Oyyy maşalllaaaahKızlar sonucum çıktı çok mutluyum ama bu değere görünmesi gerekmiyor muydu
Mide bulantısı iki haftadır var cok zorluyorTaze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Kızlar tabloyu güncelledim
Mide bulantısı iki haftadır var cok zorluyorbende akıntı yok denecek kadar az arada çok az oluyor ama olmasının sakıncası yok sanki bnm diğer gebeliklerimde olmustu. Her gebelik farklı seyrediyor kişiden kişiye de değişiyor belki senin olmayacaktır öyle ise ne kadar şükretsen azdır arkadaşım
Ayy valla bende düşünmedim değilOyyy maşalllaaaahacaba ikiz olabilir mi? Değerlerin iki katında iki katııı
Bende de mide bulantısı yok olmadı daTaze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Bende de henüz bulantı uyku vs yok yarın 7 haftalık oluyorum, akıntı çok nadir oluyor hafif hafifTaze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Bende sürekli akıntı var her lavaboya gittiğimde afedersin ama ıc camasırım ıslak vok ayakta durursam da afedersiniz sümüksü gibi krem rengi bir akıntı ama ben normaldir diye düşünüyorumTaze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Bende de tık yokTaze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Bende de henüz bulantı uyku vs yok yarın 7 haftalık oluyorum, akıntı çok nadir oluyor hafif hafif
Ama dehşet bi mide kazınmam var. Sabah uyanıyorum bi süre bişi yemezsem midem kazıntıdan mahvoluyo ya da yemek yiyorum 1 saat sonra yine başlıyo kazıntı
Bende sürekli akıntı var her lavaboya gittiğimde afedersin ama ıc camasırım ıslak vok ayakta durursam da afedersiniz sümüksü gibi krem rengi bir akıntı ama ben normaldir diye düşünüyorum
Taze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Canım benim hamile olmadan önce günlük akıntım nasılsa o şekilde var şuanda.Kokulu vs değil.7+4 deyim 6. Haftadan beri yoğun bulantım var herşeyden tiksiniyorum ama herkesin aynı olmuyor ondan endişelenme sakın ♡Taze anne adayları herkese merhaba Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak ümidiyleakıntınız ne durumda yaşayan var mı ? Bir de herkeste mide bulantısı başladı mı 6+2 deyim bende hiçbir şey yok
Kızlar kamu calısanınız var mı hamılelık raporu alan oldu mu ya da ne zaman alıp verıyorsunuz benım ısım agır bı an once raporu sunmam lazım iş yerime bilgisi olan var mı ?
Ben ilk gebeliğimde 5. Haftada almıştım ne zaman istersen alabilirsin ağır ve tehlikeli işte çalışamaz raporunuKızlar kamu calısanınız var mı hamılelık raporu alan oldu mu ya da ne zaman alıp verıyorsunuz benım ısım agır bı an once raporu sunmam lazım iş yerime bilgisi olan var mı ?
Ay saat başı yemek mi yicezEn belirgin belirti bende de bu açlık krizlerimi durduramıyorum
Ay saat başı yemek mi yicezağzıma atmalık kuruyemiş vs bulunduruyorum elimin altında ama kesmiyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?