Sabret az daha dayan az kaldı cnm buay sen çok yiprandin tatilde güzel bir dinlen gez toz kafanı dağıt
Canım buhar makineleri var oğlumda kullanıyorum ben onunda ilacı var ventolin içene sokup ağızlığı takıyorsun evde yoksa almalısın zaten çocuk içinde lazım oluyor elim ayağım resmen öyle diyim
Bugün cıkicakti çıkmadı heralde pazartesi ye kaldı canım bir yanda işime geldi ovulasyonunu kaçıracak tık yine banada öyle geliyor pazar yada pazartesi pik ve çatlama olcak gibime geliyor
Hicbilmyorum cnm onu hangi günler yapılıyor hiç fikrim yok
Sakın ama sakın ihmal etme benimde demir 10 a düştü 2 aydır içiyorum hala bende anemi taşıyıcılığı var oyüzden hiç yükselmiyor ki budurum dogumdada risk oluyor ben ekstra kan takviyesi almıştım hamileyken ayrics kan ilacida kullandiriyorlar bu kar önemli vitaminler hem gebe kalmak için hemde hamilelik için beslenme nede çok dikkat etmen lazm bol bol pekmez iç birde karadut özü ve kuru incir pestili ye canm
Keşke almasaydin bak dediğim gibi olmuş her test kendi algilamasina göre sonuç veriyor hiç üzülme cnm o testine bari bukac gün sonra yap hatıra olarak onu saklarsin
Kuruma çıkmış canm testinde çizgi beyaz olmuş yada idrar fazla gelmiş bilemedim
Cnm bu marka çok koyu çıkartmıyor benmki gibi çıkmış bence aynı gidyoruz senle heralde benmkide seninkiyle aynı mm de bu ay herlade aynı gün yumurtluycaz