• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Sabret az daha dayan az kaldı cnm buay sen çok yiprandin tatilde güzel bir dinlen gez toz kafanı dağıt

Canım buhar makineleri var oğlumda kullanıyorum ben onunda ilacı var ventolin içene sokup ağızlığı takıyorsun evde yoksa almalısın zaten çocuk içinde lazım oluyor elim ayağım resmen öyle diyim

Bugün cıkicakti çıkmadı heralde pazartesi ye kaldı canım bir yanda işime geldi ovulasyonunu kaçıracak tık yine banada öyle geliyor pazar yada pazartesi pik ve çatlama olcak gibime geliyor

Hicbilmyorum cnm onu hangi günler yapılıyor hiç fikrim yok

Sakın ama sakın ihmal etme benimde demir 10 a düştü 2 aydır içiyorum hala bende anemi taşıyıcılığı var oyüzden hiç yükselmiyor ki budurum dogumdada risk oluyor ben ekstra kan takviyesi almıştım hamileyken ayrics kan ilacida kullandiriyorlar bu kar önemli vitaminler hem gebe kalmak için hemde hamilelik için beslenme nede çok dikkat etmen lazm bol bol pekmez iç birde karadut özü ve kuru incir pestili ye canm

Keşke almasaydin bak dediğim gibi olmuş her test kendi algilamasina göre sonuç veriyor hiç üzülme cnm o testine bari bukac gün sonra yap hatıra olarak onu saklarsin☺️

Kuruma çıkmış canm testinde çizgi beyaz olmuş yada idrar fazla gelmiş bilemedim

Cnm bu marka çok koyu çıkartmıyor benmki gibi çıkmış bence aynı gidyoruz senle heralde benmkide seninkiyle aynı mm de bu ay herlade aynı gün yumurtluycaz🤣
O beyaz hattın yanında Cook ince cizgi var sadece solda. İlk dkda da fotoda olmasa bakmam da ondan. Baktm netlesmısmı dye ben zten gebe gb de hissetmiyorum hıc 🙄😂

O beyaz hattın yanında Cook ince cizgi var sadece solda. İlk dkda da fotoda olmasa bakmam da ondan. Baktm netlesmısmı dye ben zten gebe gb de hissetmiyorum hıc 🙄😂
Belli olmaz cnm adet gününe kdar herşey olabilir bekle bakalım kaç günün var

Yani canim kötü bir sey degil normalde. Rahim duvari yumurtlama doneminde kalinlasmaya baslar sonra yumurta atilir spermle döllenme olursa rahmin icine dogru ilerler ve kalinlasmaya baslayan rahme tutunur gebelik baslar. Gebelik olusmasi icin ince degil kalinlasmis rahim duvari istenir.
Rahim duvari kalinlasir ki bebek tutunsun.
Ama perdeli rahim dediyse belki onu yazmis olabilir deger olarak onu ben bilmiyorum.
Yani endise edecek birsey yok ama sen degerlendirmeye devam et rahim duvarin hazir uygunken 😊
Ayy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm 🌸

Evet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem💜
Bir bilgi daha var canım iki tarafında b.şalması bebek için daha iyi oluyormuş aklında
Ayy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm 🌸
Yok cnm için rahat olsun aynen çok güzel sonuçların bence gerek yok bugüne yükselmez artık yarın ve diğer gün daha önemli enazndan sperm kalitesi de düşmesin

Bir bilgi daha var canım iki tarafında b.şalması bebek için daha iyi oluyormuş aklında

Yok cnm için rahat olsun aynen çok güzel sonuçların bence gerek yok bugüne yükselmez artık yarın ve diğer gün daha önemli enazndan sperm kalitesi de düşmesin
Yarin ovulasyon koluşir diye dusunuyorum hayirlisi bakalim 🥰Ay kuzum belki ayip olck ama ben b.şlmayi cogu zmn yasayamyrm eşimde erkn bşlma sorunu oldugu için artik kendimden gectim yeterki brlşme olsun diyorum artik 😏doktrada gtti eşime psikolojik dedi 🤦

Kuzum reglim cok duzensiz son iki ayi esas alirsam ilk dongu 25gundu mesela en son dongum 35 son adetimin ustunden 12gun gecti bu surecte kalinlaşmasi norml mi blmyrm ama Perdeli bi rahmin var dedi doktor ama gebelige engel deglmis rahim duavri kalin olmasi kotu bsymi?
Rahminizdeki perdenin boyutu neymiş doktorunuz bir şey söyledi mi

Aklina kötü seyleri hic getirme. Cizgi var iste koyulaşır iyice merak etme iyi seyler düşün.
Senin aktif kullandigin vitamin vs bisey var mi canim ? Kullandigin folic asidin markasi ne ?
Masallah iki ay mi oldu bu 3.mü senin tutuyor hemen
Folbiol kullanıyorum ağustos da başladık denemeye 6 ay olucak

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
zeyyy123 zeyyy123 15 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
brcmmmm brcmmmm 15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@duskapani22Aralık16
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@Alin Ada21
aralık
19
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
eva0108 eva0108 31 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
eylulesma eylulesma 30 Aralık31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@makaleyaz8
Ocak
1
Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@freewoman19 Ocak12 Şubat
Gebe değilim ama istiyorum yani gebe olmak isteyenlermi yazılıyor benide yazarmisin

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
zeyyy123 zeyyy123 15 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
brcmmmm brcmmmm 15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@duskapani22Aralık16
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@Alin Ada21
aralık
19
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
eva0108 eva0108 31 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
eylulesma eylulesma 30 Aralık31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@makaleyaz8
Ocak
1
Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@freewoman19 Ocak12 Şubat

Merhaba. Yeni topik açılmış geldim ben de . Sat 15 aralık ba

Merhaba yeni topik açılmış geldim ben de. Sat 15 aralık bat 15-16 ocak. Daha önce progestan hap kullanan var mı kızlar bişey soracağım. Progestan yan etkileri gebelik belirtileriyle aynı biliyorum da her gün artıyor mu mide bulantısı ? İlk başta hafif tiksinti olarak başlamıştı dün ve bugün midem bildiğiniz bulanıyor. Test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için hap etkisindendir diye düşünüyorum ne diyorsunuz ?

Bende baş ve mide ağrısı yapmıştı. Yan etkileri yoğun progestanın.

Back