Bende hastayımkızlar durun sakın dogurmayin erken daha şu ocak ayıi çıkaralım çok hastayım umarım influenza değildir öksürük hapşırık çok zorluyor
Yok sadece o gerginlik sıkıştırıyor gibi oluyo o kadar ayaktayken yürürken de olduğu zaman vajinaya doğru baskı yapıyor öyle olunca yurumemi baya yavaşlatıyorum mecburen ama o kadar işteBen psikolojik olarak çöktüm galiba
kendimi bir türlü toparlayamıyorum ister istemez kafamın içindeki soruları tahmin edersin
Aslında bende öyle diyorum gerekirse kalırım
Bu benim 2.yatışım ilkinde magnezyum nidilat celestone yapıldı.
Şimdi de nidilat verildi 8.doza tamamlandı celestone 1 doz daha yapıldı başka da yok progestan vajinal kullanıyorum kendimde olan magnezyum var.Gittiği yere kadar galiba nst takibindeyim canım
Benim ikiz olduğundan heryeri sertleşiyor. Karnının alt tarafı uyuşur gibi oluyor
Sertleştiğinde hiç sıkıntı vermiyor mu sana mesela
gecmis olsun canım. ateş var mı ? arkadasım gecen hafta ınfluenza olmuslar kızıyla ates dusmuyodu.bu hafta işe geldi aynı masada yeemk yedik korkuyorum hala bulasıcılıgı var mıdır diye.kızlar durun sakın dogurmayin erken daha şu ocak ayıi çıkaralım çok hastayım umarım influenza değildir öksürük hapşırık çok zorluyor
İkiz annelerinin özellikte ilk 4 ay emzik vermemesi gerekiyor ki memeler ona göre regüle olsun. Çok doğru bir karar. Emziğe ben tamamen karşıyım açıkçası hiç de hoşlanmıyorum ağızda düdük gibi seven sevsin de ben büyük kızımda da kullanmadım bunda da kullanmam aslaHaklı olabilirsiniz ama benim için ikiz olmasıbcok süpriz olmadı ben çocukken bile benim ikizlerim olacak diyen biriydim eşim ile evlenmeden önce de bak çocuğumuz olursa ikiz olma ihtimali çok yüksek diye uyarmıstım anneannem ikiz çocuk anne geninden geçen bir gen oldıgu için ve gecmiş genlerimizde soy agacımızda çok ikiz var ve ben hep bana denk gelecek derdim öyle de olduçok istedim belkide bilemiylrım o yüzden ben çok alıskınım genetik olarak kadından geçse de baba tarafımda da ikiz geni mevcuttu bu yüzden hamile kalmadan önce kendimizi hep ikize hazırladık maddi manevi psikolojik her türlü bakalım bi gelsinler de zaman ne gösterir bilinmez
Hoşgelmiş hayırlı olsun annesiKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Maşallah canım bebişlereMerhabalar kızlarr, Ayy inşallah şansı acık, ömrü saglıkla uzun olsunbenim ikizlerim de 2 kgyi gecmiş durumda teyzelerii beslenmeleri de artmış bugün gördük çok şükür halimize
ateş yok burnum tıkalı gözler yaşlı hapşırık ve baş ağrısı var alerjik birsey gibi ama inşallah düzelir gün içinde limon suları filan hafifledi biraz gece hiç uyuyamadimgecmis olsun canım. ateş var mı ? arkadasım gecen hafta ınfluenza olmuslar kızıyla ates dusmuyodu.bu hafta işe geldi aynı masada yeemk yedik korkuyorum hala bulasıcılıgı var mıdır diye.
Kuzu geldim geldimYa bu kesinlikle sancı ya. Aynı sol tarafım bebek gerildikçe fena bir ağrı giriyor. İki büklüm oluyorum resmen. Dünden beri böyle. Acaba enfeksiyon böbrek büyümesi yapıp doğumumu tetikledi. Bilmiyorum ki. Birşeyler yiyim doktoru arim bi. Geçen ladyle hiç sancı yaşamadık azcık yoklasın dedik. Ladin ortada yok bende sancıyla cebelleşiom tövbe yarabbim
ateş yoksa korkma influenza degildir inşALLAH. Rabbim şifa versin.ateş yok burnum tıkalı gözler yaşlı hapşırık ve baş ağrısı var alerjik birsey gibi ama inşallah düzelir gün içinde limon suları filan hafifledi biraz gece hiç uyuyamadim
zencefil karabiber sarımsak limon çay gibi demledim içtim bir kupa iyi geldi birazBende hastayımkuru öksürük boğaz ağrısı omuzlarım tutmuyor. Çok hasta insan var da bilerek hasta olup ise gelenler var. İçimden çok kızıyorum. Neyse limon portakal içiyorum. İnşallah yarına iyi olurum
Amin canim ilk başta hemen ateş olmuş muydu arkadaşında yoksa başta normal başladı da sonra mı ateş oldu bir de bende seker tansiyon da var bunlar iyice fırlıyor hastaliktaateş yoksa korkma influenza degildir inşALLAH. Rabbim şifa versin.
Geçmiş olsun kuzummmateş yok burnum tıkalı gözler yaşlı hapşırık ve baş ağrısı var alerjik birsey gibi ama inşallah düzelir gün içinde limon suları filan hafifledi biraz gece hiç uyuyamadim
sqgol askitom yaaa sen nerelerdesin merak ettim seni sorma hiç pert oldumGeçmiş olsun kuzummm
Ben galiba şubatta dogurcamKız bu şubat bebesi görünümünde aralık Ocak bebeleri grubu olduk yaşubatta doğuran çıkacak mı aramızdan emin miyiz tutun bebeleri içinizde gurban olduklarım
Allah cızırtını valla ben tutamam yapamam diyip diyipBen galiba şubatta dogurcam
heee bir telaşı var dedim kesin iyi olsun da 27 ocak senin kız bitti neredeyse2 gündür oraya koştur buraya koştur ne hal kaldı bende ne bişey devlet dairelerini arşınladımakşam da şaftım kayıp 20.00da hop bi uyuyorum sabahın 5inde kalkıyorum bittim valla bittim
He valla aşko 17 gün kaldı. Pazartesi familienkasseye gitmem lazım perşembe jobcenterda randevum var 21inde kadın doğum doktorunda 23ünde Berlin’e annemi almaya gitcem 3 saat yol gidiş 3 saat dönüş 24de hastanede kan test nst ultrason 27de doğrucam inşheee bir telaşı var dedim kesin iyi olsun da 27 ocak senin kız bitti neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?