- 8 Kasım 2024
- 309
- 515
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.801
6 da kalp atışını duyan çok olmuş canım git bence o tarihte inşallah duyarsınKuzular bir şey soracağım. Ben kese için doktora gittiğimde 5+1 gibi düşünmüştüm kendimi ama öncesinde adet günümden önce bi kaç gün leke geldi o yüzden tam satı bilmiyorum ben tam kanamanın başladığı günü 1 saymıştım. Ona göre 5+1 oluyordu ama doktor kese 5+5 ile uyumlu demişti. Beni 6 gün sonra çağırdı. Yani eğer benim hesaplarıma göre olursa 6+0 doktorun hesabına göre olursa da 6+4 olacak. Sizce kalp atışı duyulur mu. Ben daha geç gitmek istemiştim ama doktor o tarih uygun dedi
Evet gerçekten özelde yaptırmak çok iyi oluyor herşey düzenli ve tizilikle yapılıyor aksi bir durumda hemen müdahale ediliyor benim tanıdığım bşr kaç kişi var onlarda özelde yaptırdı çok memnun kalmışlarBen Anadolu yakasındayım ve daha önceki doğumumu yaptıran bayan dr a gidiyorum ama dr bence kişi özel bişi her gebenin dr undan beklentisi farklı bunu tecrübeyle sabitlemek lazım diye düşünüyorum benim doktorum mesela çok fazla açıklama yapmıyor ama çok fazla endişeli bir dr yani en ufak bişiyi bile riske atmıyor her önlemi alıyor açıkçası ondan başkasına güvenmiyorum ama bir başkası memnun olmayabilir takibini en başından kim yapıyorsa doğumunuda onun yaptırmasını öneririm bence doğumunu nasıl yapacağını şimdiden düşünme derim özellikle özeller en ufak bir risk gördüğünde normal riskini almıyorlar ve bence iyi yapıyorlar mesela bir tanıdığımın çocuğu normal doğumda oksijensiz kaldığı için serablal parsil oldu ve devlette yaptı doğumu devlet okadar ince düşünmüyor çünkü bişi olduğunda hesap sorabileceğiniz bir merci yok devlette ama özelde aksi bi hatada hastaneyi bile kapattırabileceğimiz için çok büyük titizlikte davranıyorlar bilmiyorum bunlar tamamen tercih meselesi sonuçta herşeyin kararını siz vereceksiniz ama çok strese girmeyin herşey olacağına varıcak
ben ilk doğumumda devlette yapmıştım yani şartlar öyle gösterdiği için ama yine de memnun kaldım kızımda hiç belirtim olmadan gittim 41 haftayı geçiyordu artık mecbur doğum başlaması lazımdı yatış yapıldı onların müdahalesi ile sancılarım başladı bir gün hastanede çektim sancıları ama doktorum bana riskin yok sezeryana gerek yok yaşın da küçük suni sancı da vermeyerek kendi sancılarınla doğuma gitmeni istiyorum dedi ve o şekilde oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı bu doğumunda da aynı hastanede yapacağım mecburi
aynı doktorlara denk gelirmiyim bilmiyorum ama inşallah güzel geçer ilk doğumundan da düşünmek istemiyorum fazla bir korku oluyor o gün geldiğinde inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza