Yoktun ya korktumKuzu geldim geldimiki gündür erkenden uyuyorum ve evrak işleriyle para işleriyle uğraşıyorum mesajları geriden okumaya başladım doğurmayın yav durun bi saniye güncele gelemedim. Allah sakınsın bi dur
Ya aslında evde eğri çayır probolisli bal var ama doktora danışıp icsin diyor hastalar. Doktora da her şeyi soruyorum benden bikacak. Boğazım hep nemli kalsın kuru kalmasın diye uğraşıyorum. Ben pazartesi tavuk suyu çorbası yapmıştım. Kavanoza koymuştum sıcakkrn. Hala yenir mi acabazencefil karabiber sarımsak limon çay gibi demledim içtim bir kupa iyi geldi biraz
Ayy siz gitmeseniz yol uzunmuş eşiniz alsa beliniz ağrır çişiniz gelirHe valla aşko 17 gün kaldı. Pazartesi familienkasseye gitmem lazım perşembe jobcenterda randevum var 21inde kadın doğum doktorunda 23ünde Berlin’e annemi almaya gitcem 3 saat yol gidiş 3 saat dönüş 24de hastanede kan test nst ultrason 27de doğrucam inşha Berlin yollarında doğurmam inş otobanda
bugün cuma canım eğer vakumlandiysa sorun olmaz ben de eşimi bekliyorum tavuk getir dedim çorba yapicam diyeYa aslında evde eğri çayır probolisli bal var ama doktora danışıp icsin diyor hastalar. Doktora da her şeyi soruyorum benden bikacak. Boğazım hep nemli kalsın kuru kalmasın diye uğraşıyorum. Ben pazartesi tavuk suyu çorbası yapmıştım. Kavanoza koymuştum sıcakkrn. Hala yenir mi acaba
Ayh hiç bişey olmaz ya dinlenme alanları var yol kenarlarında eşimi tek göndersem evde bana bişey olsa ben tek hastaneye gidemem o daha kötü yolda bişey olursa yakındaki hastaneye çekeriz en azından.Ayy siz gitmeseniz yol uzunmuş eşiniz alsa beliniz ağrır çişiniz gelir
ahh şu hapsiriklar beni goturmezse acile tutulamaz içimde zaten de inşallah geçer bugün rahim ağzına baskı çok oluyorAllah cızırtını valla ben tutamam yapamam diyip diyipmaşallah sana tut kız içinde örnek ol bize
Tavuk suyu çorbası hemen kokuyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Daha önce ısıtılmamışsa içilir heralde bişey olmaz.Ya aslında evde eğri çayır probolisli bal var ama doktora danışıp icsin diyor hastalar. Doktora da her şeyi soruyorum benden bikacak. Boğazım hep nemli kalsın kuru kalmasın diye uğraşıyorum. Ben pazartesi tavuk suyu çorbası yapmıştım. Kavanoza koymuştum sıcakkrn. Hala yenir mi acaba
Su tüketimine dikkat et ilaçlarını iç kuzu. Sancılar için de oturup kalma yatıp da kalma dengeli ol. Sürekli sandalyede oturmak ya da sürekli hareket etmek de iyi değil. 1-2 hafta kaldı zaten sen de sezaryen olcan dimiDoktora gittim geldim beybiler. Sancılarım varmış evet. Ama böbreklerim büyümüş tahmin ettiğim gibi buda ağrı yapıyor. Ama sancılarını yüksek değil dedi. İlaçları düzenli kullan pazartesi görüşelim dedi. İyi yanı enfeksiyon fazlalaşmamış iyileşme yolundaymışıöim. Eve gelip uyudum kan ter içinde kalktım bir su dökündüm kendime geldim.
yok sen işlerini halletmeden dogurmazsin ben sana güveniyorum.He valla aşko 17 gün kaldı. Pazartesi familienkasseye gitmem lazım perşembe jobcenterda randevum var 21inde kadın doğum doktorunda 23ünde Berlin’e annemi almaya gitcem 3 saat yol gidiş 3 saat dönüş 24de hastanede kan test nst ultrason 27de doğrucam inşha Berlin yollarında doğurmam inş otobanda
Ay bana da bi 27 ocak allahım nolurHe valla aşko 17 gün kaldı. Pazartesi familienkasseye gitmem lazım perşembe jobcenterda randevum var 21inde kadın doğum doktorunda 23ünde Berlin’e annemi almaya gitcem 3 saat yol gidiş 3 saat dönüş 24de hastanede kan test nst ultrason 27de doğrucam inşha Berlin yollarında doğurmam inş otobanda
Evet benimde sezeryan. Sandalyede oturmuyorum zaten epey rahatsız ediyor. Ev rutini bilirsin. Sürekli birşeyler yapılıyor. Uzanmak iyi geliyor. Su tüketimim baya fazla. Ama önce afedersin hergün duş almama rağmen koku geliyordu. Hormonlardan veya hamilelik bana öyle gelio diodum. Dünden beri koku da yok. Sanırım iyileşiyorumSu tüketimine dikkat et ilaçlarını iç kuzu. Sancılar için de oturup kalma yatıp da kalma dengeli ol. Sürekli sandalyede oturmak ya da sürekli hareket etmek de iyi değil. 1-2 hafta kaldı zaten sen de sezaryen olcan dimi
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben en erken sen doğurursun diye tahmin ediyordum,sen ve bebişin maşallah çok güzel yönetiniz bu süreciBen galiba şubatta dogurcam
Aynı şeyleri düşünüyorumİkiz annelerinin özellikte ilk 4 ay emzik vermemesi gerekiyor ki memeler ona göre regüle olsun. Çok doğru bir karar. Emziğe ben tamamen karşıyım açıkçası hiç de hoşlanmıyorum ağızda düdük gibi seven sevsin de ben büyük kızımda da kullanmadım bunda da kullanmam asla
Boğazınız hep ıslak kalsın lımonlu su olur ılık su olur ıhlamur olur sürekli ışık birşeyler tüketinateş yok burnum tıkalı gözler yaşlı hapşırık ve baş ağrısı var alerjik birsey gibi ama inşallah düzelir gün içinde limon suları filan hafifledi biraz gece hiç uyuyamadim
Ben ısrarla tutuyorum hepimize de dua ediyorum tutabilelim diye artık şu grubunda hakkını verelim aralık ocak bebiş lerimiz de grubun nazarlıkları olsunKız bu şubat bebesi görünümünde aralık Ocak bebeleri grubu olduk yaşubatta doğuran çıkacak mı aramızdan emin miyiz tutun bebeleri içinizde gurban olduklarım
Kuzu hapşırığı tutmaya çalışma çok zararlıymış ama burnunu bol bol temizle nazal duş diyorum başka bir şey demiyorum ben çok faydasını gördüm nazal duşunahh şu hapsiriklar beni goturmezse acile tutulamaz içimde zaten de inşallah geçer bugün rahim ağzına baskı çok oluyor
Oh misss . Bende evde ki çamaşırları bitirip. Makinaya temizleyici atıp bebeğin eşyalarına geçicem. Hafta sonu eşimde ütülesin. Kendime de bu hafta alışveriş yapıcam. Herşeyimiz hazırda olsun yeter artık çok bekledik.Kızlar 33. Haftadayım birazda geç kaldım ama bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım artık düzenleyeyim dedim.resmen bir dağ çamaşır oldu ben aldıkça almışım,hiç bu kadar aldığımı bilmiyordum yabeyazlar,renkliler koyu renkler falan ayardım herhalde 3 gün yıkanır artık güya çok almayacaktım ya.daha hediye gelenler,görümcemin verdikleri de var
Ben süt kaynatıp içine karabiber koyuyorum. Onu içmeden bir güzel soluyabilirsiniz. Geniz açılıyor bir iki hapşırıkta yapıyor. Sonrası fena rahatlık. Karabiber çok koymayın içemezsiniz.ahh şu hapsiriklar beni goturmezse acile tutulamaz içimde zaten de inşallah geçer bugün rahim ağzına baskı çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?