Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki dakikada çıktıKaç dkda çıktı canım
Ayyy doğru kafa mı kaldıSon adet tarihi nasıl 21 haziran oluyor :) Mayıs olmasın
pamuğum ama kese için erken değil mi, zaten günü gününe aynıyız seninle,
ben hiç kontrole gitmedim o yüzden, kendim beta ile takip ediyorum
5. haftam bitince gideceğim muayeneye,
Kızlar sonucum çıktı çok mutluyum ama bu değere görünmesi gerekmiyor muydukaç çıktı canım
Maşallah çok güzel yükselmiş. Cihazdan cihaza da çok farkediyor kimi cihaz 1500 üstü hmen gösteriyor kimisi 2500. Cok takılma bikaç gün sonra yine gider içini rahatlatırsın :)Kızlar sonucum çıktı çok mutluyum ama bu değere görünmesi gerekmiyor muydu
Sonucun çok güzel. Muhtemelen cuma gidersen kese görünür. Doktorunu değiş amaKızlar sonucum çıktı çok mutluyum ama bu değere görünmesi gerekmiyor muydu
Maşallah çok güzel yükselmiş. Cihazdan cihaza da çok farkediyor kimi cihaz 1500 üstü hmen gösteriyor kimisi 2500. Cok takılma bikaç gün sonra yine gider içini rahatlatırsın :)
Eski kendi doktoruma attım yarın gel bakalım dedi öğleden sonra ona gidicemSonucun çok güzel. Muhtemelen cuma gidersen kese görünür. Doktorunu değiş ama
Başka bir dr gitme şansın var mı canım yaa bana ilk perinatoloji açtırmaya gittim devlete çift rahim misin diye sordu. Hayır değilim dedim olsa bilmez miyim 4 hamilelik yasadim sezaryen doğum yaptım dediği lafa bak. Sen takılma değerin 159 dan 1700 lere çıkmış 5 günde 3 4 kat filan artmış iki günde çok da güzel artış bu benim de bir kere 2 kat arttı diğer 3 kan vermede 3 veya 4 kat civarı arttı. Ultrason aleti çok önemliKızlar sonucum çıktı çok mutluyum ama bu değere görünmesi gerekmiyor muydu
Belki de ama bu tür şeyler genelde halk miti olur. Doktorun demedi ilginç oldu. Merakla bekliycem seni bakalım tezi tutmuş muBenim ilk çocuk inşallah Allah nasip ederse, ama siz tecrübelisiniz yatsıydı diyorsunuz belki de doğruluk payı vardır öyleyse
Yarın daha önceki gebeliğimde takip eden güvendiğim kendi doktoruma gidicem ona mesaj attım yarın gel dediBaşka bir dr gitme şansın var mı canım yaa bana ilk perinatoloji açtırmaya gittim devlete çift rahim misin diye sordu. Hayır değilim dedim olsa bilmez miyim 4 hamilelik yasadim sezaryen doğum yaptım dediği lafa bak. Sen takılma değerin 159 dan 1700 lere çıkmış 5 günde 3 4 kat filan artmış iki günde çok da güzel artış bu benim de bir kere 2 kat arttı diğer 3 kan vermede 3 veya 4 kat civarı arttı. Ultrason aleti çok önemli
O zaman var gibi görünüyor canım imkanın varsa kan testi verİki dakikada çıktı
Süper hadi moral bozmak yok. Değerin gerçekten süper.Yarın daha önceki gebeliğimde takip eden güvendiğim kendi doktoruma gidicem ona mesaj attım yarın gel dedi
Kesinlikle, bakalım mutlaka haber vericemBelki de ama bu tür şeyler genelde halk miti olur. Doktorun demedi ilginç oldu. Merakla bekliycem seni bakalım tezi tutmuş mu
İnşallah canımSüper hadi moral bozmak yok. Değerin gerçekten süper.
Anne adı: bade_314Rica ederim kimse almayınca ben alayım dedim Şimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsem
Benıde listeye eklermısınız nasıl ekleniyor bilmiyorum
Sat 11 mayıs
Bat 11 hazıran
Beklen doğum günü 15 şubat sanırım
Kese görünme 15 hazıran yaş 32 çocuk 2. Kocaeli
Kan vericem bakalım şuan yakinimda hastane de yok Perşembe gidicem inşallahO zaman var gibi görünüyor canım imkanın varsa kan testi ver