Ohh harika şu iç canım sütüne de iyi gelir bol su dınlen keyfine bak 5 günlük bir tatil gibi düşünÇok şükür olumsuz bişey söylemedi canım kasılmalar hala devam ediyor ama açıklık yok 5 gün daha yorulma dinlen bol su iç sonrasında yürümeye başla dedi normal doğum için. Bu seferki açıklık kontrolü çok acıdı ya diğerlerinde hissetmemiştim
Ay yemediğim halde böyle yanıyor yesem felaket oluyor ben dün gece en son tekrar tahin yedim bir, kaşık sonra uyuya kalmışım uyanmadım sabaha kadar çok şükürBen artık ateşe ateşle karşılık verme taraftariyim salçasız da yesek yanıyor salcali da yesek yanıyor sknxjdndkd bari yiyim içimde kalmasınbugün salcanin s sine ellemedim midem iki üç saattir yaniyodu şimdi salçalı bir yemek yedim (evet suan skdndjd) sanki biraz daha iyi gibiyim uzanana kadar gecer en azından yanma yapmaz ((((
mekanı cennet olsun güzelim. Onu böyle anıyor olman ne buyuk kazanç. herseyden öte seni hicbirsey yıkamaz çünkü böyle bir anne ile büyümüşsünÇok haklısınannem kova ben balık ama biz iyi anlaşırdık yaaa yerim çok tatlıydı
yazları sabahlara kadar kitap okurduk sohbet ederdik. Büyürken çok şey kattı bana karakter gelişimime. Özgüven kazanmam için güçlü bir kadın olmam için ne gerekiyorsa verdi bana. Yetiştirme tarzı çok önemli.
Bebişlerimizin burcu ne olursa olsun bizim onlara kazandırdıklarımız eğitim sevgi ilgi hepsi bir bütün.
Hey maşallah canım ne yedin ne içtin sen bebişin haftasına göre kilosu çok iyiKozlar çıktım ben kontrolden bilin bakalım neyi sormayı unuttumUçuk mevzusu dünden beri en büyük derdim ama sancı doğumhane dolanırken aklımdan çıktı
Doktor kontrolünde bebişim 3200 kilo çıktı. Doktor ameliyat için önümüzdeki hafta değil sonraki hafta alırız falan demeye başladı hocaaaam ben normal istiyorum ne ameliyatı diye çıkışınca Doktor da şaşırdı. Meğer nst de benimle birlikte sancısı olan bi kız daha vardı onunla karıştırmış nst Hemşiresi beni de daha önceden sezeryanlı diye söylemiş. Normal istiyorum deyince 5 gün sonra bol yürümeye başla dedi herşey yolunda giderse de 2 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. Benim sultanlık 5 gün kaldı kızlar
Hastaneden aradılar şimdi Rop muayenesi yapacaklarmış. Prematüre doğan bebeklerde göz muayenesiymiş bu önemliymiş. İyi dedim ne gerekiyorsa bakılsın tabi ama içimde rahat etmedi inşallah canını acıtacak yan etkisi olan bir şey değildir. Siz hiç duydunuz mu? Yapılan birine şahit oldunuz mu?Bizlerde akıllı bilinçli merhametli sevgi dolu ebeveynler olalım inşallah. Ne güzel ne mutlu seni yetiştiren anneye. Ruhu şad olsun mekanı cennet olsun
Bende kovayım evladım balık olacak. Dediğin gibi burçlar bahane yeter ki güzel yetiştirelim evlatlarımızı.
Bebeğin nasıl bu arada sen nasılsın ne zaman geliyor nasipse evinize
Harika haberler hadi bakalım neler bekliyor seniKozlar çıktım ben kontrolden bilin bakalım neyi sormayı unuttumUçuk mevzusu dünden beri en büyük derdim ama sancı doğumhane dolanırken aklımdan çıktı
Doktor kontrolünde bebişim 3200 kilo çıktı. Doktor ameliyat için önümüzdeki hafta değil sonraki hafta alırız falan demeye başladı hocaaaam ben normal istiyorum ne ameliyatı diye çıkışınca Doktor da şaşırdı. Meğer nst de benimle birlikte sancısı olan bi kız daha vardı onunla karıştırmış nst Hemşiresi beni de daha önceden sezeryanlı diye söylemiş. Normal istiyorum deyince 5 gün sonra bol yürümeye başla dedi herşey yolunda giderse de 2 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. Benim sultanlık 5 gün kaldı kızlar
Gece uyandiriyor mu bu yanma yoksa benim gibi uyandin wc için mesela kalktın geri yataga donene kadar yanmaya başlıyor geri de uzanamiyom jsnxjdnd o şekilde mi benim böyle olduğu için bugün dedim ihlamur iceyim o iyi geldi biraz midem boş kalınca yanma yapiyo sanki bana öyle geldi birazAy yemediğim halde böyle yanıyor yesem felaket oluyor ben dün gece en son tekrar tahin yedim bir, kaşık sonra uyuya kalmışım uyanmadım sabaha kadar çok şükür
Bu açıklık kontrolü çatı muayenesi mi yoksa normal muayene mi oluyoÇok şükür olumsuz bişey söylemedi canım kasılmalar hala devam ediyor ama açıklık yok 5 gün daha yorulma dinlen bol su iç sonrasında yürümeye başla dedi normal doğum için. Bu seferki açıklık kontrolü çok acıdı ya diğerlerinde hissetmemiştim
Ya benim vucut bozuldu galiba aksine sola yatinca reflü de aziyo mide yanmasi da aziyo jsbxjsnxkdnd beni midem ters şekilde gelisti bu yaşıma kadar herhalde başka aciklamasi yokmide yanması olanlar sol tarafa yatın. mide asidi konumu gereği yemek borusundan geride kalacaktır.
mekanı cennet olsun güzelim. Onu böyle anıyor olman ne buyuk kazanç. herseyden öte seni hicbirsey yıkamaz çünkü böyle bir anne ile büyümüşsün
anatomik olarak fiziksel bir çözüm bu tabi ki senin reflunun ardında başka bir sorun olabilir kuzum.Bu açıklık kontrolü çatı muayenesi mi yoksa normal muayene mi oluyo
Ya benim vucut bozuldu galiba aksine sola yatinca reflü de aziyo mide yanmasi da aziyo jsbxjsnxkdnd beni midem ters şekilde gelisti bu yaşıma kadar herhalde başka aciklamasi yok
Yine hüsraaaan skxnjdnd ya umarim yoktur bir şeyim bana öyle geliyodur inşanatomik olarak fiziksel bir çözüm bu tabi ki senin reflunun ardında başka bir sorun olabilir kuzum.
bebis mideye yukari itiyor olabilir benim de öyle asmdeki hemşire bile ayy bu sene uyutmaz dedi dayanmış midene dediYine hüsraaaan skxnjdnd ya umarim yoktur bir şeyim bana öyle geliyodur inş
Evet ya baya yukarilarda hareketleri otururken de dünden beri mafoldum acimiyo ama çok hareketli, bazi arkadaslar 30 dan sonra hareket azaldi sanki biraz demisler benim tam tersi oldu resmen acaba doğacak mi ne olacak snxjsjdkddbebis mideye yukari itiyor olabilir benim de öyle asmdeki hemşire bile ayy bu sene uyutmaz dedi dayanmış midene dedi
çok ilginç ama şekerli su iyi geliyor. ilk gebeliğimde içtim bunda henüz o derece bi yanma yok ama şekerli suyla kesilmişti. bir de ben de aksine sağa yatınca kesiliyor sola yatınca direk asit ağzımda.Bugün felaket durumdayım mide yanması benı mahvetti süt soda tahin ciğ patates bile denedim mide koruyucusu zaten etki etmedı doğal şeyler yapayım dedim bu saat olmuş hala geçmedi mide yanması var diye yağlı salçalı hiç bir şey de yemedim niye böyle oldu anlamadım
valla o kadar perişanım ki ağrılardan sızılardan. bir an önce zaman geçse ve bitse istiyorum bu süreç. ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım belki de 35 yaşın verdiği bi eziyet bilmiyorumHer gün başka bi tarafım cortluyor sanki
Akşamdan beri yürürken kasığım mı desem vajina mı desem sağ tarafımda keskin bi acı yanma var wc zor gidiyorum yırtılıyo gibi
Anne olmak nasıl güzel bir hisse artık hamileliğe rağmen yeniden yeniden doğurmak isteyebiliyor insan çok şaşırıyorum. Ben şimdiden bir daha hamilelik mi nooğğ diye geziyorum evde eşime karşıanne olduktan sonra ne hissedicem acaba meraktayım
Ben hiç duymadım ama sanırımHastaneden aradılar şimdi Rop muayenesi yapacaklarmış. Prematüre doğan bebeklerde göz muayenesiymiş bu önemliymiş. İyi dedim ne gerekiyorsa bakılsın tabi ama içimde rahat etmedi inşallah canını acıtacak yan etkisi olan bir şey değildir. Siz hiç duydunuz mu? Yapılan birine şahit oldunuz mu?
Benimde tam tarif ettiğin gibi oluyor. Wcye kalktığımda tekrardan yattığımda mide yanması başlıyor. Ama oğlak kadının dediği gibi sola yatınca hafifliyor.. su içiyorum gece ara ara. O da iyi geliyor bana. Bide acıkınca deli gibi yanıyor benim deGece uyandiriyor mu bu yanma yoksa benim gibi uyandin wc için mesela kalktın geri yataga donene kadar yanmaya başlıyor geri de uzanamiyom jsnxjdnd o şekilde mi benim böyle olduğu için bugün dedim ihlamur iceyim o iyi geldi biraz midem boş kalınca yanma yapiyo sanki bana öyle geldi biraz
33+6 bende de iki gündür var ama tabi Progesteron içerikli fitilini de etkisi var bendeKızlar 36 . Haftada olup beyaz akıntısı çok artan varmı. Bu doğum belırtısımı
Balık herhangi bir insan beni boğar ağlaklığı ama evlat ayrı bir kategori yani. İnsan evladı olunca ayrı bir bakıyor durumlara. Kızımdan sebep koç burcuna aşığım sen düşünÇok haklısınannem kova ben balık ama biz iyi anlaşırdık yaaa yerim çok tatlıydı
yazları sabahlara kadar kitap okurduk sohbet ederdik. Büyürken çok şey kattı bana karakter gelişimime. Özgüven kazanmam için güçlü bir kadın olmam için ne gerekiyorsa verdi bana. Yetiştirme tarzı çok önemli.
Bebişlerimizin burcu ne olursa olsun bizim onlara kazandırdıklarımız eğitim sevgi ilgi hepsi bir bütün.
Benim şekerim var şekerli hiç bir şey tüketemiyorum çok dikkat ediyorum bebeğimde bebek genişlemesi var ama önerim için teşekkür ederimçok ilginç ama şekerli su iyi geliyor. ilk gebeliğimde içtim bunda henüz o derece bi yanma yok ama şekerli suyla kesilmişti. bir de ben de aksine sağa yatınca kesiliyor sola yatınca direk asit ağzımda.
valla o kadar perişanım ki ağrılardan sızılardan. bir an önce zaman geçse ve bitse istiyorum bu süreç. ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım belki de 35 yaşın verdiği bi eziyet bilmiyorum
Benim uyandırıyor işte çok kötü oluyorum ancak koltukta oturarak uyuyunca uykuya dalabiliyorum dün akşam rahat uyudum tahin sonrası inşallah bugün tekrarlanmazGece uyandiriyor mu bu yanma yoksa benim gibi uyandin wc için mesela kalktın geri yataga donene kadar yanmaya başlıyor geri de uzanamiyom jsnxjdnd o şekilde mi benim böyle olduğu için bugün dedim ihlamur iceyim o iyi geldi biraz midem boş kalınca yanma yapiyo sanki bana öyle geldi biraz
Benim de çok hareketli ayaklar yukarda olunca kaburgama vuruyor ama kendini bazen geriye yeri daraldı galıbaEvet ya baya yukarilarda hareketleri otururken de dünden beri mafoldum acimiyo ama çok hareketli, bazi arkadaslar 30 dan sonra hareket azaldi sanki biraz demisler benim tam tersi oldu resmen acaba doğacak mi ne olacak snxjsjdkdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?