- 17 Kasım 2023
- 301
- 317
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.461
Teşekkür ederim canım içim rahatladıBen 10+4 ün hiç akıntım olmadı bu zamana kadar canım. Kötü düşünme Allah’ın izni ile bebişin seninledir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım içim rahatladıBen 10+4 ün hiç akıntım olmadı bu zamana kadar canım. Kötü düşünme Allah’ın izni ile bebişin seninledir.
Ben de doktor arayışındayım bu süreçte hasbel kader ikinci çocuğuna hamile biriyle tanıştım. Kendisi ilk doğumu devlette yapmış ve kesinlikle tavsiye etmiyordu. Ben de özellerde fiyatlar uçtu diyince, onun birkaç yakını şöyle bir şey yapmış. Her üniversite hastanesinde var mıymış bilmiyorum ama birçok üni. hastanesinde doğum yaptıran proflar veya doçentler oluyormuş. Bu durumda hocaya her muayeneye gittiğinde cüzi bir miktar muayene ücreti ödüyorsun. Ama tüm tahliller falan ücretsiz tabii. Sonra hocayla anlaşıyorsun doğum için. Onda da sanırım 20 bine kadar ücret çıkıyormuş. Seni muayene eden hoca doğurtuyor. Tek kişilik odan oluyormuş çok memnun kalmışlar. Bu şekilde yapan varsa yorumlarını beklerim ama benim aklıma yattı. Bir deneyeceğim gidip ortamı görmeye karar verdim.
Benim de bir şey yiyesim gelmiyor bir yandan da bebeğe gitsin diye zorla yiyorum, fındık fıstık düşünürken bile midem bulaniyorBen ilk haftalar hergun ceviz findik falan yemeye özen gosteriyordum ama bu ara hic yiyesim gelmiyo özellikle ortalikta birakiyorum cevizi gördükçe yerim diye yok. Su da içemiyorum kendimi cok eksik hissediyorum
Bı de ben de şöyle bir durum var, hani derler ya kız olunca ekşi erkek olunca tatlı istersin diye benim canım hiç bir şey istemiyor, turşuyu da düşününce tatlı yi da düşününce tiksiniyorum, yerken sorun yok ama canım istemiyor ve dusunemiyorum. Normal mi acaba hiç bir tada asermemek8+3 bulantılarından selam kızlar ilaca rağmen azalmıyor geçmiyor . Tüm gün tek odağım bulantı kusmuyorum ama hayat kalitem yok . Kızımda tamemen 16. Hafta da gitmişti . Siz de durumlar nasıl . Çözüm bulabiliyor musunuz
Normal tabiki birde daha çok başındayız ben ilk hamileliğimde ilk zamanlar şekerli hamur yoğurup tabak tabak çiğ hamur yiyordum kız olduBı de ben de şöyle bir durum var, hani derler ya kız olunca ekşi erkek olunca tatlı istersin diye benim canım hiç bir şey istemiyor, turşuyu da düşününce tatlı yi da düşününce tiksiniyorum, yerken sorun yok ama canım istemiyor ve dusunemiyorum. Normal mi acaba hiç bir tada asermemek
Aslında zaten tam tersi oluyormuş erkek bebeklerde turşu limon erik, kız bebeklerde daha tatlı şeylere aseriliyormus. Kişiden kişiye de değişiyor galiba, ekşi yiyenin kızı olur deyimini de öylesine söyledim zaten sen de olduğu gibi ters örneğini çok duydumNormal tabiki birde daha çok başındayız ben ilk hamileliğimde ilk zamanlar şekerli hamur yoğurup tabak tabak çiğ hamur yiyordum kız oldu
Ben de dünyanın bakım ürününü almıştım. Bi sürü çeşit çeşit şey kullanıyordum cildim çok iyi duruma gelmişti şimdi yine mahvoldu ve hiç bi şey kullanamıyorumBen öğrendiğimden beri yüzümden sivilce eksik olmadı ergenligimde bile sivilcem yoktu bukadar. Birde kötü bir huyum var kopartmadan duramıyorum
Nasıl yapicaz bu işi zorlasammi kendimi yoksa zorlamayip akışına mi bıraksam bilemiyorum.Benim de bir şey yiyesim gelmiyor bir yandan da bebeğe gitsin diye zorla yiyorum, fındık fıstık düşünürken bile midem bulaniyor
Ya retinolü bıraktım mecburen. Bebeksi cildim bakımsız kaldı napalım mecbur biraz kimyasaldan uzak durucazBen de dünyanın bakım ürününü almıştım. Bi sürü çeşit çeşit şey kullanıyordum cildim çok iyi duruma gelmişti şimdi yine mahvoldu ve hiç bi şey kullanamıyorum
Kuzum yeme içme konusunda doktorumun dediklerini aynen iletiyorum. İlk 3 ay bebek sadece annenin depolarından beslenir o yüzden yediğin hiç bir şeyin önemi yok dedi. Eşim beni şikayet etti hatta sabahları hiç bi şey yiyemiyor diye. Gebemi rahat bırak lütfen dedi diyelim ki çorba içiyor ve 8 kaşık içti 9. Kaşıkta midesi bulandı o 9. Kaşığı asla yemesin çünkü kusarken önceki yedikleri de boşa gider dedi. Ne zaman yemeyi kesmek isterse kessin sakın karışma dedi ama ilk 3 ay için geçerli. Ama su içeceksin dedi günde en az 10 bardak olacak daha az asla olmaz dedi. İdrarından takip ederim ne kadar su içtiğini dedi. Bebek için tek lazım olan şey suymuş. Hatta diyelim ki çok kötü bi gün miden felaket su içemiyorsun o zaman mutlaka serum taktıracaksın dedi. Ben bu zamana kadar 2 defa taktırdım. Günde Max8 bardak su içebiliyorum dahası midemi bulandırıyor maalesefNasıl yapicaz bu işi zorlasammi kendimi yoksa zorlamayip akışına mi bıraksam bilemiyorum.
Aiyyy nemlendirici bile kullanamıyorum. Eczcıma sordum cerave kullanabilirsin dedi. Evde vardı bi tek onu sürüyorum ama cildim resmen kupkuruYa retinolü bıraktım mecburen. Bebeksi cildim bakımsız kaldı napalım mecbur biraz kimyasaldan uzak durucaz
Akışına bırakma bence, çok yeme dengeli şekilde ye... Yerken biraz geçiyor bulantı yedikten sonra devam ediyor.Nasıl yapicaz bu işi zorlasammi kendimi yoksa zorlamayip akışına mi bıraksam bilemiyorum.
Teşekkür ederim icimi rahatlattin. Suyu icmeye çalışıyorum en azından belki 10 bardak olmasada iciyorum zorlaKuzum yeme içme konusunda doktorumun dediklerini aynen iletiyorum. İlk 3 ay bebek sadece annenin depolarından beslenir o yüzden yediğin hiç bir şeyin önemi yok dedi. Eşim beni şikayet etti hatta sabahları hiç bi şey yiyemiyor diye. Gebemi rahat bırak lütfen dedi diyelim ki çorba içiyor ve 8 kaşık içti 9. Kaşıkta midesi bulandı o 9. Kaşığı asla yemesin çünkü kusarken önceki yedikleri de boşa gider dedi. Ne zaman yemeyi kesmek isterse kessin sakın karışma dedi ama ilk 3 ay için geçerli. Ama su içeceksin dedi günde en az 10 bardak olacak daha az asla olmaz dedi. İdrarından takip ederim ne kadar su içtiğini dedi. Bebek için tek lazım olan şey suymuş. Hatta diyelim ki çok kötü bi gün miden felaket su içemiyorsun o zaman mutlaka serum taktıracaksın dedi. Ben bu zamana kadar 2 defa taktırdım. Günde Max8 bardak su içebiliyorum dahası midemi bulandırıyor maalesef
Ay canim ne güzel haberler almışsın gözün aydın hep böyle keyifli ve rahat geçsin inşallah bundan sonrası daKızçeler iyi akşamlar bugün kontrole gittim herşey yolundaydı çok şükür tehlikeyi atlattık sayılır bebişim dönmüş dötünü yatıyordu doktor popişine vurmaktan sıkıldı o uyumaktan sıkılmadı öksürdüm ultrason başlığıyla dürttük uyandıramadik anası kılıklıyı son anda hafif döndü ense kalınlığını ölçebildi doktor oda iyi çıktı daha önce regl günümden 4 gün gerideydi şimdi tam uyumlu önceki doktorların cihazı sıkıntılıymış gayet güzel dedi doktorum yeğenimde kistikfibrozis olduğu için 2li için kan verdim 2 hafta sonra hem sonuç hemde cinsiyet için giderim bugün 11+5 çıktı böylelikle doğum da 26 hazirana çekilmiş oldu
Tatlı yemek bi kenara dursun tatlı kokusu alınca bile içim dışıma çıkıyor. Her gün limonlu mandalinalı ekşi dondurma yiyorum nasıl iyi geliyorAslında zaten tam tersi oluyormuş erkek bebeklerde turşu limon erik, kız bebeklerde daha tatlı şeylere aseriliyormus. Kişiden kişiye de değişiyor galiba, ekşi yiyenin kızı olur deyimini de öylesine söyledim zaten sen de olduğu gibi ters örneğini çok duydum
Ya benim de biraz iştahım kapansa keşke, her saniye canım başka bir şey çekiyorAkışına bırakma bence, çok yeme dengeli şekilde ye... Yerken biraz geçiyor bulantı yedikten sonra devam ediyor.