Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Ohh harika şu iç canım sütüne de iyi gelir bol su dınlen keyfine bak 5 günlük bir tatil gibi düşün

Ay yemediğim halde böyle yanıyor yesem felaket oluyor ben dün gece en son tekrar tahin yedim bir, kaşık sonra uyuya kalmışım uyanmadım sabaha kadar çok şükür

mide yanması olanlar sol tarafa yatın. mide asidi konumu gereği yemek borusundan geride kalacaktır.
mekanı cennet olsun güzelim. Onu böyle anıyor olman ne buyuk kazanç. herseyden öte seni hicbirsey yıkamaz çünkü böyle bir anne ile büyümüşsün

Hey maşallah canım ne yedin ne içtin sen bebişin haftasına göre kilosu çok iyi bende son haftalar kilo aldırıyom diyorum ama yiyemiyorum midem almıyor artık.
İnşallah çok çok kolay bir doğum olur vaktinde saatinde

Hastaneden aradılar şimdi Rop muayenesi yapacaklarmış. Prematüre doğan bebeklerde göz muayenesiymiş bu önemliymiş. İyi dedim ne gerekiyorsa bakılsın tabi ama içimde rahat etmedi inşallah canını acıtacak yan etkisi olan bir şey değildir. Siz hiç duydunuz mu? Yapılan birine şahit oldunuz mu?

Eklentiler

• 37e45427-cae0-417d-b2e2-8dc11c5a33b3.jpeg
    182,3 KB · Görüntüleme: 22
Harika haberler hadi bakalım neler bekliyor seni

Ay yemediğim halde böyle yanıyor yesem felaket oluyor ben dün gece en son tekrar tahin yedim bir, kaşık sonra uyuya kalmışım uyanmadım sabaha kadar çok şükür
Gece uyandiriyor mu bu yanma yoksa benim gibi uyandin wc için mesela kalktın geri yataga donene kadar yanmaya başlıyor geri de uzanamiyom jsnxjdnd o şekilde mi benim böyle olduğu için bugün dedim ihlamur iceyim o iyi geldi biraz midem boş kalınca yanma yapiyo sanki bana öyle geldi biraz

Bu açıklık kontrolü çatı muayenesi mi yoksa normal muayene mi oluyo
Ya benim vucut bozuldu galiba aksine sola yatinca reflü de aziyo mide yanmasi da aziyo jsbxjsnxkdnd beni midem ters şekilde gelisti bu yaşıma kadar herhalde başka aciklamasi yok

anatomik olarak fiziksel bir çözüm bu tabi ki senin reflunun ardında başka bir sorun olabilir kuzum.

Eklentiler

• 1000023236.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 19
bebis mideye yukari itiyor olabilir benim de öyle asmdeki hemşire bile ayy bu sene uyutmaz dedi dayanmış midene dedi
Evet ya baya yukarilarda hareketleri otururken de dünden beri mafoldum acimiyo ama çok hareketli, bazi arkadaslar 30 dan sonra hareket azaldi sanki biraz demisler benim tam tersi oldu resmen acaba doğacak mi ne olacak snxjsjdkdd

çok ilginç ama şekerli su iyi geliyor. ilk gebeliğimde içtim bunda henüz o derece bi yanma yok ama şekerli suyla kesilmişti. bir de ben de aksine sağa yatınca kesiliyor sola yatınca direk asit ağzımda.
valla o kadar perişanım ki ağrılardan sızılardan. bir an önce zaman geçse ve bitse istiyorum bu süreç. ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım belki de 35 yaşın verdiği bi eziyet bilmiyorum

Ben hiç duymadım ama sanırım ladin19 bu konuyla ilgili bilgi sahibiydi, yazılarda öyle okudum diye hatırlıyorum canım.
Ama içini ferah tut oğlun aslan gibi bu muayeneden hiç bişey olmaz.. kavuşmaniza az kaldı inşallah
Benimde tam tarif ettiğin gibi oluyor. Wcye kalktığımda tekrardan yattığımda mide yanması başlıyor. Ama oğlak kadının dediği gibi sola yatınca hafifliyor.. su içiyorum gece ara ara. O da iyi geliyor bana. Bide acıkınca deli gibi yanıyor benim de şeker ölçümü yapmadan midem yanıyorsa şekerim kesin düşük çıkacak diyorum hatta. Acıktıgimi o şekilde anlıyorum

Balık herhangi bir insan beni boğar ağlaklığı ama evlat ayrı bir kategori yani. İnsan evladı olunca ayrı bir bakıyor durumlara. Kızımdan sebep koç burcuna aşığım sen düşün

Benim şekerim var şekerli hiç bir şey tüketemiyorum çok dikkat ediyorum bebeğimde bebek genişlemesi var ama önerim için teşekkür ederim

Benim uyandırıyor işte çok kötü oluyorum ancak koltukta oturarak uyuyunca uykuya dalabiliyorum dün akşam rahat uyudum tahin sonrası inşallah bugün tekrarlanmaz

Evet ya baya yukarilarda hareketleri otururken de dünden beri mafoldum acimiyo ama çok hareketli, bazi arkadaslar 30 dan sonra hareket azaldi sanki biraz demisler benim tam tersi oldu resmen acaba doğacak mi ne olacak snxjsjdkdd
Benim de çok hareketli ayaklar yukarda olunca kaburgama vuruyor ama kendini bazen geriye yeri daraldı galıba gerilme olduğunda hafif ağrı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…