- 30 Haziran 2013
- 21.876
- 1
- 17.915
- 498
Ben oğlak ile kovayı çok benzetiyorum iki çocuğum da kova olduAynen tam bir kova kısaca benmerhamet vicdan analitik zeka mantık kavgacı kova ile balık burcunu karşılaştıran arkadaşlara da tesüf ederim yani en zıt burçlar karşılaştıracak başka bir şey mi bulamadınız aşkolsun kova iyidir iyi. Mantıklı zeki kadınlar olur inş tüm kova kadını bebişleri. Erkeği de ağır kanlı olur eşim de kova ben de kovayım. Mavi duru da inşallah kova olacak eccik daha dursun içerde orta ateşte pişsin elimiz lezzetlidir işimize gelince güzel yemek yaparız temizlik konusunda 10 numara beş yıldız değiliz çünkü bi noktada eyh bunla mı uğraşacam olduğu kadar deriz annenin ruhu şad olsun çok iyi kadınmış tam benim kalemim
Bir iki sene geçince Bebek mi ozluyorlar artık bilmiyorum bu şeyleri unutup yeniden yapasi geliyo insanların nsndjdnx ben bilmiyorum gorcezHer gün başka bi tarafım cortluyor sanki
Akşamdan beri yürürken kasığım mı desem vajina mı desem sağ tarafımda keskin bi acı yanma var wc zor gidiyorum yırtılıyo gibi
Anne olmak nasıl güzel bir hisse artık hamileliğe rağmen yeniden yeniden doğurmak isteyebiliyor insan çok şaşırıyorum. Ben şimdiden bir daha hamilelik mi nooğğ diye geziyorum evde eşime karşıanne olduktan sonra ne hissedicem acaba meraktayım
Allah analı babalı büyütsünBiz iyiyiz kızlaaar çok şükür her şey yolunda gitti. Biraz ağrım var onun dışında iyiyim. Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyseAllah herkese su gibi bir doğum nasip etsin
Çok haklısınAynen tam bir kova kısaca benmerhamet vicdan analitik zeka mantık kavgacı kova ile balık burcunu karşılaştıran arkadaşlara da tesüf ederim yani en zıt burçlar karşılaştıracak başka bir şey mi bulamadınız aşkolsun kova iyidir iyi. Mantıklı zeki kadınlar olur inş tüm kova kadını bebişleri. Erkeği de ağır kanlı olur eşim de kova ben de kovayım. Mavi duru da inşallah kova olacak eccik daha dursun içerde orta ateşte pişsin elimiz lezzetlidir işimize gelince güzel yemek yaparız temizlik konusunda 10 numara beş yıldız değiliz çünkü bi noktada eyh bunla mı uğraşacam olduğu kadar deriz annenin ruhu şad olsun çok iyi kadınmış tam benim kalemim
Maşallah benim virüs hiç bir fırsatı es geçmiyor hemen hortluyorkuzummm virüs zaten orada duruyor bağışıklığı yendiği anda ortaya çıkıyor o yüzden yüksek ateşte enfeksiyonda veya çok üzüntüden endiseden filan hemen çıkıyor.
Bir iki sene geçince Bebek mi ozluyorlar artık bilmiyorum bu şeyleri unutup yeniden yapasi geliyo insanların nsndjdnx ben bilmiyorum gorcez
Benim ikinci gebelik. Planlanan birşey değildi ama kısmeti varmış. 5 yıl sonra tekrardan annelik korkutuyor beni. Çalışan olunca daha zor. Ama sanki yeni anne olacakmışım gibi o kadar heyecanlıyım ki. O bebek kokusu evin içinde dolanmaları. Sabah Agu sohbetleri emzirirken gözünün içine aşkla bakmaları çok zor ama değiyor. Bu arada ilk gebelikte insan birşey anlamıyor ikinci gebelik daha meraklı heyecanlı geçiyormuş onuda deneyimlemiş oldum.Öyle heralde ya sıkıntılar unutulup tatlı anılar mı kalıyo geriye nedirse artık. İnşallah hepimizin öyle tatlı hatırlayacağı anıları kalır. Ha ben yine de bi daha doğurmam nooğ
Geçmiş olsun canım inşallah bir hafta daha dayanır kuzun.Benim yine sancılar çıktı açıklık aynı hala şimdi doktoru bekliyorum bakalım o ne diyecek
maşallah bi onlar eksik zatenMaşallah benim virüs hiç bir fırsatı es geçmiyor hemen hortluyor
Gözünüz aydın, geçmiş olsun canımBiz iyiyiz kızlaaar çok şükür her şey yolunda gitti. Biraz ağrım var onun dışında iyiyim. Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyseAllah herkese su gibi bir doğum nasip etsin
Bizede haber ver cnm iyi olur inşallah düzelirBenim yine sancılar çıktı açıklık aynı hala şimdi doktoru bekliyorum bakalım o ne diyecek
Geçmiş olsun canım inşallah bir hafta daha dayanır kuzun.
Kozlar çıktım ben kontrolden bilin bakalım neyi sormayı unuttummaşallah bi onlar eksik zaten
Riskli zamanlar geçti artık bakalım doktor ne diyecek ikinizde çok iyi olunBenim yine sancılar çıktı açıklık aynı hala şimdi doktoru bekliyorum bakalım o ne diyecek
Çok şükür olumsuz bişey söylemedi canım kasılmalar hala devam ediyor ama açıklık yok 5 gün daha yorulma dinlen bol su iç sonrasında yürümeye başla dedi normal doğum için. Bu seferki açıklık kontrolü çok acıdı ya diğerlerinde hissetmemiştimRiskli zamanlar geçti artık bakalım doktor ne diyecek ikinizde çok iyi olun
Bizlerde akıllı bilinçli merhametli sevgi dolu ebeveynler olalım inşallah. Ne güzel ne mutlu seni yetiştiren anneye. Ruhu şad olsun mekanı cennet olsunÇok haklısınannem kova ben balık ama biz iyi anlaşırdık yaaa yerim çok tatlıydı
yazları sabahlara kadar kitap okurduk sohbet ederdik. Büyürken çok şey kattı bana karakter gelişimime. Özgüven kazanmam için güçlü bir kadın olmam için ne gerekiyorsa verdi bana. Yetiştirme tarzı çok önemli.
Bebişlerimizin burcu ne olursa olsun bizim onlara kazandırdıklarımız eğitim sevgi ilgi hepsi bir bütün.
Onu kullandım çok faydası olmadı başka dou lü ilaç var o bile etki etmiyorBenim ne hikmetse hamileliğimin başında çok yanmıştı Dr. Gaviscon önermişti ama siz bilirsiniz tabii yine de ben en son onun sayesinde rahatlamıştım
Onuda denerim sağol canımCanım bana tek iyi gelen şey karbonat. Yarım bardak suya 1 tatlı kaşığı at 3-4 yudum iç hemen kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?