- 30 Haziran 2013
- 21.026
- 16.272
bır on gundur varNe zaman başladı bulantı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bır on gundur varNe zaman başladı bulantı
Aa sorsaydınız keşke neye göre benzetmiş biz de bakardıkBenim keseyi görür görmez Doktor kızınız geliyor hayırlı uğurlu olsun dedi ama ne kadar ciddiyet barındırıyor bilemiyorum, kese şekline göre doktoru tahminde bulunan yada daha önce ki hamileliklerinde cinsiyeti kesede ki tahminden öğrenen var mı acaba kızlarr
Ya doktor bakalım dedi ultrasonla görünmesi gelir falan dedi bu haftada ama beta düşük geç döllenme olmuştur belki dedim hiçbirşey demedi yüzü düşüktüpamuğum ama kese için erken değil mi, zaten günü gününe aynıyız seninle,
ben hiç kontrole gitmedim o yüzden, kendim beta ile takip ediyorum
5. haftam bitince gideceğim muayeneye,
Kaç haftalık görünüyorsunuz ve son betanız kaç?Ya doktor bakalım dedi ultrasonla görünmesi gelir falan dedi bu haftada ama beta düşük geç döllenme olmuştur belki dedim hiçbirşey demedi yüzü düşüktü
İnşallah balım doktor biraz rahatsız etti beni ben sadece beta vermek istiyorum dedim bu haftalarda kese görünmesi lazım dedi ben de beta düşük belki geç döllenme olmuştur falan dedim hiçbir şey demedi yüzü asık bir şekilde döndü gittisenın kesen için daha çok erken canım betan hadi 400 cıvarı olmustur olmamıs da olabılır benım 3800 ıle karından göründü bır kac gun daha gerekir keseye
Sat 21 Haziran uygulamaya göre beş hafta son betonda 159 ama dört gün önce vermiştim bugünkü daha çıkmadı aslında benim aklımda zaten muayene olmak yoktu doktor biraz kafamı karıştırdıKaç haftalık görünüyorsunuz ve son betanız kaç?
SAT mı BAT mı ? Tam olarak SAT yazabilir misinizSat 21 Haziran uygulamaya göre beş hafta son betonda 159 ama dört gün önce vermiştim bugünkü daha çıkmadı aslında benim aklımda zaten muayene olmak yoktu doktor biraz kafamı karıştırdı
Doktoruna kulak asma betan daha çok küçük muhtemelen şuan 700-800lerde olması gerekiyor. Bu betayla da kese görünmez. Benim beta 8 bin küsürdü alttan anca göründü. Herkesin farklı olabilir. En son betan gelsin bakalımSat 21 Haziran uygulamaya göre beş hafta son betonda 159 ama dört gün önce vermiştim bugünkü daha çıkmadı aslında benim aklımda zaten muayene olmak yoktu doktor biraz kafamı karıştırdı
bir de size vajinal mı baktı da göremedi keseyi ?İnşallah balım doktor biraz rahatsız etti beni ben sadece beta vermek istiyorum dedim bu haftalarda kese görünmesi lazım dedi ben de beta düşük belki geç döllenme olmuştur falan dedim hiçbir şey demedi yüzü asık bir şekilde döndü gitti
Canım sat 21 Haziran canım 4 gün önce beta verdim kontrol verdim bugün çıkmadıSAT mı BAT mı ? Tam olarak SAT yazabilir misiniz
Evet vajinal baktıbir de size vajinal mı baktı da göremedi keseyi ?
Son adet tarihi nasıl 21 haziran oluyor :) Mayıs olmasınCanım sat 21 Haziran canım 4 gün önce beta verdim kontrol verdim bugün çıkmadı
kaç çıktı canımİnşallah balım doktor biraz rahatsız etti beni ben sadece beta vermek istiyorum dedim bu haftalarda kese görünmesi lazım dedi ben de beta düşük belki geç döllenme olmuştur falan dedim hiçbir şey demedi yüzü asık bir şekilde döndü gitti
kimbilir aklı nereye dalmıştırİnşallah balım doktor biraz rahatsız etti beni ben sadece beta vermek istiyorum dedim bu haftalarda kese görünmesi lazım dedi ben de beta düşük belki geç döllenme olmuştur falan dedim hiçbir şey demedi yüzü asık bir şekilde döndü gitti
Ben Kayseride yaşıyorum Doktorum Zeki Yılmaz kendi kliniğinde hizmet veriyor Bir rivayet var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum keseniz yatsı yatkın olursa ise kız yuvarlak olur ise erkek oluyormuş gibi ben bunu kulaktan dolma bilgilerden almıştım ama dün doktorumda böyle bir tespitte bulununca bende sorguladımdrunuz nerede ısmı nedir hemen gıdelım
bir de kesenizin şekli nasıl resmi varsa paylaşabılır mısınız sakıncası yoksa
Aynen canım leke falan gelmedi daha. Bulantı çok kötü ya yedirmiyor içirmiyoren ıyısı kötüyü hiç çağırma daha leke de gelmedi sanırım ben mide bulantısından ayakta duramıyorum
Ben Kayseride yaşıyorum Doktorum Zeki Yılmaz kendi kliniğinde hizmet veriyor Bir rivayet var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum keseniz yatsı yatkın olursa ise kız yuvarlak olur ise erkek oluyormuş gibi ben bunu kulaktan dolma bilgilerden almıştım ama dün doktorumda böyle bir tespitte bulununca bende sorguladımdrunuz nerede ısmı nedir hemen gıdelım
bir de kesenizin şekli nasıl resmi varsa paylaşabılır mısınız sakıncası yoksa
Sordum ama yanlış yönlendirmemek adına belkide izahatte bulunmadı şakaya vurdu fakat kese yuvarlak ise erkek yatsı ise kız diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorumAa sorsaydınız keşke neye göre benzetmiş biz de bakardık
Kızımın kesesi yassı idi hakikaten olabilir mi bilemedim. Tüh uzakmis dr bizeBen Kayseride yaşıyorum Doktorum Zeki Yılmaz kendi kliniğinde hizmet veriyor Bir rivayet var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum keseniz yatsı yatkın olursa ise kız yuvarlak olur ise erkek oluyormuş gibi ben bunu kulaktan dolma bilgilerden almıştım ama dün doktorumda böyle bir tespitte bulununca bende sorguladım
Bu iyi işte gebelik sağlıklı büyüyor demek ki bulantı olması bu açıdan işaret gibi ama cidden kötü yiyince basılıyor benimki yesil mercimek salatası yaptim. İyi geldi biraz bastırdı.Aynen canım leke falan gelmedi daha. Bulantı çok kötü ya yedirmiyor içirmiyor
Benim ilk çocuk inşallah Allah nasip ederse, ama siz tecrübelisiniz yatsıydı diyorsunuz belki de doğruluk payı vardır öyleyseKızımın kesesi yassı idi hakikaten olabilir mi bilemedim. Tüh uzakmis dr bize