diyorum 🤣
Teşekkür ederim hepimiz iyi olalım inşallah ❤️ahahaha bende aynı şekilde Benimde 3 yaşında bir kızım var normal günde bir evi süpür bir yemek yap bulaşık derken koltuğa bir uzanıyorum sanki dünya işini yapmışım çok halsizlik oluşuyor yaptığım işler çok keyifsiz oluyor 😂😂

Kızlar benim gibi ayakta hiç duramayanlar var mı nerdeyse bi aydır lavaboya giderken bile bayılacak gibi oluyorum normalde de tansiyonum çok düşüktür. Mutfağa su almaya gitmek bile o kadar zor geliyor ki kolum kalkmıyor. Dişlerimi oturarak fırçalıyorum gibi gibi. inşallah kolaylıkla hayırlısıyla sağlıkla geçer biter bu günlerimiz 🥹

Grip olan arkadaşlara tavsiyem ...Bal sarımsak limon kürü❤️ yıllardır bu kür sayesinde bizim eve ilaç gitmiyor. İnstagramda hastalanmayan çocuk sayfası var orda tarifin detaylı açıklaması var tavsiye ederim. Eğer sarımsak midenizi rahatsız ederse kürün üstüne 1 cay kaşığı hindistancevizi yiyebilirsiniz

Sevgili canlar bi çoğunuz benden ilerdesiniz. Ben bugün 7+6 oldum. Mide bulantısı ve kusmayla baş edemiyorum. Dün nerdeyse gün içinde 20 defa kustum. Bi bardak su anca içebilmişimdir. 1000 lil serum taktık biraz ona güvendim. Ama bugün de yine uyandığımdan beri kusuyorum. Midem boş olduğu için safra kusmaya başladım günüm rezil oluyor resmen. Mide bulantısı neyse de boş bir mideyi kusmaya çalışmak ölüm gibi resmen. Allah aşkına bana bi yol gösterin ne yaptınız bu süreçte. Kimsenin mi bu kadar ağır geçmedi 😀 pirizin prilam ikisine kullanıyorum ama fayda etmiyor
Ben günde 20 30 defa kusmaktan dolayı 2 haftadır hastanede yatıyorum. Çok zor maalesef

Ahshahfjfj Bu şekilde kendini motive etmekte güzel 😄
Gerçekten temizlik yapıldıktan sonra kendin yorulmanın ve bebişi yormanın düşüncesiyle gelen o pişmanlık duygusu çok kötü 🥲
Artık azar azar daha dinlenerek yapmak bizler için daha iyi olacaktır
Bebis beni ben bebisi sirayla yoruyoruz bakalım 😂😂

Teşekkür ederim hepimiz iyi olalım inşallah ❤️ahahaha bende aynı şekilde Benimde 3 yaşında bir kızım var normal günde bir evi süpür bir yemek yap bulaşık derken koltuğa bir uzanıyorum sanki dünya işini yapmışım çok halsizlik oluşuyor yaptığım işler çok keyifsiz oluyor 😂😂
Aynen öyle ya. Öyle halsiz oluyorum ki bende Allah'ım su işi yapayım oturayım şunu yapayım uzanayim diyorum o işler sanki bitmek bilmiyor ben de dinlenemiyorum. Dediğin gibi çok keyifsiz oluyor. 🤣 Akşam eşim geliyor diyorum ben çok yoruldum. Bazen oturduğum yerde uyukluyorum çay icerken falan o derece yani kafam düşüyor engel olamıyorum 😅
Kızlar benim gibi ayakta hiç duramayanlar var mı nerdeyse bi aydır lavaboya giderken bile bayılacak gibi oluyorum normalde de tansiyonum çok düşüktür. Mutfağa su almaya gitmek bile o kadar zor geliyor ki kolum kalkmıyor. Dişlerimi oturarak fırçalıyorum gibi gibi. inşallah kolaylıkla hayırlısıyla sağlıkla geçer biter bu günlerimiz 🥹
Yani hiç öyle olmadım ben ama çok geçmiş olsun sana. Doktoruna danistin mı belki vardır bir çözümü?
Ben günde 20 30 defa kusmaktan dolayı 2 haftadır hastanede yatıyorum. Çok zor maalesef
Çok geçmiş olsun canım. Hala hastanedesin yani öyle mi? 🥺

Kızlar bende birkaç kere gece uyurken iki göğüsümün ortasına bıçak saplanmış gibi uyanıyorum . Nefes almakta zorlanıyorum . Sizde de göğüs kafesinde sıkışma vs oluyor mu yada oldu mu hiç
Ben bu yuzden kalp doktoruna gittim🤦🏼‍♀️
Hamilelikte kaslar agrirmis ben kalp zannetmisim. Bir de iki göğsümün arasi tam anlattiginiz gibi oluyodu, o da megerse mideden kaynakliymis. Yani bunlar normalmis...

Ben bu yuzden kalp doktoruna gittim🤦🏼‍♀️
Hamilelikte kaslar agrirmis ben kalp zannetmisim. Bir de iki göğsümün arasi tam anlattiginiz gibi oluyodu, o da megerse mideden kaynakliymis. Yani bunlar normalmis...
Benim de 2 gündür karnımda bir batma hissi var. Temizlik yaptığım icin mi olddu yoksa büyüdüğü içinmi acaba? Kotuyu dusunmek istemiyorum hiç. Ama temizlikten beri batma sık olmaya başladı:KK43:

Aha haşimato tiroidin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tsh ın kaç çıkmıştı en sonnnn. Haşimato tiroidi benim annemde de var anti tpo değeri 250 çıkmış. Benim de 15 çıktı ama bana da haşimato tiroidi dediler. Sende de var Kuzucum. Doktor belki boyun usg yapabilir ya da elle muayene de yapabilir. Ama korkma korkulacak bi şey yok. Tsh yükselirse ilaçla düşer sorun olmaz 😇
Ayyy benim o Anti tipo bin çıktı ultrason istediler tsh falan normal olunca çok sallmadı doktor.Bende ne bileyim hiç takmadım kafaya sorun olur mu ki ya

Ayyy benim o Anti tipo bin çıktı ultrason istediler tsh falan normal olunca çok sallmadı doktor.Bende ne bileyim hiç takmadım kafaya sorun olur mu ki ya
Bugün bi arkadaşa sordum. Sonucuma baksana, fena. 104 çıkmış dedim. Benimki 300. Sakin ol dedi:KK67:

kadınlar kulübünde baktım. 900ler binler…
Anti tpo su yüksek çok insan varmış. Özellikle gebe kalmaya mani bi durum sanırım. O topiklerde konusu geçmiş daha çok. Tsh, t4, t5 yüksek değilse korkulacak bir durum yok yazmışlar.

Glütensiz beslenme, selenyum ve iyot takviyesi önerilmiş YouTube da birkaç video izledim. Sorduğum arkadaş da selenyum kullanıyormuş.

Yine de hamilelikle özel bi dikkat lazım. Tsh birden yükselme meylinde oluyormuş ya. Dikkat edelim kızlar. Dr istemese de biz arada bu kan tahlillerini yaptıralım. Kişi, kendinin doktorudur 🤪

X