Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat; Son Adet TarihiSat ve bat ne demek acaba
İnşallah vardır kuzucum.Atmadım kuzum bakarım ama mısafrler var ya fırsat olmadı 2 dir ınce ckıodu. Çokk ishalim hatta risk alıp reflor aldım ıctım 1 paketini gebelkkte pek çalışma yokmus. Cok su ıctm bugun onl baktım yne 2 kala bakcam bdha sen naslsın bebiş nasl
Gözünüz aydın canmmmm 3. Cinsiyet ne olacak bakalımİnşallah vardır kuzucum.
Bebeği kuzum kalp atışını duyduk :)
Cnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdımeva0108 canim ben bugun gittim doktora
Yumurtlarima bakti 17-18mm dedi Bide hpv ve smaer testi aldi benden onlari niye istedi bilmiyorm adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba rutin kontrol içinmi.Muayene etmeden erken olur yumurtalaman için dedi ama bakinca sagda ve solda var dedi yumurtlama.
Evet enfeksiyon etkiler belki kuzu. Bende 14 üne tekrar yaptırması için eşime spermiyogram randevusu almıştım. Kendim de hsta olırsam 2. veta 3. günü olmuş olacak . Bakalım beklemedeyizDaydi kuzum çook kötü bir enfeksiyon yasadım hayatımda ilk yazın. O şüpheye düşürüyor ama tıkayablrmiş enfeksiyon da. Ben tüpe bakıp eşime de sperme baktırmak istiyorum enazından ollmazsa da rabbim böyle kararlamıs diye sükunet ederim. Allah'ım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah tez zamanda
Yumurta kac mm olunca catlama oluyor kuzum bu arada Doktor rahmin perdeli dedi gebelige engel degilmis ama dusuk riski yuksek oluyormus galibaCnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdım
Bence gerek yok erken testte cnm ama sen bilirsin yinedeBulursam erken gebelik yapıcam yoksa yapmiycam artık dayanabilirsem
20de çatlıyor galiba az kalmış 2 3 güne çaylar bence önlemini alırlar dikkat edersin bişey olmaz inşallah cnm banda rahim arkaya dönük dedi ama ben doğum yaptım 7 yıl geçti doktorum hiç böyle biseyden bahsetmedi bna geçen ayki kontrolde söyledi bana çok şaşırdım hatta tersten ilişki olsun dedi buyuzdenYumurta kac mm olunca catlama oluyor kuzum bu arada Doktor rahmin perdeli dedi gebelige engel degilmis ama dusuk riski yuksek oluyormus galiba
Öyle olsa bile açılıyor filmde canm bence bebek yoksa tatilden sonra eşinde test versin sende rahim filmi çektir bakım belki sorun bu yüzdendirKuzumm ahh suan cok komik ev benim sakin minnoş evimde harala gurele bunaldım bebek konusunda ılskıler stresle oldu ama olcak mı dye cok rhatm gun saymadm pek. Reflor aldı eşim oyuzden tekrr yaptım ama yok bdha yapmıcam kuzuum. Tüplerim kapalı bence hissediyorum nedense. Ona da 3 ay ıcınde bakarm anca
Neden canmBence gerek yok erken testte cnm ama sen bilirsin yinede
Bugun ovulasyon testi yapmadim aksam yapiyim bakalim Ne çikacak20de çatlıyor galiba az kalmış 2 3 güne çaylar bence önlemini alırlar dikkat edersin bişey olmaz inşallah cnm banda rahim arkaya dönük dedi ama ben doğum yaptım 7 yıl geçti doktorum hiç böyle biseyden bahsetmedi bna geçen ayki kontrolde söyledi bana çok şaşırdım hatta tersten ilişki olsun dedi buyuzden
Koyulaşir bence bi kaç gune kuzumCnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdım
Ben seninkini erkek gibi hissettim nedense canmİnşallah vardır kuzucum.
Bebeği kuzum kalp atışını duyduk :)
Nebilim bugün biraz daha koyu bekliyordum geçen ay 12.gunde pikti belki buay braz daha gecmi olcak acabaBugun ovulasyon testi yapmadim aksam yapiyim bakalim Ne çikacak
Koyulaşir bence bi kaç gune kuzum
Varsa kaset teslerde de çıkıyor çünkü aynı şey oyuzden canım elimdede test var dedin diye onları yap gitsin hergünNeden canm
Ben Bugün doktora sordumNebilim bugün biraz daha koyu bekliyordum geçen ay 12.gunde pikti belki buay braz daha gecmi olcak acaba
Tamam canm öyle yapıyımVarsa kaset teslerde de çıkıyor çünkü aynı şey oyuzden canım elimdede test var dedin diye onları yap gitsin hergün
Benimki düzenli ona rağmen oynuyor 1 2 gün bakım buay hangi gün olucakBen Bugün doktora sordum
Adet dongusu duzensiz olunca yumurtlama gunun degisir dedi
Bişey olmaz bence daha çatlama olmadı çünkü çok geçmiş olsun cnm ihmal etme çok öksürüğn varsa buhar yap geceHersey ust uste geliyor geldimi iki gundur bogazim agriyordu oksuruk gece uyutmadi sabah acile gttm duramayinca cigerlerimde enfeksiyon varmiş..antibiyotik yazdi sabah
Bir hafta kullnmam lzm yinede degerlndrymmi bugunu kzlr bsy olurmu ki