• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Bende baş ve mide ağrısı yapmıştı. Yan etkileri yoğun progestanın.
Mide ağrısı baş dönmesi yapıyor zaten onları belirti olarak saymıyorum bile. Sadece her geçen gün mide bulantısı artıyor o tuhafıma gitti. Hafiften başlayıp öğürme derecesine geldi 2 kaşık yemek yiyemiyorum 2 gündür. İlk günden böyle olmadı sonradan arttı o yüzden bi emin olamadım fikir almak istedim

Mide ağrısı baş dönmesi yapıyor zaten onları belirti olarak saymıyorum bile. Sadece her geçen gün mide bulantısı artıyor o tuhafıma gitti. Hafiften başlayıp öğürme derecesine geldi 2 kaşık yemek yiyemiyorum 2 gündür. İlk günden böyle olmadı sonradan arttı o yüzden bi emin olamadım fikir almak istedim

Etkisi sonradan çıkıyor canım hemen belli olmuyor. Ben gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım o yüzden belirti mi bilmiyorum. Tabi inşallah bebiş vardır kaç gün kaldı regliye?

Kızzzzlarr az önceki testlerim nasıl koyulaşmış ay çok hecanlandım ama kendimi çok iyi tutuyorum eşime göstermedim silik olan etrafda yok diye düşünüyor sabah silik çıkınca ümidi kesmiştim

Eklentiler

• IMG_2947.jpeg
    IMG_2947.jpeg
    204,9 KB · Görüntüleme: 39
Etkisi sonradan çıkıyor canım hemen belli olmuyor. Ben gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım o yüzden belirti mi bilmiyorum. Tabi inşallah bebiş vardır kaç gün kaldı regliye?
Ben de ilk gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım. 4 haftalık kaybettim. O yüzden tuhaf geldi ama haklısın zaman geçtikçe etkisi arttı muhtemelen. 6 gün kaldı bata. Bi test vardı yaptım negatif çıktı ama battan 5 gün önce yazıyormuş farketmedim

Ben de ilk gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım. 4 haftalık kaybettim. O yüzden tuhaf geldi ama haklısın zaman geçtikçe etkisi arttı muhtemelen. 6 gün kaldı bata. Bi test vardı yaptım negatif çıktı ama battan 5 gün önce yazıyormuş farketmedim

Geçmiş olsun canım. Benim de bebeğim 15 haftalıktı kaybettiğimde. Allah yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.

Çok gecmiş olsun canim Peki sizde gebe kalamama durumu varmiydi
Ben ilk hamileliğimin 3. Ayında maalesef kaybettim bebeğimi. Düşükten sonraki muayenede fark etti doktorum. Geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim. Yani gebe kalmaya engel değil canım. İnşallah isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur enn kısa sürede🤲

Kızlar benim çatlamam kesim oldu yaklaşık bir buçuk saattir bir şey yiyip içmeden yaptım bu gece ilişki olmalı mı?

Eklentiler

• IMG_3372.png
    IMG_3372.png
    363 KB · Görüntüleme: 27
Canım beni günceller misin Lucky_16 Lucky_16 ben bu ay çatlatma iğnesi vurulcam sat 8 Ocak Bat 3 Şubat çatlatma iğnesi 20 Ocak🥰🌸

Back