Aynen canım bende de vardı da benim galiba biraz büyüktü o yüzden ameliyat oldum ağustos ayında.Hayir soylemedi kuzum Sdcee gebe kalmana engel bisey degil dedi dogustn olan bsymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende de vardı da benim galiba biraz büyüktü o yüzden ameliyat oldum ağustos ayında.Hayir soylemedi kuzum Sdcee gebe kalmana engel bisey degil dedi dogustn olan bsymiş
Pazartesi inş senNe zaman gidiyorsub kan vermeye
Mide ağrısı baş dönmesi yapıyor zaten onları belirti olarak saymıyorum bile. Sadece her geçen gün mide bulantısı artıyor o tuhafıma gitti. Hafiften başlayıp öğürme derecesine geldi 2 kaşık yemek yiyemiyorum 2 gündür. İlk günden böyle olmadı sonradan arttı o yüzden bi emin olamadım fikir almak istedimBende baş ve mide ağrısı yapmıştı. Yan etkileri yoğun progestanın.
Mide ağrısı baş dönmesi yapıyor zaten onları belirti olarak saymıyorum bile. Sadece her geçen gün mide bulantısı artıyor o tuhafıma gitti. Hafiften başlayıp öğürme derecesine geldi 2 kaşık yemek yiyemiyorum 2 gündür. İlk günden böyle olmadı sonradan arttı o yüzden bi emin olamadım fikir almak istedim
Çok gecmiş olsun canim Peki sizde gebe kalamama durumu varmiydiAynen canım bende de vardı da benim galiba biraz büyüktü o yüzden ameliyat oldum ağustos ayında.
Resmen pospozitifsin maşallah canimKızzzzlarr az önceki testlerim nasıl koyulaşmış ay çok hecanlandım ama kendimi çok iyi tutuyorum eşime göstermedim silik olan etrafda yok diye düşünüyor sabah silik çıkınca ümidi kesmiştim
Ben de ilk gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım. 4 haftalık kaybettim. O yüzden tuhaf geldi ama haklısın zaman geçtikçe etkisi arttı muhtemelen. 6 gün kaldı bata. Bi test vardı yaptım negatif çıktı ama battan 5 gün önce yazıyormuş farketmedimEtkisi sonradan çıkıyor canım hemen belli olmuyor. Ben gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım o yüzden belirti mi bilmiyorum. Tabi inşallah bebiş vardır kaç gün kaldı regliye?
Ben de ilk gebeliğimde mide bulantısı yaşamadım. 4 haftalık kaybettim. O yüzden tuhaf geldi ama haklısın zaman geçtikçe etkisi arttı muhtemelen. 6 gün kaldı bata. Bi test vardı yaptım negatif çıktı ama battan 5 gün önce yazıyormuş farketmedim
Amin.Geçmiş olsun canım. Benim de bebeğim 15 haftalıktı kaybettiğimde. Allah yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.
Ben ilk hamileliğimin 3. Ayında maalesef kaybettim bebeğimi. Düşükten sonraki muayenede fark etti doktorum. Geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim. Yani gebe kalmaya engel değil canım. İnşallah isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur enn kısa süredeÇok gecmiş olsun canim Peki sizde gebe kalamama durumu varmiydi
Çok geçmiş olsun Rabbim bundan sonraki gebeliklerinizi kolaylaştırsın inşallahGeçmiş olsun canım. Benim de bebeğim 15 haftalıktı kaybettiğimde. Allah yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun Rabbim bundan sonraki gebeliklerinizi kolaylaştırsın inşallah
laboquıck neden slik çıkartıyo laboquıckte bozmuş kendini demekkiÜsteki vex altaki fortune ve eşimle gidince kıydım paraya bide predictor aldım 280 tl onuda sabah yaparım bu ay bin TL testlere yatırdım gheralde
Canım beni günceller misin Lucky_16 ben bu ay çatlatma iğnesi vurulcam sat 8 Ocak Bat 3 Ocak çatlatma iğnesi 20 Ocak
Yavrum bi su damlatırmısın