- 17 Ekim 2024
- 295
- 380
- 18
- 33
Tuvaletini tutmaman gerekiyor o da enfeksiyon sebebiymisKızlar sizin mesajlarınızı okudum diye mi, sabah ayaklarımı üşüttüm ve biraz çişimi fazla tuttum uyanmamak için ondan mı yada enfeksiyonum vardı aslında geçmişti ama benim de böbreklerim, kasıklarım ve sırtım ağrıdı ama sanırım bu sancıyla alakası olan bir şey değil
Ay iyi orda olmamis canım. Amin inşallah canım herkes sağlıkla vaktinde kavuşsun bebisineCanimmm teşekkür ederiz, iyiyiz şükür evimize en kısa zamanda gitmeyi umuyoruz
Ayy sorma tatilden zamanında gidip donmusuz 1 hafta sonra kusumuz geldi ya dedik tatilde gelseydi napardik diye korktuk, şükür ki erken de olsa kavuştuk darisi sen ve diğer tüm arkadaşlarıma güzellikle saglik en önemlisi vaktin kavuşmayı nasip etsin
Gün içerisinde tutmuyorum ama ama sabah karşı 4 gibi gelince uykuma söz geçiremiyorumTuvaletini tutmaman gerekiyor o da enfeksiyon sebebiymis
hemen idrar tahlili ver canım . benim de kasık agrım vardı bakteri çıktı .Kızlar sizin mesajlarınızı okudum diye mi, sabah ayaklarımı üşüttüm ve biraz çişimi fazla tuttum uyanmamak için ondan mı yada enfeksiyonum vardı aslında geçmişti ama benim de böbreklerim, kasıklarım ve sırtım ağrıdı ama sanırım bu sancıyla alakası olan bir şey değil
Amin kuzum cümlemiz inşallah. Buradaki herkesin bebesi benim bebem gibi valla bişey diyen olunca içim çekiliyor. Şükür 30 ları geçtik.Allah korktugumuza ugratmasın inşALLAH canım. saglıkla kavusalım kuzulara.
gercekten öyle. birinin bebeği ya da kendi hastane de olunca sanki kendim ve bebegim orda gibi hissediyorum. iyi haberler alınca kendi çocugum gibi seviniyorum.Amin kuzum cümlemiz inşallah. Buradaki herkesin bebesi benim bebem gibi valla bişey diyen olunca içim çekiliyor. Şükür 30 ları geçtik.
aslında benim yılbaşı öncesi idrar verdim enfeksiyon ya da bakteri çıktı tek kullanıp şaşe kullandım bir de bitmeyene vajinal mantarım için fitil doktorum enfeksiyon için şaşe yeterli yüksek değil dedi ama 1-2 gündür hem akıntımın rengi gene değişti bugün de sabahtan beri ya psikolojik , üşütmeden ya da enfeksiyondan ufak bir ağrım var.hemen idrar tahlili ver canım . benim de kasık agrım vardı bakteri çıktı .
ben de tek kullanımlık şase kullandım ama ıyı geldı mı bılmıyorum. pazartsi yine tahlil vericem ne durumdayım diye. enfeksiyondan korkuyorum. dogum cantası benım de hazır degıl. herseyı yıkadım utuledım ama bavula bır turlu yerleştiremedim.hep aklımda o yüzden de. senin baya yakın artık hazırla koy kapıya:)aslında benim yılbaşı öncesi idrar verdim enfeksiyon ya da bakteri çıktı tek kullanıp şaşe kullandım bir de bitmeyene vajinal mantarım için fitil doktorum enfeksiyon için şaşe yeterli yüksek değil dedi ama 1-2 gündür hem akıntımın rengi gene değişti bugün de sabahtan beri ya psikolojik , üşütmeden ya da enfeksiyondan ufak bir ağrım var.
Streste olmuş olabilir dün gece full rüyamda doğum çantası yaptım. Ben de 36+6 hala doğum çantam hazır deği biraz rahatım sanırım
Benim de gerekli şeyler yıkalı ütülü allahtam ama bir türlü toparlamayadım ilk başta erken doğumu çağırmayayım diye bilinç altım erteledi biliyorum kendimi. sonra bir türlü ne alacağıma karar veremedim ama bu pazar annemi çağırdım onla hızlıca yaparız çünkü ben kesin gereksiz şeyler alırımben de tek kullanımlık şase kullandım ama ıyı geldı mı bılmıyorum. pazartsi yine tahlil vericem ne durumdayım diye. enfeksiyondan korkuyorum. dogum cantası benım de hazır degıl. herseyı yıkadım utuledım ama bavula bır turlu yerleştiremedim.hep aklımda o yüzden de. senin baya yakın artık hazırla koy kapıya:)
Evet daha önce çok yazdık kaçırmışsınız. O tepe olma durumu kasılma oluyor demek.Ağrı acı hissetmedim ben sadece bir yerde toplanıyordu. Yada taş gibi sertleşiyordu.Arada bir , ritmik bi şekilde olmadığı sürece yalancı kasılma oluyor ve son aylarda sıkça görülüyormuş. AmA düzenli aralıklarla olursa takip etmeniz gerekir 15 dk da bir 10 dk bir gibi o zaman ciddiye alıp sağlık kuruluşuna gitmenizi tavsiye ederim.Ya o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymışben bebiş kendini topluyo bi tarafa veya götünü falan dayayıp dağ gibi şişiyor saniyodum ağrı acı vs de yapmadığı için öyle sandım demekki
sanırım ben de hazırlarsam doguma gıderım gıbı düşünce var bilinç altında ondan elim varmıyor. ama az bi agrım olsa eşime sürekli daha cantam hazır degil diye dert yanıyorumBenim de gerekli şeyler yıkalı ütülü allahtam ama bir türlü toparlamayadım ilk başta erken doğumu çağırmayayım diye bilinç altım erteledi biliyorum kendimi. sonra bir türlü ne alacağıma karar veremedim ama bu pazar annemi çağırdım onla hızlıca yaparız çünkü ben kesin gereksiz şeyler alırım
Ben tüm eşyalarımı anneme gösterdim eşim de sürekli gereklililer bana göster diyo ama onla uğraşmadım çünkü o an panikle her şeyi unutur beni bilesanırım ben de hazırlarsam doguma gıderım gıbı düşünce var bilinç altında ondan elim varmıyor. ama az bi agrım olsa eşime sürekli daha cantam hazır degil diye dert yanıyorum
Canım kaç gram doğdu,asagınyukarı benimkide o civardadır.çok kalmaz ama senin minnoş galiba bir iki kçhafta daha beklese belki girmezdi bile yogun bakımaEvet aynıydı hatirliyorum, çarşamba sabah işe gitmek için hazırlanırken suyum geldi, gittiğimiz de 1cm açıklık vardı perşembe sabaha kadar 10 cm ulaştık şükür vajinal dogum yaparak geldi 33+4 te doğdu erkenci kusumuz yogunbakimdayiz ciğer gelistirici tek dozda kaliverdi
Bende bir kaç yırtık oldu gelirken kızımız erkenden 1 gecede baş aşağı döndü hissettim yani, yogunbakimdayiz sut sagip gönderiyoruz iyi sayılır o ben iyiyim canim
Amin canim tesekkur ederiz biraz daha evine gelmesine var hasret çekeceğiz henuz kokusunu alıp dokunamadim hemen kuvez sürecimiz başladı, sağlıklı olsun da beklemeye değer
Canim iyi sayılırız kusumuz erken gelince hasret çekeceğiz o kadar
Tutma çişini. Ben bir de çamaşırıma nioli yağı kullanıyorum. Belki korur diye. Bol su iç bugün. İşte misin. Bazen iş yerinde durmadan tuvalete gitmek zor oluyor. Ama ben masama su iç yazdım. Bir ara da saat başı alarm kurdum unutuyordum. Alarmla içiyordumKızlar sizin mesajlarınızı okudum diye mi, sabah ayaklarımı üşüttüm ve biraz çişimi fazla tuttum uyanmamak için ondan mı yada enfeksiyonum vardı aslında geçmişti ama benim de böbreklerim, kasıklarım ve sırtım ağrıdı ama sanırım bu sancıyla alakası olan bir şey değil
Stok yapsak acaba hangi numara için yapsak mantıklı olur.Benimde öyle32+4 de ne benim lohusa pijamalarım ne bebeğin eşyası hiç birşeyi yıkanık ütülü bile değildi. Ben hastaneye acilden yatışım yapıldı. O gece sabaha kadar görümcemle kaynişim yıkama kurutma ütüleme yaptılar. hurçlara yerleştirip hastane valizini hazırladılar. Allah razı olsun ben suyum patlayınca o heycanla kendime sırt çantası yapmıştım iççamaşırı çorap pijama falan. Ama yavrumun ztn daha kıyafet giymesi nasip olmadı bi tek bez götürüyoruz. İnşallah taburculukta giydiricez.
Ne hastane odası süsleyebildik. Kapı süsü balon bi sürü şey almıştık. İsimli hastane çıkışları bile daha kargolanmadı.biz ne plan yapsakta nasipten ötesi yok. Eve gelince odasını süsleriz artık oğluşumun.
Ayrıca bilginiz olsun. Metro markette bezler diğer yerlere göre uygun kızlar. Dün bez aldık molfix 1 numara tanesi 2,70 sleepy naturel 1 numara tanesi 2,92 ye geliyor. Migrosta fln baya pahalı. Prima bezler de Amazon Prime da uyguna geliyor baya.
Benim tüm stok yapan arkadaşlarım sakın stok yapma dedi. Hep ellerinde kalmış bezler. Deli gibi prima stoklayan arkadaşımın bebeği goon var sanırım onu sevmiş onda primaya göre baya ucuz sanırımStok yapsak acaba hangi numara için yapsak mantıklı olur.
Çok geçmiş olsun canım etraf zaten hastalık dolu hasta olmamak imkansız. Umarım hemencecik atlatırsın hafif geçer daha ilerlemezkızlar durun sakın dogurmayin erken daha şu ocak ayıi çıkaralım çok hastayım umarım influenza değildir öksürük hapşırık çok zorluyor
1 numara günde 8 tane değişiyorlar hastanede şuan. 2-5 kg arası oluyor. Sizin İlk doğduğunda 4 kg yakın doğarsa 2. Numaraya geçer kısa sürede. Bizim ki tabi erken doğum olunca 1. Aldık baya şimdi. Aslında ben daha çok 2. Numara almıştım önceden. Sleepy goon ve prima almıştım. Şimdi de molfix te aldık bakalım nasılmış. Yani stok çok mantıklı değil gibi. Her markadan sepet yapabilirsin artık bebiş hangisini severse ondan devam edilirStok yapsak acaba hangi numara için yapsak mantıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?