- 14 Kasım 2024
- 1.221
- 404
- 38
- 30
Cnm 19mm kalınlaşmış bebek oluşumu için rahim hazır durumda demek yumurtlamada çok yakın yanieva0108 kuzum sen anliyomsn rapordan sende bakarmisin oraki 19ne acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 19mm kalınlaşmış bebek oluşumu için rahim hazır durumda demek yumurtlamada çok yakın yanieva0108 kuzum sen anliyomsn rapordan sende bakarmisin oraki 19ne acaba
O beyaz hattın yanında Cook ince cizgi var sadece solda. İlk dkda da fotoda olmasa bakmam da ondan. Baktm netlesmısmı dye ben zten gebe gb de hissetmiyorum hıcSabret az daha dayan az kaldı cnm buay sen çok yiprandin tatilde güzel bir dinlen gez toz kafanı dağıt
Canım buhar makineleri var oğlumda kullanıyorum ben onunda ilacı var ventolin içene sokup ağızlığı takıyorsun evde yoksa almalısın zaten çocuk içinde lazım oluyor elim ayağım resmen öyle diyim
Bugün cıkicakti çıkmadı heralde pazartesi ye kaldı canım bir yanda işime geldi ovulasyonunu kaçıracak tık yine banada öyle geliyor pazar yada pazartesi pik ve çatlama olcak gibime geliyor
Hicbilmyorum cnm onu hangi günler yapılıyor hiç fikrim yok
Sakın ama sakın ihmal etme benimde demir 10 a düştü 2 aydır içiyorum hala bende anemi taşıyıcılığı var oyüzden hiç yükselmiyor ki budurum dogumdada risk oluyor ben ekstra kan takviyesi almıştım hamileyken ayrics kan ilacida kullandiriyorlar bu kar önemli vitaminler hem gebe kalmak için hemde hamilelik için beslenme nede çok dikkat etmen lazm bol bol pekmez iç birde karadut özü ve kuru incir pestili ye canm
Keşke almasaydin bak dediğim gibi olmuş her test kendi algilamasina göre sonuç veriyor hiç üzülme cnm o testine bari bukac gün sonra yap hatıra olarak onu saklarsin
Kuruma çıkmış canm testinde çizgi beyaz olmuş yada idrar fazla gelmiş bilemedim
Cnm bu marka çok koyu çıkartmıyor benmki gibi çıkmış bence aynı gidyoruz senle heralde benmkide seninkiyle aynı mm de bu ay herlade aynı gün yumurtluycaz
Canm kısaca rahmin cok sağlıklı ve gebeliğe hazır durumda herşey normal olması gerektiği gibi bu ayı çok iyi değerlendir strese girmedeneva0108 kuzum sen anliyomsn rapordan sende bakarmisin oraki 19ne acaba
Belli olmaz cnm adet gününe kdar herşey olabilir bekle bakalım kaç günün varO beyaz hattın yanında Cook ince cizgi var sadece solda. İlk dkda da fotoda olmasa bakmam da ondan. Baktm netlesmısmı dye ben zten gebe gb de hissetmiyorum hıc
Bende dün değerlendirdim bugün boş yarın ve diğer günü üst üstte deniycem buay bi aksilik cikamzda eğer tabiEvet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem
Ayy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrmYani canim kötü bir sey degil normalde. Rahim duvari yumurtlama doneminde kalinlasmaya baslar sonra yumurta atilir spermle döllenme olursa rahmin icine dogru ilerler ve kalinlasmaya baslayan rahme tutunur gebelik baslar. Gebelik olusmasi icin ince degil kalinlasmis rahim duvari istenir.
Rahim duvari kalinlasir ki bebek tutunsun.
Ama perdeli rahim dediyse belki onu yazmis olabilir deger olarak onu ben bilmiyorum.
Yani endise edecek birsey yok ama sen degerlendirmeye devam et rahim duvarin hazir uygunken
Bir bilgi daha var canım iki tarafında b.şalması bebek için daha iyi oluyormuş aklında bulunsunEvet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem
Ha anladim kzuum googleden baktimda Kalinlaşmasi iyi degil filan yaziyordu korktm bi an valla icim rahatladi umarim bu ay bze ugurlu gelirCnm 19mm kalınlaşmış bebek oluşumu için rahim hazır durumda demek yumurtlamada çok yakın yani
Bir bilgi daha var canım iki tarafında b.şalması bebek için daha iyi oluyormuş aklındaEvet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem
Yok cnm için rahat olsun aynen çok güzel sonuçların bence gerek yok bugüne yükselmez artık yarın ve diğer gün daha önemli enazndan sperm kalitesi de düşmesinAyy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm
Bende bugun bos kalmasi tarftariym yarin degerlendirim ztn sprem bi kac gun yasiyor diyorlarBende dün değerlendirdim bugün boş yarın ve diğer günü üst üstte deniycem buay bi aksilik cikamzda eğer tabi
Yok cnm sen hiç kafanı karıştırma umarım yaHa anladim kzuum googleden baktimda Kalinlaşmasi iyi degil filan yaziyordu korktm bi an valla icim rahatladi umarim bu ay bze ugurlu gelir
Aynen canımBende bugun bos kalmasi tarftariym yarin degerlendirim ztn sprem bi kac gun yasiyor diyorlar
Yarin ovulasyon koluşir diye dusunuyorum hayirlisi bakalim Ay kuzum belki ayip olck ama ben b.şlmayi cogu zmn yasayamyrm eşimde erkn bşlma sorunu oldugu için artik kendimden gectim yeterki brlşme olsun diyorum artik doktrada gtti eşime psikolojik dediBir bilgi daha var canım iki tarafında b.şalması bebek için daha iyi oluyormuş aklında
Yok cnm için rahat olsun aynen çok güzel sonuçların bence gerek yok bugüne yükselmez artık yarın ve diğer gün daha önemli enazndan sperm kalitesi de düşmesin
Rahminizdeki perdenin boyutu neymiş doktorunuz bir şey söyledi miKuzum reglim cok duzensiz son iki ayi esas alirsam ilk dongu 25gundu mesela en son dongum 35 son adetimin ustunden 12gun gecti bu surecte kalinlaşmasi norml mi blmyrm ama Perdeli bi rahmin var dedi doktor ama gebelige engel deglmis rahim duavri kalin olmasi kotu bsymi?
Folbiol kullanıyorum ağustos da başladık denemeye 6 ay olucakAklina kötü seyleri hic getirme. Cizgi var iste koyulaşır iyice merak etme iyi seyler düşün.
Senin aktif kullandigin vitamin vs bisey var mi canim ? Kullandigin folic asidin markasi ne ?
Masallah iki ay mi oldu bu 3.mü senin tutuyor hemen
Hayir soylemedi kuzum Sdcee gebe kalmana engel bisey degil dedi dogustn olan bsymişRahminizdeki perdenin boyutu neymiş doktorunuz bir şey söyledi mi
Gebe değilim ama istiyorum yani gebe olmak isteyenlermi yazılıyor benide yazarmisinKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocakbrcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22Aralık 16
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @Alin Ada 21
aralık19
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @makaleyaz 8
Ocak1
Şubat@yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocakbrcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22Aralık 16
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @Alin Ada 21
aralık19
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @makaleyaz 8
Ocak1
Şubat@yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Merhaba. Yeni topik açılmış geldim ben de . Sat 15 aralık ba
Merhaba yeni topik açılmış geldim ben de. Sat 15 aralık bat 15-16 ocak. Daha önce progestan hap kullanan var mı kızlar bişey soracağım. Progestan yan etkileri gebelik belirtileriyle aynı biliyorum da her gün artıyor mu mide bulantısı ? İlk başta hafif tiksinti olarak başlamıştı dün ve bugün midem bildiğiniz bulanıyor. Test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için hap etkisindendir diye düşünüyorum ne diyorsunuz ?