• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Atmadım kuzum bakarım ama mısafrler var ya fırsat olmadı 2 dir ınce ckıodu. Çokk ishalim hatta risk alıp reflor aldım ıctım 1 paketini 😭 gebelkkte pek çalışma yokmus. Cok su ıctm bugun onl baktım yne 2 kala bakcam bdha sen naslsın bebiş nasl
İnşallah vardır kuzucum.
Bebeği kuzum kalp atışını duyduk :)

eva0108 eva0108 canim ben bugun gittim doktora
Yumurtlarima bakti 17-18mm dedi Bide hpv ve smaer testi aldi benden onlari niye istedi bilmiyorm adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba rutin kontrol içinmi.Muayene etmeden erken olur yumurtalaman için dedi ama bakinca sagda ve solda var dedi yumurtlama.
Cnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdım

Eklentiler

• IMG_20250110_115418.jpg
    IMG_20250110_115418.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 14
Daydi Daydi kuzum çook kötü bir enfeksiyon yasadım hayatımda ilk yazın. O şüpheye düşürüyor 🥺 ama tıkayablrmiş enfeksiyon da. Ben tüpe bakıp eşime de sperme baktırmak istiyorum enazından ollmazsa da rabbim böyle kararlamıs diye sükunet ederim. Allah'ım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah tez zamanda🥰🥰
Evet enfeksiyon etkiler belki kuzu. Bende 14 üne tekrar yaptırması için eşime spermiyogram randevusu almıştım. Kendim de hsta olırsam 2. veta 3. günü olmuş olacak . Bakalım beklemedeyiz :dua:

Yumurta kac mm olunca catlama oluyor kuzum bu arada Doktor rahmin perdeli dedi gebelige engel degilmis ama dusuk riski yuksek oluyormus galiba 😏
20de çatlıyor galiba az kalmış 2 3 güne çaylar bence önlemini alırlar dikkat edersin bişey olmaz inşallah cnm banda rahim arkaya dönük dedi ama ben doğum yaptım 7 yıl geçti doktorum hiç böyle biseyden bahsetmedi bna geçen ayki kontrolde söyledi bana çok şaşırdım hatta tersten ilişki olsun dedi buyuzden

Kuzumm ahh suan cok komik ev benim sakin minnoş evimde harala gurele bunaldım bebek konusunda ılskıler stresle oldu ama olcak mı dye cok rhatm gun saymadm pek. Reflor aldı eşim oyuzden tekrr yaptım ama yok bdha yapmıcam kuzuum. Tüplerim kapalı bence hissediyorum nedense. Ona da 3 ay ıcınde bakarm anca 🥺💓
Öyle olsa bile açılıyor filmde canm bence bebek yoksa tatilden sonra eşinde test versin sende rahim filmi çektir bakım belki sorun bu yüzdendir

20de çatlıyor galiba az kalmış 2 3 güne çaylar bence önlemini alırlar dikkat edersin bişey olmaz inşallah cnm banda rahim arkaya dönük dedi ama ben doğum yaptım 7 yıl geçti doktorum hiç böyle biseyden bahsetmedi bna geçen ayki kontrolde söyledi bana çok şaşırdım hatta tersten ilişki olsun dedi buyuzden
Bugun ovulasyon testi yapmadim aksam yapiyim bakalim Ne çikacak
Cnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdım
Koyulaşir bence bi kaç gune kuzum

Hersey ust uste geliyor geldimi iki gundur bogazim agriyordu oksuruk gece uyutmadi sabah acile gttm duramayinca cigerlerimde enfeksiyon varmiş..antibiyotik yazdi sabah
Bir hafta kullnmam lzm yinede degerlndrymmi bugunu kzlr bsy olurmu ki😕

Hersey ust uste geliyor geldimi iki gundur bogazim agriyordu oksuruk gece uyutmadi sabah acile gttm duramayinca cigerlerimde enfeksiyon varmiş..antibiyotik yazdi sabah
Bir hafta kullnmam lzm yinede degerlndrymmi bugunu kzlr bsy olurmu ki😕
Bişey olmaz bence daha çatlama olmadı çünkü çok geçmiş olsun cnm ihmal etme çok öksürüğn varsa buhar yap gece

Back