• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Niye olmasın canım çok şükür sağlıklı insanlarız hemen hamile kalıyor olsak bir kıymeti olmazdı Rabbimde bu şekilde çok güzel yaratmış annelik emek istiyor biz çok takıyoruz işte benimde buay tutmazsa vallahi akışına bırakcam acelemiz yok rabbim ol dediginde olcak ve gelecek bebislerimiz🥰 sen buay çok strese girdin evdekilerden malum
Kuzumm ahh suan cok komik ev benim sakin minnoş evimde harala gurele bunaldım bebek konusunda ılskıler stresle oldu ama olcak mı dye cok rhatm gun saymadm pek. Reflor aldı eşim oyuzden tekrr yaptım ama yok bdha yapmıcam kuzuum. Tüplerim kapalı bence hissediyorum nedense. Ona da 3 ay ıcınde bakarm anca 🥺💓

eva0108 eva0108 canim ben bugun gittim doktora
Yumurtlarima bakti 17-18mm dedi Bide hpv ve smaer testi aldi benden onlari niye istedi bilmiyorm adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba rutin kontrol içinmi.Muayene etmeden erken olur yumurtalaman için dedi ama bakinca sagda ve solda var dedi yumurtlama.

Çook Çook silik bide erken test olmasına rağmen anlamış değilim
akşamki artımed ne kadar koyuydu bu markayı şikayet etmek lazım valla ben hiç almadım ama alıpta hüsrana uğrayan çok var 🫣 seninki pozitif ama bütün testlerde çıkıyo ama koyulaşma neden olmuyo bence sen inat etme kan ver 2 gün sonra bi daha verirsin netleşir en azından durum

akşamki artımed ne kadar koyuydu bu markayı şikayet etmek lazım valla ben hiç almadım ama alıpta hüsrana uğrayan çok var 🫣 seninki pozitif ama bütün testlerde çıkıyo ama koyulaşma neden olmuyo bence sen inat etme kan ver 2 gün sonra bi daha verirsin netleşir en azından durum
Maleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadım

Artmet iyice koyulaşmış akşamki

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
istanbullugelinnnn istanbullugelinnnn 29 Kasım29 Aralık
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
Tmd2020 Tmd2020 7
Aralık
11
Ocak
zeyyy123 zeyyy123 15 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
Daydi Daydi 17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
mmatmazellll mmatmazellll 6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@duskapani22Aralık16
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@Alin Ada21
aralık
19
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
eva0108 eva0108 31 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
eylulesma eylulesma 30 Aralık31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@makaleyaz8
Ocak
1
Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@freewoman19 Ocak12 Şubat
Sat 01 Ocak bat 26 Ocak

Maleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadım
öyle yap o zaman canım bu arada bulursa ovula al test

Hiç net bir şey göremiyorum mental olarak da insanlar ve bedenim beni tüketti hıcbseye hevesm kalmadı. Sanki 2.cocugum olmcak Gibi hssedyrm bdha moralm bozuluyor ole olunca da. Hazirandan beri olmuyor
Kız saçmalama senin bir evladın var tüplerinin tıkalı olması çok çok çok düşük bir ihtimal o kadar kolay tıkanmayacağını söylemişti doktorum. Lütfen dirayetini kaybetme bizim 2 yılı geçti sebepsiz infertilite bir de o daha kötü. Belki işte bu ay bi umutlandım allahım nasip ederse
Kuzu sen neden kan vermiyorsun. Artımede sakın güvnme

Fark eder mi ki varsa hem daha fazla yükselik belki. Çalışıyorum şimdi 6 da çıkıyorumm
Varsa şimdide çıkar merak etme canım. Çalışıyorsan akşam git :) ben çalıştığını bilmiyordum o yüzden git dedim 🍀
öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık
Kan vermek kesin sonuç canım. Testlerle kendini stres yapma.
Bende 2 gün testle uğraştım sonra gidip kan verdim
Hoşgeldin canimm🥰
Hoşbulduk tatlım 😘

Kızlar bugün negatif 2 gundur çıkıyordu bısyler ama 5 var çoook su ıctm ıshalden ama hadi dedim erken test harcamamaym. Bılmyrm bende bsy yok bu ay belli. Tüplerime de baktıramayqcagm 2 ay dhaa 2 şehirde git gel adet denk gelmıcek. İyi oldu bu ıshale bebek ble dayanmaz😭
Bacım atmadıysan bidaha baksana teste ?

ben ovula test buldum eczanede aldım bakalım pazar günü iğnenin 12 günü regl olmazsam o zaman ondan yapıcam 🫣😂

Kız saçmalama senin bir evladın var tüplerinin tıkalı olması çok çok çok düşük bir ihtimal o kadar kolay tıkanmayacağını söylemişti doktorum. Lütfen dirayetini kaybetme bizim 2 yılı geçti sebepsiz infertilite bir de o daha kötü. Belki işte bu ay bi umutlandım allahım nasip ederse

Geçen kimyasaldada erken verdim sonra düşüşe geçti epey yorulduk ve üzüldük

Varsa şimdide çıkar merak etme canım. Çalışıyorsan akşam git :) ben çalıştığını bilmiyordum o yüzden git dedim 🍀

Kan vermek kesin sonuç canım. Testlerle kendini stres yapma.
Bende 2 gün testle uğraştım sonra gidip kan verdim

Hoşbulduk tatlım 😘
değerim yükselsin diye bekliyorum. en azından bat ım geçsin

Bacım atmadıysan bidaha baksana teste ?
Atmadım kuzum bakarım ama mısafrler var ya fırsat olmadı 2 dir ınce ckıodu. Çokk ishalim hatta risk alıp reflor aldım ıctım 1 paketini 😭 gebelkkte pek çalışma yokmus. Cok su ıctm bugun onl baktım yne 2 kala bakcam bdha sen naslsın bebiş nasl

Daydi Daydi kuzum çook kötü bir enfeksiyon yasadım hayatımda ilk yazın. O şüpheye düşürüyor 🥺 ama tıkayablrmiş enfeksiyon da. Ben tüpe bakıp eşime de sperme baktırmak istiyorum enazından ollmazsa da rabbim böyle kararlamıs diye sükunet ederim. Allah'ım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah tez zamanda🥰🥰

Back