Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Kuzu hapşırığı tutmaya çalışma çok zararlıymış ama burnunu bol bol temizle nazal duş diyorum başka bir şey demiyorum ben çok faydasını gördüm nazal duşun
Bu gruba bayılıyorum ya. Herkeste bir fikir var. Bilmediğimiz yada kendimize derman olmadığımız. İyiki kurmuşsun kız. Beyin jimnastiği gibi.

Ben süt kaynatıp içine karabiber koyuyorum. Onu içmeden bir güzel soluyabilirsiniz. Geniz açılıyor bir iki hapşırıkta yapıyor. Sonrası fena rahatlık. Karabiber çok koymayın içemezsiniz.
sut ürünlerine alerjim var laktozsuz içtim belki de o yaptı bu hastalığı direk süt ürünlerinin kestim. dünden beri

Boğazınız hep ıslak kalsın lımonlu su olur ılık su olur ıhlamur olur sürekli ışık birşeyler tüketin
öyle yapmaya çalışıyorum tuzlu su gargara yapicam ama tansiyonu çıkarır mı ona çekindim o da çok iyi geliyor

Bu gruba bayılıyorum ya. Herkeste bir fikir var. Bilmediğimiz yada kendimize derman olmadığımız. İyiki kurmuşsun kız. Beyin jimnastiği gibi.
Kuzu ben kurmadım aslında editör her ay yeni grup açıyor talip olan grubu devralıyor. O dönem uzunca bir süre bizim grubu kimse almamıştı ben de almasam

Ben bugün ütü işini bitiriyorum bizde de aynı şey olmuş ben almısım eşim her defasında benim istediklerim alınmıyor diye sürekli gaza gelip aldırmıs annem hala alıyor halaları sepet mepet yapacakmıs e tabi teyzeler kusur kalır mu kalmaz onların senetleri bile hariç bir buçuk haftam sadece yıkama kurutma ile geçti kurutma makinesine korkudan atmadım öğleden önce evin üst katında günes var öğleden sonra alt katında balkona çıkarmıylrum tozlanmasın diye camın arkasından güneş görsünler de korusunlar diye bir oraya rbir buraya neyse o fasıl bitti derken ütü basladı dün gece kıyafetleri bitti bugün omuz örtüleri çarsafları kundakları ağız mendilleri falan bitecek inşallah birde ikiz olması x2 fazlalaştırıylr herşeyi neyse sorun yok annemde benimle dalga geçiyor aaa sen iç çamasıtlatını bile ütülersin daha dur diyor bide uzakta içine dert oluyor kadının

Kuzu ben kurmadım aslında editör her ay yeni grup açıyor talip olan grubu devralıyor. O dönem uzunca bir süre bizim grubu kimse almamıştı ben de almasam
ayyy o dönem kimse almayinca ben bi niyet etmiştim ama cok riskliyim diye ben erkenden doğurur bırakırım grubu diye düşünüp vazgeçmiştim. 1

Bende kocama ütületicem valla benden iyi yapıyor ütüyü ben kendi alışverişimi de bitirdim en son gümüş kapak aldım onuda koyup hazırlıycam valizimide. İnşallah gerek kalmaz ama hazırda dursun artık hepsi grup aldı başını gidiyor

Kuzu hapşırığı tutmaya çalışma çok zararlıymış ama burnunu bol bol temizle nazal duş diyorum başka bir şey demiyorum ben çok faydasını gördüm nazal duşun
azaldı biraz hapşırık ister istemez yumuşatmak çalışıyorum dikiş patlar rahim ağzı ampute olur diye aklımdan bin tane endişe geçiyor

Benimki de üniversite yıllarında çalışmış ütü biliyor. Birlikte yaparız artık. Bana hala erken geliyordu hazırlıklar ama. İstediğimiz gibi gitmiyor planlar. Dursun kenarda zararı yok dedim.

ayyy o dönem kimse almayinca ben bi niyet etmiştim ama cok riskliyim diye ben erkenden doğurur bırakırım grubu diye düşünüp vazgeçmiştim. 1
Bende 28 subattı asırı emindim kendimden hamileyim diye ama riske atmayayım dedim ben ikiz olduğunu hCG de tahmin ettim ama ladin19 almıstı çokta iyi yapmıs önce gruplardan biliyorum valla işi zor

Bende 28 subattı asırı emindim kendimden hamileyim diye ama riske atmayayım dedim ben ikiz olduğunu hCG de tahmin ettim ama ladin19 almıstı çokta iyi yapmıs önce gruplardan biliyorum valla işi zor
evet hele ilk zaman baya zor oluyor yeni gelenleri ekliyorsun görmediklerini oluyor geri dönüp okumak gerekiyor

Endişe etme kuzum çay çorba yüklen hemencecik toparlarsın inş
Ben bu ara laktozsuz ürünleri abarttım. kemikleri iyi gelişsin diye sanırım ondan alerjik birsey burnum açıldı. baş ağrısı kaldı dünden beri laktozsuz da yemiyorum. büyük ihtimal bundan oldu inşallah ağrı da geçer virüs olsa böyle rahatlamazdi sanırım ama dünden beri fena kök söktürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…