• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Günaydın.

Prilam kullandığım halde Dr Prizin diye bir ilaç vermişti bana. Aksi gibi iki gündür boğazım da şişti. Önce bir tarafı sonra diğer tarafı. Geniz akıntısıyla öksürmeyle birleşince, prizin de bi halta yaramıyormuş. Öksürme öğürmeye döndü. 😖Dün gece ruhumu teslim ediyordum. 😣 Sabahı nasıl ettim, bi ben biliyorum.

Sabah hemşireye yazdım. Dr orda mı, bugün grev varmış dedim. Burada gel dedi. Gittim. İki kutu prilam yazdı sağolsun. Boğazıma da baktı. Şiş ve tahriş var ama hamile old için sana şu aşamada ilaç veremem. Parol içebilirsin. Bir iki gün idare etmeye çalış olmazsa yine gel, ne yapabiliriz, bakalım dedi.

Günaydın.

Prilam kullandığım halde Dr Prizin diye bir ilaç vermişti bana. Aksi gibi iki gündür boğazım da şişti. Önce bir tarafı sonra diğer tarafı. Geniz akıntısıyla öksürmeyle birleşince, prizin de bi halta yaramıyormuş. Öksürme öğürmeye döndü. 😖Dün gece ruhumu teslim ediyordum. 😣 Sabahı nasıl ettim, bi ben biliyorum.

Sabah hemşireye yazdım. Dr orda mı, bugün grev varmış dedim. Burada gel dedi. Gittim. İki kutu prilam yazdı sağolsun. Boğazıma da baktı. Şiş ve tahriş var ama hamile old için sana şu aşamada ilaç veremem. Parol içebilirsin. Bir iki gün idare etmeye çalış olmazsa yine gel, ne yapabiliriz, bakalım dedi.
Günaydın canım çok geçmiş olsun :( su içebiliyor musun hiç? ılık limonlu su iyi gelebilir boğazına.

Kızlar bu sabah doktora gidicem bebisi görmeye cok heycanlıyım buraya yazıcam
Kızlar bebek henüz gözükmedi, kese göründü ultrasonda dört hafta iki gün gözüktü. sata göre 6+2 yanşi dha küçük kese de böyle gözüküyor. Neden iki hafta eksik onu anlamadım.

Eklentiler

• IMG_20241202_090739.jpg
    IMG_20241202_090739.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar kese nasıl bebek gözükmedi 4+2 dedi doktor

Eklentiler

• IMG_20241202_090739.jpg
    IMG_20241202_090739.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 50
8+3'ten günaydın herkese.
Dünden beri küçük 1 tost 1 salatalık 1 havuç güç bela yiyebildim. Su desen 1 litre zar zor içiyorum, zorlarsam ağzıma geri geliyor tiksiniyorum sudan bile. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yeteri kadar su içemiyorum bebeğe zarar veriyorum diye çok korkuyorum.

Günaydın kızlar 7+3 ten selam. bulantı ilacına rağmen bugün kustum . Sabah hem eutrox ( troid ilacı ) içiyorum aç karna peşine de kan ilacımı içeyim dedim kusmaktan beter oldum . Ne olacak bu halimiz :KK43: kendi bedenim yük geliyor bana şükürsüzlük yapmak değil amacım güç bela bulantımla araba kullandım önce çocuğu okula bıraktım Peşine işe geldim . Şöyle işe gelmek bile öyle zorluyor ki :KK43:

Günaydın.

Çok geçmiş olsun 😔

1 tatlı kaşığı bal+1tane çok küçük doğranmış sarımsak+3 4 damla limon karıştırıp hop yutuyorsun çiğnemeden

3 gün tekrarlayınca hastalıktan eser kalmıyo doğal antibiyotik eğer denemek istersen 🌸

Günaydın kızlar 7+3 ten selam. bulantı ilacına rağmen bugün kustum . Sabah hem eutrox ( troid ilacı ) içiyorum aç karna peşine de kan ilacımı içeyim dedim kusmaktan beter oldum . Ne olacak bu halimiz :KK43: kendi bedenim yük geliyor bana şükürsüzlük yapmak değil amacım güç bela bulantımla araba kullandım önce çocuğu okula bıraktım Peşine işe geldim . Şöyle işe gelmek bile öyle zorluyor ki :KK43:
Of ben de sabah rutinim aç karna demir ilacı (eşşşşek kadar ) + eutrox akabinde yarım saat yolculuk ve işbaşı.

kızlar kalp atışını duyduk çok şükür doktor 6+5 dedi progestanı bıraktırdı daha önce iki kaybım var diye duphaston başladı kullananınız yada duyanınız varmı aranızda
Ben kullandım canım ilk hafta lekelenmem olmuştu o zaman kullandım . Sonra doktorum gerek görmedi bıraktım

Bende troid ilacını kullanıyorum ama benim ki propycil İçtikten sonra kahvaltı yapayım diyorum boğazımda inanılmaz ilaç kokusu geliyor ağır bir koku sonrasından artık kahvaltı diye bir şey kalmıyor bir ay sonra kontrolüm var bakalım aynı ilaca devam edilecek mi
Kızlar kese nasıl bebek gözükmedi 4+2 dedi doktor
Canım daha çok yeni bende o zamanlarda görmeye gittiğimde bebek görünmüyordu sadece kese vardı iki hafta sonra gittiğimde hem bebeşi gördüm hem kalp atışını duyduk doktorun verdiği tarihte git inşallah bebişi görürsün canım

İnşAllah ümidim o yönde
Bende troid ilacını kullanıyorum ama benim ki propycil İçtikten sonra kahvaltı yapayım diyorum boğazımda inanılmaz ilaç kokusu geliyor ağır bir koku sonrasından artık kahvaltı diye bir şey kalmıyor bir ay sonra kontrolüm var bakalım aynı ilaca devam edilecek mi

Canım daha çok yeni bende o zamanlarda görmeye gittiğimde bebek görünmüyordu sadece kese vardı iki hafta sonra gittiğimde hem bebeşi gördüm hem kalp atışını duyduk doktorun verdiği tarihte git inşallah bebişi görürsün canı

kızlar çok afedersiniz ama bir şey sorucam progestan fitil sabah 1 akşam iki kullanıyorum. sürekli oturarak çalışıyorum gün içinde ilaç geri geliyor sanki bir faydası oluyor mudur ki :KK64:

Back