Benimde öyleAmin canim tesekkur ederiz darisi sizlere
Bu konuda en hazırlıksız bendim cunku suyum gelince hiçbir şey alıp da götüremedik kafam yerinde değil ki kendime ic çamaşır almışım bebeğe dair hiçbir şey yoktu, yıkanmakis utulenmemisti hsonuna bırakmıştım 34 te yapmış olacaktım kuzum erken geldi aman siz hemen yapın kizlar
Enfeksiyon ağrı yapabilir ama kasılma için magnezyumu artırsanız rahatlatır belki geçmiş olsunGünaydın hanımlar. Dün çok şiddetli ağrım vardı. Beni bağırttı resmen. Kasılma çekilme tarzında. Enfeksiyon bu kadar şiddetli ağrı yapar mı. Bilen arkadaşlar yazar mı. Şimdi biraz daha iyi ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. Kasılma oluyor
İlaçlar çok fazla olduğu için 2 gündür magnezyumu kullanmıyordum. Alayım en iyisi.teşekkür ederimEnfeksiyon ağrı yapabilir ama kasılma için magnezyumu artırsanız rahatlatır belki geçmiş olsun
Magnezyum kasılmaya baya iyi geliyor bence de , korkudan en kesemediğim magnezyumİlaçlar çok fazla olduğu için 2 gündür magnezyumu kullanmıyordum. Alayım en iyisi.teşekkür ederim
Herhangi bir şüphen olunca dakika takibi yapmaya basla istersen kuzum. Gebelik zehirlenmesi ardından enfeksiyondan doğum yaptım ben biliyorsunuz. Belimden kasıklarıma doğru yanma şeklinde agrı girip içim çekiliyordu sağ tarafım çok agrıyordu benim ve o tarafım sertlesıyodu ben kızımın poposu sandım , değilmiş. Doğum sancısımış ilk bebeklerim olduğu için bilemedim... 6 dakikada bire düşünce hastaneye gittim acil doğuma aldılar beni. Hepimizin aynı değildir her hamilelik kendine özel diyorlar genelde ama tek ortak nokta dakika takibi sanırım dıye dedimGünaydın hanımlar. Dün çok şiddetli ağrım vardı. Beni bağırttı resmen. Kasılma çekilme tarzında. Enfeksiyon bu kadar şiddetli ağrı yapar mı. Bilen arkadaşlar yazar mı. Şimdi biraz daha iyi ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. Kasılma oluyor
Ya bu kesinlikle sancı ya. Aynı sol tarafım bebek gerildikçe fena bir ağrı giriyor. İki büklüm oluyorum resmen. Dünden beri böyle. Acaba enfeksiyon böbrek büyümesi yapıp doğumumu tetikledi. Bilmiyorum ki. Birşeyler yiyim doktoru arim bi. Geçen ladyle hiç sancı yaşamadık azcık yoklasın dedik. Ladin ortada yok bende sancıyla cebelleşiom tövbe yarabbimHerhangi bir şüphen olunca dakika takibi yapmaya basla istersen kuzum. Gebelik zehirlenmesi ardından enfeksiyondan doğum yaptım ben biliyorsunuz. Belimden kasıklarıma doğru yanma şeklinde agrı girip içim çekiliyordu sağ tarafım çok agrıyordu benim ve o tarafım sertlesıyodu ben kızımın poposu sandım , değilmiş. Doğum sancısımış ilk bebeklerim olduğu için bilemedim... 6 dakikada bire düşünce hastaneye gittim acil doğuma aldılar beni. Hepimizin aynı değildir her hamilelik kendine özel diyorlar genelde ama tek ortak nokta dakika takibi sanırım dıye dedimbebişleriniz ve sizler Allah'a emanet olun inşallah
Tabiki inşallah değildir öyle demeyin siz de yine deYa bu kesinlikle sancı ya. Aynı sol tarafım bebek gerildikçe fena bir ağrı giriyor. İki büklüm oluyorum resmen. Dünden beri böyle. Acaba enfeksiyon böbrek büyümesi yapıp doğumumu tetikledi. Bilmiyorum ki. Birşeyler yiyim doktoru arim bi. Geçen ladyle hiç sancı yaşamadık azcık yoklasın dedik. Ladin ortada yok bende sancıyla cebelleşiom tövbe yarabbim
Peki birşey sorcam. Bebek hareketleri normal oluyor mu acaba. Benimki sağ sol oynuyor da.Tabiki inşallah değildir öyle demeyin siz de yine deBize de haber ver olur mu ben hepinizi çok merak ediyorum çünkü
hayırlı olsun Gözünüz aydınKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
canım hastane piskolojisi bir yerden sonra zor ama biraz daha dayan inşaLLAH. sancıların cıkıyormus riske atmamak da fayda var. Allah yardımcın olsun.@Veziir canım seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz.Modum öyle düşük ki.Resmen o karnımın kasılmasını hissediyorum sanki biri gelip sıkıyor
Dua ediyorum Allahım ne olur bitsin yumuşasın diye ikiz diye mi bu kadar derin hissediyorum anlamıyorum
Nst de sancılarım var sonra vajinal olarak servikal uzunluğa bakılıyor normal diyoalr 27 mm
Artık gerçekten yoruldum hastanede 8.günüm
Malatya da riskli gebelerin oldugu yerdeyim burda takipteyim
Çıkıp gitmek istiyorum korkuyorum
gunaydın canım .çok gecmiş olsun. maalesef benim bilgim yok .doktora gitme sansın varsa nstye baglarlar belkı ordan cıkar .Günaydın hanımlar. Dün çok şiddetli ağrım vardı. Beni bağırttı resmen. Kasılma çekilme tarzında. Enfeksiyon bu kadar şiddetli ağrı yapar mı. Bilen arkadaşlar yazar mı. Şimdi biraz daha iyi ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. Kasılma oluyor
Evet gayet normal oluyodu benim çünkü ben yanmaya baslayınca bebeklerimi dürtmeye basladım baya hareket ediyolardı. İkiz oldukları için alan dar ondan falan diye de düşündüm vs bi sürü bahane üretmeye çalıştım, en sonunda dakika olayı aklıma geldiğinde artık çok sık giriyordu o zamana kadar doğum sancısı olabileceğini zerre anlamadım açıkcası bilmediğim içinPeki birşey sorcam. Bebek hareketleri normal oluyor mu acaba. Benimki sağ sol oynuyor da.
sancıyı bilmemek cok kötu birsey. benim de 2. oglumda belimde yanma gibi sızı gibi bir agrı hissediyodum ama yorgunluktan diyodum. megerse sancılar 100 u vuruyomus .sen nasıl duruyosun diyolar ama hissetmiyorum yani şiddetli birşey. önceki sezaryen dikişleri zarar görürmüş daha sürerse hemen sezaryene aldılar. şimdi de korkuyorum ki yine sancı olur da anlamazsam diye.Evet gayet normal oluyodu benim çünkü ben yanmaya baslayınca bebeklerimi dürtmeye basladım baya hareket ediyolardı. İkiz oldukları için alan dar ondan falan diye de düşündüm vs bi sürü bahane üretmeye çalıştım, en sonunda dakika olayı aklıma geldiğinde artık çok sık giriyordu o zamana kadar doğum sancısı olabileceğini zerre anlamadım açıkcası bilmediğim için
Allah korusun öyle düşünme inşallah sancı olursa anlarsın, belki de sancı olmadan direkt gün veriliceksancıyı bilmemek cok kötu birsey. benim de 2. oglumda belimde yanma gibi sızı gibi bir agrı hissediyodum ama yorgunluktan diyodum. megerse sancılar 100 u vuruyomus .sen nasıl duruyosun diyolar ama hissetmiyorum yani şiddetli birşey. önceki sezaryen dikişleri zarar görürmüş daha sürerse hemen sezaryene aldılar. şimdi de korkuyorum ki yine sancı olur da anlamazsam diye.
ay inşALLAH ya. zaten hamileliğin başından beri diken üstündeyiz. Rabbim hepimiizn işini kolaylaştırsın inşaLLAH.Allah korusun öyle düşünme inşallah sancı olursa anlarsın, belki de sancı olmadan direkt gün verilicek
Anladım. Teşekkür ederim ilgine canım. Ama kasıl belden gelen ağrı yok buda belki iyidirEvet gayet normal oluyodu benim çünkü ben yanmaya baslayınca bebeklerimi dürtmeye basladım baya hareket ediyolardı. İkiz oldukları için alan dar ondan falan diye de düşündüm vs bi sürü bahane üretmeye çalıştım, en sonunda dakika olayı aklıma geldiğinde artık çok sık giriyordu o zamana kadar doğum sancısı olabileceğini zerre anlamadım açıkcası bilmediğim için
Hiç sorma ya. Önceki sorunlu olunca. İnsanın hergünü şüphe . Benimki de plesanta ayrılması sonucu çocuk anne karnında kilo vermişti. Kalp atışları çok azdı. Kontrolde ortaya çıkmıştı. Ağrı vs hissetmemiştimay inşALLAH ya. zaten hamileliğin başından beri diken üstündeyiz. Rabbim hepimiizn işini kolaylaştırsın inşaLLAH.
Ne demek olur mu öyle şeyAnladım. Teşekkür ederim ilgine canım. Ama kasıl belden gelen ağrı yok buda belki iyidir
bakalım. Doktor karnını doyur takibi yap dedi. Sıklaşırsa gel nstye bakalım dedi. Açken kalp ritmi düzenli olmuyormuş. Takibi yapayım olmazsa eşimi ararım. Araç kullanmim bu durumda
Allah korktugumuza ugratmasın inşALLAH canım. saglıkla kavusalım kuzulara.Hiç sorma ya. Önceki sorunlu olunca. İnsanın hergünü şüphe . Benimki de plesanta ayrılması sonucu çocuk anne karnında kilo vermişti. Kalp atışları çok azdı. Kontrolde ortaya çıkmıştı. Ağrı vs hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?