- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.278
- 43
- 32
Evet aynıydı hatirliyorum, çarşamba sabah işe gitmek için hazırlanırken suyum geldi, gittiğimiz de 1cm açıklık vardı perşembe sabaha kadar 10 cm ulaştık şükür vajinal dogum yaparak geldi 33+4 te doğdu erkenci kusumuz yogunbakimdayiz ciğer gelistirici tek dozda kaliverdiAy maşallah bir erkenci daha varsizinle tahmini doğum tarihlerimiz neredeyse aynıymış ama Minnos gelivermiş bile,umarım ikinizde iyisinizdir gözünüz aydın
Bende bir kaç yırtık oldu gelirken kızımız erkenden 1 gecede baş aşağı döndü hissettim yani, yogunbakimdayiz sut sagip gönderiyoruz iyi sayılır o ben iyiyim canimMaşallah. Bebek nasıl, siz nasılsınız?
Amin canim tesekkur ederiz biraz daha evine gelmesine var hasret çekeceğiz henuz kokusunu alıp dokunamadim hemen kuvez sürecimiz başladı, sağlıklı olsun da beklemeye değerAllah bağışlasın
İnşallah iyisinizdir sende bebekte. Güzel bi enerjin var herşey yolunda galiba. Çok mutlu oldum.
Hayırlı olsuuun umarım her şey yolundadır. Sağlıkla mutlulukla güzel yıllarınız olsun güzel kuşunuzla
Sağolasın valla kuzucum, ben de biraz rahatladım halimize çok şükürsağlıkla büyütmek nasip olsun. masallahhhh
çok şükür canım maşallah çok sevindim sizin adınıza
Canimmm teşekkür ederiz, iyiyiz şükür evimize en kısa zamanda gitmeyi umuyoruzGözün aydın canım hayırlı olsuniyisinizdir inşallah hoşgelmiş eliz kuşun
Ayy sorma tatilden zamanında gidip donmusuz 1 hafta sonra kusumuz geldi ya dedik tatilde gelseydi napardik diye korktuk, şükür ki erken de olsa kavuştuk darisi sen ve diğer tüm arkadaşlarıma güzellikle saglik en önemlisi vaktin kavuşmayı nasip etsinCanım daha bugün seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba tatile filan gitcekti diye. Durumunuz nasıl iyisinizdir inşallah. Sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk ömrü uzun olsun
Maşallah kuzucuklara kocaman olmuşlar, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım hepimizin evlatları sağlıklı olsun şansı bahtı açık olsun inşallahMerhabalar kızlarr, Ayy inşallah şansı acık, ömrü saglıkla uzun olsunbenim ikizlerim de 2 kgyi gecmiş durumda teyzelerii beslenmeleri de artmış bugün gördük çok şükür halimize
Ya o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymışPeki o ara karnında sertleşip yumuşamayı hissediyor musun hani karnınız böyle taş gibi olur
Amin canim hepinizin insallahKuzum gözünüz aydın, saglıklı hayırlı mutlu ömrü olsun miniğin, hos gelmiş
Ayy toparlanınca yazacağım sabırsızlanıyorumOyyyyy maşallah sizeTebrik ederim canım, gözünüz aydın Biraz toparlanınca detayları paylaş bizimle
Kuzum Amin tesekkur ederiz, darisi sana insallah sağlıkla güzellikle ve vaktinde gelmesi dileğiyleŞükür kavuşturanahadi gözün aydın canım benim sağlıklı güzel mis gibi günleriniz olsun
Ben de yazdım aslında ama arkadaşlar bebek toplanıyor bir yere demişlerdi. Bende de oluyor çünkü son 1 haftadır tepeler, dağlar falan :)Ya o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymışben bebiş kendini topluyo bi tarafa veya götünü falan dayayıp dağ gibi şişiyor saniyodum ağrı acı vs de yapmadığı için öyle sandım demekki
Hayırlı olsuuuun. Allah sağlıkla, mutlulukla evinizde bakmayi nasip etsin en kısa zamandaKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Amin canim tesekkur ederiz darisi sizlereGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bu konuda en hazırlıksız bendim cunku suyum gelince hiçbir şey alıp da götüremedik kafam yerinde değil ki kendime ic çamaşır almışım bebeğe dair hiçbir şey yoktu, yıkanmakis utulenmemisti hsonuna bırakmıştım 34 te yapmış olacaktım kuzum erken geldi aman siz hemen yapın kizlarBöyle erken doğanlar olunca bir korkuyorum bebeğin çantası hazır da benim hazır değil yıkayıp ütülemedim aldığım gibi poşete duruyo etiketiylekorkuyorum valla bu ara...hafta sonu halledeyim bari kafam rahat olur
Canım Benim teşekkür ederiz iyiyiz şükürAa hayırlı olsun inşallah iyisinizdir ikiniz detebrikler
Teşekkür ederiz, Amin canim insallah
Bende bayadir oluyo en son öyle dendi diye hic sorgulamamistim 1-2 aydır ndbxnxnxjx neyse zaten yalancı değil normal kasılma ise şiddetlenecegine göre anlariz diye umuyorum yalanciktan kasiliyorsa da kendi bilirBen de yazdım aslında ama arkadaşlar bebek toplanıyor bir yere demişlerdi. Bende de oluyor çünkü son 1 haftadır tepeler, dağlar falan :)
Canım çok şükür teşekkür ederizsağlıkla büyütmek nasip olsun. masallahhhh
çok şükür canım maşallah çok sevindim sizin adınıza
valla az kaldi solunumlari hersryleri iyidir inşallah biraz daha kilo alsınlar annesi verecekler sanaSağolasın valla kuzucum, ben de biraz rahatladım halimize çok şükür
Ya o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymışben bebiş kendini topluyo bi tarafa veya götünü falan dayayıp dağ gibi şişiyor saniyodum ağrı acı vs de yapmadığı için öyle sandım demekki
Bende çift peribacaları gibi iki tane sağlı sollu dağ oluşuyorBen de yazdım aslında ama arkadaşlar bebek toplanıyor bir yere demişlerdi. Bende de oluyor çünkü son 1 haftadır tepeler, dağlar falan :)
Amin canım benim çokça aminAyy toparlanınca yazacağım sabırsızlanıyorum
Kuzum Amin tesekkur ederiz, darisi sana insallah sağlıkla güzellikle ve vaktinde gelmesi dileğiyle
İnşallah ben de gün sayıyorum gerçekten. Çok sıkıntılar atlattık fasulyelerim ile. Allahım buradan sonra sağlıklı mutlu huzur dolu uzun ömürler nasip etsin inşallah hepimizin aileleri , bebekleri içinvalla az kaldi solunumlari hersryleri iyidir inşallah biraz daha kilo alsınlar annesi verecekler sana
Ben bu hafta sonu yıkayıp hazır ederim gece gece bacağıma bir ağrı vurdu uyandım kan ter içinde ilk oğlumda da bir gece böyle olmuştu çok geçmeden bir hafta 10 gün sürmeden doğuma gittim bu ağrıyı bi tek o zaman yaşadım ben hazır etsem iyi olacak ne olur ne olmazBence de kötüyü cagirmamak lazım ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Ben büyük bir kısmını hazırladım ufak tefek şeyler eksik kaldı. Onları da alıp koyucam yakında.
Hayır yani işin ilginç yanı benim gün içerisinde çok fazla yalancı kasılmam olur ama nst sırasında hiç denk gelmediPeki o ara karnında sertleşip yumuşamayı hissediyor musun hani karnınız böyle taş gibi olur
Hiç sorma ya sabaha kadar uyuyamadım kokudan başıma ağrı girdi resmen
Kendileri o kokuya alışmışlar hissetmiyorlar. Kıyafet işi değil bence ya tenleri kokuyor. Kıyafet ne kadar temiz olursa olsun bi yıkanıp paklanmayınca keselenmeyince o koku gitmez.
Deodorant işleyeceğini sanmıyorum arkadaşım
Canım panik yapma senin hastanede olman bebeklerin için daha iyi bunu düşün evde olsan hep acaba bişey mi oluyor bu kasılmalar niye durmuyor hastaneye gitsemmi gibi düşünceler seni daha çok strese sokacaktır. Hastane ortamı da insanı geriyor biliyorum ama sen daha 32. Haftadasın bebeklerin için dayansiz çok güçlüsünüz bunu unutma ben doktor bıraksa hastaneden çıkmayacaktım yani bebeğim bir gün daha karnımda durması için ne kadar kalmam gerekiyorsa kalırım yani. Şimdi eve geldim kasılmalarım hala devam ediyor uyuyamıyorum duşa girdim çıktım fayda etmedi. Eşimi uyandırıp tekrar mı hastaneye gitsem bilmiyorum bide şöyle bi durum var hastane oturduğum köye yaklaşık 1 saat mesafede Ağızdan ilaç falan veriyorlar mı? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar
Benim ikiz olduğundan heryeri sertleşiyor. Karnının alt tarafı uyuşur gibi oluyorYa o tepe falan oluyo sertlesiyo kasılma mıymışben bebiş kendini topluyo bi tarafa veya götünü falan dayayıp dağ gibi şişiyor saniyodum ağrı acı vs de yapmadığı için öyle sandım demekki
Rahatsızlık vermiyor galiba sizeeHayır yani işin ilginç yanı benim gün içerisinde çok fazla yalancı kasılmam olur ama nst sırasında hiç denk gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?