Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Kese Gecen haftaya gore buyumesi gerektigi kadar buyumemis. Betahcgye gore kalp atisi gormeyi beklermis ama goremedik. Bebek bile varla yok arasiydi. Kese 10 mm. Simdi betahcg sonucum geldi, 29 kasim 7500 bugun 26600. Dusmemis de…cok karmasik durumdayim su anda..
başka bi doktora görün canım betan gayet güzel zaten kese göründükten sonra betaya artık bakmıyor bu nıye istemişki anlamadım ayrıca 10 mm kesede zaten bebek görünmesi çok zor moralini bozma başka bi dr daha görün

Kese Gecen haftaya gore buyumesi gerektigi kadar buyumemis. Betahcgye gore kalp atisi gormeyi beklermis ama goremedik. Bebek bile varla yok arasiydi. Kese 10 mm. Simdi betahcg sonucum geldi, 29 kasim 7500 bugun 26600. Dusmemis de…cok karmasik durumdayim su anda..
Benim de 7 haftalık çağırmıştı kalp atışı için. Bence de içini ferah tut iyi düşünmeye çalış betanın düşmemesi olumlu bir şey. Sizin gibi başka örnekler okumuştum burada sorunsuz devam eden. Yine bir şey olursa Allah'tan ama doktor biraz erken konuşmuş gibi geldi.

Şimdi anladım.

Kese az da olsa büyümüş. Bebek de var. Belki de bebek yeni oluşuyor. 🤨 Bugün 5+5sin galiba. Tam da kalp atışı başladı-duyuldu- duyulacak günleri.

Hcg ye baksak,
29u —7500 se
1i — 15000 olur
2sinde — 26600 olmuş.

Beta yükselişler gayet sağlıklı.
Belki yarın yada sonraki gün gitseydin duyacaktın görecektin.

Güzel düşün.
5+5te kalp atışı görülemedi diye moral bozulmaz annesiiii. :anneadayı:

Son düzenleme:
Bak şimdi sana diyince ben döndüm baktım.
6+3te
kese 11.9 mm
Crl 2.7 mm imiş.
Kalp atışı o gün görüldü.

Ondan önce 5+3te gittim.
Kese 8.4 mm idi.
İçi de boştu.

Bana kalırsa senin Dr fazla erken çağırmış. Zaten baktım keseyi de 4+4te görmüşsün sen.

Eklentiler

• IMG_3611.jpeg
    IMG_3611.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Merhaba, biz gecen hafta keseyi gormustuk, 5 haftalik olmasina ragmen 4+2 gozukuyordu. Bugun kontrole cagirmisti, kese 4+6 gozukuyor, kalp atisi yok, 6 haftalik olmasi lazimdi. Doktor betahcg baktirdi 29unda 7500 du, onun sonucunu bekliyoruz ama %90 saglikli bir gebelik degil dedi….🥲 alinacak bebek haftay
Başka bir doktora da mı görünsen acaba 🥺

Şimdi anladım.

Kese az da olsa büyümüş. Bebek de var. Belki de bebek yeni oluşuyor. 🤨 Bugün 5+5sin galiba. Tam da kalp atışı başladı-duyuldu- duyulacak günleri.

Hcg ye baksak,
29u —7500 se
1i — 15000 olur
2sinde — 26600 olmuş.

Beta yükselişler gayet sağlıklı.
Belki yarın yada sonraki gün gitseydin duyacaktın görecektin.

Güzel düşün.
5+5te kalp atışı görülemedi diye moral bozulmaz annesiiii. :anneadayı:
Aynen 7+6 da kalp atışı duyanlar var o zamana kadar duyulur bence de

Hayırlı akşamlar 7+4 oldum çok halsizim ve çok uykum geliyor ayakta duramıyorum resmen hep dinleniyorum ptogestan mı yapıyor yoksa gebelik ilerledikcemi böyle oluyor bilmiyorum ama Progestan dan olduğunu düşünüyorum midemde bi tuhaf 3. Gebeliğim çünkü diğerlerinde böle olmamıstım
Ben de progestan kullanmiyorum ama hamileliğimin en başından beri çok halsiz ve yorgunum. Sürekli uykum geliyor. Midem de tuhaf. Bulanmiyor ama yemek de almıyor. Tuhaf bir gaz var sürekli geğirme hissi var. Yemeklerin tadı bozuk geliyor kokusu bozuk gibi geliyor. En sevdiğim şeylerin bile tadı bozuk. Midem almıyor ama bulanmiyor da. Böyle garip geçiyor benim de. 2. Gebeliğim. Kızımda bulantım çoktu. Bunda yok.
Günaydın.

Prilam kullandığım halde Dr Prizin diye bir ilaç vermişti bana. Aksi gibi iki gündür boğazım da şişti. Önce bir tarafı sonra diğer tarafı. Geniz akıntısıyla öksürmeyle birleşince, prizin de bi halta yaramıyormuş. Öksürme öğürmeye döndü. 😖Dün gece ruhumu teslim ediyordum. 😣 Sabahı nasıl ettim, bi ben biliyorum.

Sabah hemşireye yazdım. Dr orda mı, bugün grev varmış dedim. Burada gel dedi. Gittim. İki kutu prilam yazdı sağolsun. Boğazıma da baktı. Şiş ve tahriş var ama hamile old için sana şu aşamada ilaç veremem. Parol içebilirsin. Bir iki gün idare etmeye çalış olmazsa yine gel, ne yapabiliriz, bakalım dedi.
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsiniz kendinizi. 🌸
kızlar neler yiyorsunuz yeme içmenize dikkat ediyor musunuz:kk77:benim şuan iştahım çok açık pskolojik herhalde
İştah resmen sıfır bende. Hiç bir şey yiyip içmek istemiyorum. Yemem lazim biliyorum ama istemiyorum. Kendimi zorlayarak bir şeyler yemeye çalışıyorum ama yok canım istemiyor. Hamile kalmadan önce ya da kaldığımı bilmeden önce ilk başlarda çok açıktı iştahım. Sonra bir anda kayboldu gitti o his. 🥺

Kızlar merhaba, ben haziran anneleri grubundan geliyorum. Sizi bilgilendirmek istedim gelip, 11 ve 14 haftalar arasi 2li tarama testiniz olacak ve devlette yanilma payi cok fazla size doktor fetal dna onerebilir, bu fetal dna bir cok firma yapiyor ve yurtdisina gonderiyor yanilma payi %1 ama fiyat olarak 15 binden basliyor. Ben burda bir gun dek gelmis ve kaydetmistim sizde kaydedin ileride lazim olacak.
Bu fetal dna dedigimiz testte kan alinip tum tarama testleri, cinsiyet vs bakiliyor genetik rahatsizliklara, down vs.
Eskisehir osmangazi universite hastanesi bu fetal dna testini 444 liraya yapiyor, eskiden yurtdisina gonderiliyormus fakat suan kendi labaratuarlarini kurmuslar. Ben bugun istanbuldan geldim ve bu testi burda yaptirdim, yaptirmadan once prof doktorla gorusuyorsunuz zaten oda size yanilma payinin %1 oldugunu anlatiyor. Bunu yaptirdiginiz zaman sonraki haftalardaki 3lu tarama ve 4lu tarama yaptirmanizada gerek kalmiyormus. Size simdi atiyorum bakilan seylere, bana yapilan 2. Seceneklerden nipt plas olan.
Hepinizi opuyorum ❤️
Bunuda herkesin faydalanmasi icin yazmak istedim, cunku cok maliyetli bir test.
Yurtdışına gönderilenler gibi herhangi bi hastanede kan aldırıp kargoyla gönderme oluyor mu acaba 😅

Arkadaşlar selamlar bugün 7+4 hamileyim kese ve kalp atışını 6+3 gibi görmüştük bir hafta on gündür bulantı gibi iştahsızlık vs vardı baya kötüydü midem ama iki üç gündür daha iyiyim iştahım da geldi gibi canım hiç tatlı çekmiyordu on gündür ama şimdi çekiyor sizce bebeğe birşey olmuş mudur daha önceden kaybım olduğu için çok korkuyorum bu kadar erkenden belirtiler gider mi :KK43: biliyorum bunlar dalgalı şeyler ama bu durum birşeyin habercisi olma ihtimali nedir

Cok tesekkur wderim desteginiz icin arkadaslar, medipol megada kadin dogumcu varmis gece nobette. Isten simdi ciktim, gidicez aksam, aleti daha yenidir oranin, benim doktor cok yasli. Bakalim orasi ne diyecek, yazarim buradan yine
İns güzel haberlerle gel ☺️
Medipol un Dr kadrosu iyidir.

Not: Ama bi şeyler demek için yine de erken, şerh düşüyorum. :anne:

Son düzenleme:
Canım bana yaştan dolayı ikili değil direk fetal dna önerdi doktorum. Bir yerle anlaşması var zaten orayla önümüzde ki cumartesi gelip kan alacaklar. 9+4 üm bugün cumartesi 10+2 olacağım. 1 hafta da çıkıyor sonuç 12. Hafta da doktoruma gideceğim. Ben doktora güveniyorum onun dediği şekilde ilerliyorum.
sen 34 ben 37 🙈 bana hayli hayli önerir o zaman 😅

Arkadaşlar selamlar bugün 7+4 hamileyim kese ve kalp atışını 6+3 gibi görmüştük bir hafta on gündür bulantı gibi iştahsızlık vs vardı baya kötüydü midem ama iki üç gündür daha iyiyim iştahım da geldi gibi canım hiç tatlı çekmiyordu on gündür ama şimdi çekiyor sizce bebeğe birşey olmuş mudur daha önceden kaybım olduğu için çok korkuyorum bu kadar erkenden belirtiler gider mi :KK43: biliyorum bunlar dalgalı şeyler ama bu durum birşeyin habercisi olma ihtimali nedir
Allah’ın izni ile bir şey olmaz canım benimde öyle oldu bi ara göğüslerim sanki hiç ağrımadı şişmedi gibi sonra bulantım gitti geri geldi. Bol bol dua et sen Allah’ın izniyle bebeğin seninledir iyidir 🤲🏻🤍

X