Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Bi sey var bende ama ne bilmiyorum. Ne zaman idrar tahlili versem kan görünür. Bu sene Ürolojiye gittim. Ultrasonla bakıldı. Kayda değer bi şey görülmedi. Rahimden geliyor olabilir kan dedi Dr. Kendimi de dinlemeyi sevmem. Bi şey olsa görünür diyerek bi daha Dr a gitmedim.

Yalnız acil, dünya namına ibretlik bi yer. Tefekkür etmek için kabirden daha etkili. 😣

Rabbim hastanelere düşürmesin
Hangi il hangi hastane kolaylıkla bitsin inşallah bı an once🤷🏻‍♀️

Bağırsaklar kasıklar bugün ağrıyor bu neyin ağrısı bilemedim . Rahimmi genişliyor yoksa üşüttüm mü . Kanama vs yok şükür 9+5 im . İkiz diye mi böyle enteresan herşeyi hissediyorum sizin ağrı sızınız oluyor mu kızlar . Gündüz mide bulantısı . Midem bulanmıyor şuan bu ağrılar var :KK43:
Ben de bugün 9. Haftaya girdim. Bulantım vs yok ama benim de bugün normalden fazla derecede kasıklarımda ağrı oldu

Bağırsaklar kasıklar bugün ağrıyor bu neyin ağrısı bilemedim . Rahimmi genişliyor yoksa üşüttüm mü . Kanama vs yok şükür 9+5 im . İkiz diye mi böyle enteresan herşeyi hissediyorum sizin ağrı sızınız oluyor mu kızlar . Gündüz mide bulantısı . Midem bulanmıyor şuan bu ağrılar var :KK43:
Muhtemelen ikiz olduğu için daha çok hissediyorsundur canım. Bende de oluyor ağrılar da magnezyum eksikliğinden dolayı içince daha iyi hissediyorum. Doktorun sana verdi mi?
Kızlar ya ağzımda tat tuz yok derken bugün de ekşi kilidim açıldı resmen turşu vardı yedim yedim kesmedi limonu hunharca yiyorum ilk gebelikte de yerdim de bu sefer iştahım yok diye beklemiyordum resmen ağzım kamasiyor şunu yazarken bile şapur şupur 🤣🤣
Hey maşallah 🤣 afiyet olsun canım. İlki neydi de ekşi yemistin onda da 🤣
Sen misin bıdı bıdı konuşan? 😔

Sırt sol kaburgamın altından bi sancı girdi. Nefesim kesiliyor. 😣

Acile geldim. Kan ve idrar sonucunu bekliyorum. Dr arkadaşa sordum. Böbrekte taş kum dökme gibi bi şey olabilir dedi.
Çok geçmiş olsun bacım inşallah öyle bir şey değildir iyi haberlerini bekliyorum 🤲🥺

Eveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumum 🥹 doktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş 😍

Eveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumum 🥹 doktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş
Evet aynen öyle canım sen de mi temmuz annesi olacaksın 😊

Kızlar sivilce, yağlanma oldu yüzümde çok ne kullanabilirim yahu 🥲

Siyah noktalardan muzdaribim bende tavsiyelerinizi alırım 🙋
Ben geçen hafta doktoruma sordum hametan ı kullanabilir miyim diye iyi geliyorsa kullan biseuplmaz ondan dedi. Yanık kremi olarak geciyor ama cildi deriyyi yeniliyor renk dengesini esitliyor o yüzden ben normaldede hep onu kullanırım. Hem krem hem pomad olani var ben pomad tercih ediyorum daha yogun olduğu için. Sivilcelerimi söndürdü iki günde.

Sen misin bıdı bıdı konuşan? 😔

Sırt sol kaburgamın altından bi sancı girdi. Nefesim kesiliyor. 😣

Acile geldim. Kan ve idrar sonucunu bekliyorum. Dr arkadaşa sordum. Böbrekte taş kum dökme gibi bi şey olabilir dedi.
Çok geçmiş olsun İnşallah söyledikleri gibi kum falan değildir sadece üşütmüssundür. Bizide haberdar et

X