Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Sütu sogukmu içtin soğuk ise yarıyor

Aynı durumdayız yatmak istiyorum yok yattığım an tekrar yanmaya başlıyor şu an yatakta oturuyom

Biz iyiyiz kızlaaar çok şükür her şey yolunda gitti. Biraz ağrım var onun dışında iyiyim. Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyse Allah herkese su gibi bir doğum nasip etsin
Hayirli olsun, güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun bebeğinizin ailesiyle birlikte. En kısa zamanda toparlanırsınız umarım.

Ben artık ateşe ateşle karşılık verme taraftariyim salçasız da yesek yanıyor salcali da yesek yanıyor sknxjdndkd bari yiyim içimde kalmasın bugün salcanin s sine ellemedim midem iki üç saattir yaniyodu şimdi salçalı bir yemek yedim (evet suan skdndjd) sanki biraz daha iyi gibiyim uzanana kadar gecer en azından yanma yapmaz ((((

Aynen tam bir kova kısaca ben merhamet vicdan analitik zeka mantık kavgacı kova ile balık burcunu karşılaştıran arkadaşlara da tesüf ederim yani en zıt burçlar karşılaştıracak başka bir şey mi bulamadınız aşkolsun kova iyidir iyi. Mantıklı zeki kadınlar olur inş tüm kova kadını bebişleri. Erkeği de ağır kanlı olur eşim de kova ben de kovayım. Mavi duru da inşallah kova olacak eccik daha dursun içerde orta ateşte pişsin elimiz lezzetlidir işimize gelince güzel yemek yaparız temizlik konusunda 10 numara beş yıldız değiliz çünkü bi noktada eyh bunla mı uğraşacam olduğu kadar deriz annenin ruhu şad olsun çok iyi kadınmış tam benim kalemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…