Kızlar merhaba, ben haziran anneleri grubundan geliyorum. Sizi bilgilendirmek istedim gelip, 11 ve 14 haftalar arasi 2li tarama testiniz olacak ve devlette yanilma payi cok fazla size doktor fetal dna onerebilir, bu fetal dna bir cok firma yapiyor ve yurtdisina gonderiyor yanilma payi %1 ama fiyat olarak 15 binden basliyor. Ben burda bir gun dek gelmis ve kaydetmistim sizde kaydedin ileride lazim olacak.
Bu fetal dna dedigimiz testte kan alinip tum tarama testleri, cinsiyet vs bakiliyor genetik rahatsizliklara, down vs.
Eskisehir osmangazi universite hastanesi bu fetal dna testini 444 liraya yapiyor, eskiden yurtdisina gonderiliyormus fakat suan kendi labaratuarlarini kurmuslar. Ben bugun istanbuldan geldim ve bu testi burda yaptirdim, yaptirmadan once prof doktorla gorusuyorsunuz zaten oda size yanilma payinin %1 oldugunu anlatiyor. Bunu yaptirdiginiz zaman sonraki haftalardaki 3lu tarama ve 4lu tarama yaptirmanizada gerek kalmiyormus. Size simdi atiyorum bakilan seylere, bana yapilan 2. Seceneklerden nipt plas olan.
Hepinizi opuyorum
Bunuda herkesin faydalanmasi icin yazmak istedim, cunku cok maliyetli bir test.