Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
kızlar durun sakın dogurmayin erken daha şu ocak ayıi çıkaralım çok hastayım umarım influenza değildir öksürük hapşırık çok zorluyor
Bende hastayım kuru öksürük boğaz ağrısı omuzlarım tutmuyor. Çok hasta insan var da bilerek hasta olup ise gelenler var. İçimden çok kızıyorum. Neyse limon portakal içiyorum. İnşallah yarına iyi olurum

Yok sadece o gerginlik sıkıştırıyor gibi oluyo o kadar ayaktayken yürürken de olduğu zaman vajinaya doğru baskı yapıyor öyle olunca yurumemi baya yavaşlatıyorum mecburen ama o kadar işte

kızlar durun sakın dogurmayin erken daha şu ocak ayıi çıkaralım çok hastayım umarım influenza değildir öksürük hapşırık çok zorluyor
gecmis olsun canım. ateş var mı ? arkadasım gecen hafta ınfluenza olmuslar kızıyla ates dusmuyodu.bu hafta işe geldi aynı masada yeemk yedik korkuyorum hala bulasıcılıgı var mıdır diye.

İkiz annelerinin özellikte ilk 4 ay emzik vermemesi gerekiyor ki memeler ona göre regüle olsun. Çok doğru bir karar. Emziğe ben tamamen karşıyım açıkçası hiç de hoşlanmıyorum ağızda düdük gibi seven sevsin de ben büyük kızımda da kullanmadım bunda da kullanmam asla

gecmis olsun canım. ateş var mı ? arkadasım gecen hafta ınfluenza olmuslar kızıyla ates dusmuyodu.bu hafta işe geldi aynı masada yeemk yedik korkuyorum hala bulasıcılıgı var mıdır diye.
ateş yok burnum tıkalı gözler yaşlı hapşırık ve baş ağrısı var alerjik birsey gibi ama inşallah düzelir gün içinde limon suları filan hafifledi biraz gece hiç uyuyamadim

Kuzu geldim geldim iki gündür erkenden uyuyorum ve evrak işleriyle para işleriyle uğraşıyorum mesajları geriden okumaya başladım doğurmayın yav durun bi saniye güncele gelemedim. Allah sakınsın bi dur

zencefil karabiber sarımsak limon çay gibi demledim içtim bir kupa iyi geldi biraz

2 gündür oraya koştur buraya koştur ne hal kaldı bende ne bişey devlet dairelerini arşınladım akşam da şaftım kayıp 20.00da hop bi uyuyorum sabahın 5inde kalkıyorum bittim valla bittim

2 gündür oraya koştur buraya koştur ne hal kaldı bende ne bişey devlet dairelerini arşınladım akşam da şaftım kayıp 20.00da hop bi uyuyorum sabahın 5inde kalkıyorum bittim valla bittim
heee bir telaşı var dedim kesin iyi olsun da 27 ocak senin kız bitti neredeyse

heee bir telaşı var dedim kesin iyi olsun da 27 ocak senin kız bitti neredeyse
He valla aşko 17 gün kaldı. Pazartesi familienkasseye gitmem lazım perşembe jobcenterda randevum var 21inde kadın doğum doktorunda 23ünde Berlin’e annemi almaya gitcem 3 saat yol gidiş 3 saat dönüş 24de hastanede kan test nst ultrason 27de doğrucam inş ha Berlin yollarında doğurmam inş otobanda

Kuzu geldim geldim iki gündür erkenden uyuyorum ve evrak işleriyle para işleriyle uğraşıyorum mesajları geriden okumaya başladım doğurmayın yav durun bi saniye güncele gelemedim. Allah sakınsın bi dur
[/QUOTE]
Yoktun ya korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…