- 18 Haziran 2018
- 1.461
- 2.096
- 133
- 33
Vaize hocamızla görüştüm. Sağolsun içimi rahatlattı. O rüya uykunu hafifletip uyanmana sebep olmuş. Kızım nefes alamıyordu çünkü. Biraz dua falan okudu rahatladım vallahiçbir şeye yorma canım. onlar normal rüyalar. görülür
Canım burdan sorayım o haldedur ben yazayim dedim ama ben de yazamıyorum
Kız rahat ol:) içinden geliyorsa çiğne. SallaKendiside bilmiyordu ki sebebinisevmediğim için sorgulama gereği duymadım. Kızım bazen veriodu meyveli sakız yoksa hiç almam
Yok kız en fazla 5 dk o da meyveli belki. Sevmiyorum acıktırıyor ve mide bulantısı yapıyor bende. Sakızın bendeki Hamilelikle alakası yok yani.Kız rahat ol:) içinden geliyorsa çiğne. Salla
Kenger sakızı bilen var mı ? O çok iyi oluyor ya. Ben şu tatlandırıcılı naneli sakızları çiğnemiyorum sağlıksız diye hoş şekersiz sakız da çiğnemiyorum onlarda da yapay maddeler var kenger sakızı alıyorum arada onu çiğniyorum ama hamilelikte bende aşırı gaz yaptı. bir gün 2 saat boyunca evde tur attım o kadar mide gazi yaptı o yüzden çok çiğnemiyorum hamilelikte. ama canım isterse çiğnerim ha niye çiğnemiştim Covid oldum ben iki ay önce Kulaklarımda basınç vardı sıvı birikmesi vardı sakız çiğnemek iyi geliyor diye çiğniyordum o zaman da gaz oluyordu :)Yok kız en fazla 5 dk o da meyveli belki. Sevmiyorum acıktırıyor ve mide bulantısı yapıyor bende. Sakızın bendeki Hamilelikle alakası yok yani.
Kenger sakızı bilen var mı ? O çok iyi oluyor ya. Ben şu tatlandırıcılı naneli sakızları çiğnemiyorum sağlıksız diye hoş şekersiz sakız da çiğnemiyorum onlarda da yapay maddeler var kenger sakızı alıyorum arada onu çiğniyorum ama hamilelikte bende aşırı gaz yaptı. bir gün 2 saat boyunca evde tur attım o kadar mide gazi yaptı o yüzden çok çiğnemiyorum hamilelikte. ama canım isterse çiğnerim ha niye çiğnemiştim Covid oldum ben iki ay önce Kulaklarımda basınç vardı sıvı birikmesi vardı sakız çiğnemek iyi geliyor diye çiğniyordum o zaman da gaz oluyordu :)Yok kız en fazla 5 dk o da meyveli belki. Sevmiyorum acıktırıyor ve mide bulantısı yapıyor bende. Sakızın bendeki Hamilelikle alakası yok yani.
Ben günde iki bazal uzun süreli yemeklerden önce de kısa süreli kullaniyorum. Gayet iyi şu an şekerim 10 ar birim kullanıyorum toplamda 50 sen bununla başlamasın düşük doz başlarsınCanım burdan sorayım o haldesen kac doz kullanıyorsun . Öğlen ve aksam verdi , açlık ölçüyoruz yüksek cıkınca mı vurmak gerekiyor. Sen nasıl yapıyorsun , doktor ararım demisti aramadı . Acıkcası kendi de emin olamadı baskasına soracaktı, onu da soramadı sıfır bilgiyle eve döndüm anlayacagın
rahatlama çok sevindim.Vaize hocamızla görüştüm. Sağolsun içimi rahatlattı. O rüya uykunu hafifletip uyanmana sebep olmuş. Kızım nefes alamıyordu çünkü. Biraz dua falan okudu rahatladım valla
Tatlım bak özellikle alttaki son iki günün degerlerine odaklandı ve öğle akşam başlayalım dedi . Verdiği ilaclarda bu şekilde . Senin degerler de benimkine yakın mıydı . Doktorun kendinden emin olmayan davranısları aklımı karıstırdı. O yuzden sana da sorma geregi hissettim . İlk cümleni tam anlayamadım, biraz acar mısınBen günde iki bazal uzun süreli yemeklerden önce de kısa süreli kullaniyorum. Gayet iyi şu an şekerim 10 ar birim kullanıyorum toplamda 50 sen bununla başlamasın düşük doz başlarsın
cok az bir insulin dozu bu bana leve.ur novarapit yaramadı insülin değiştirdi doktorum. senin değerlerin daha iyi kontrol altına alirsinizTatlım bak özellikle alttaki son iki günün degerlerine odaklandı ve öğle akşam başlayalım dedi . Verdiği ilaclarda bu şekilde . Senin degerler de benimkine yakın mıydı . Doktorun kendinden emin olmayan davranısları aklımı karıstırdı. O yuzden sana da sorma geregi hissettim . İlk cümleni tam anlayamadım, biraz acar mısın
İnşallah tatlım , insülini tam olarak hangi aralıkta vurmamız gerekiyor. Mesela aksam açlığı ölçtük 100 ün üzerinde deger cıktı . Değer normal ya da normal dısı da olsa vuracak mıyız. Bir de yemekten once mi vuracagızcok az bir insulin dozu bu bana leve.ur novarapit yaramadı insülin değiştirdi doktorum. senin değerlerin daha iyi kontrol altına alirsiniz
Selam diyet yapıyorum çok şükür şuan normal çıkıyo arada kaçamak yaparsam tatlı çikolata falan yersem biraz 150 160 a yükseliyor ama bir doğurayım yemediğim kadar tatlı çikolata yicemCanım selam ya bende de şeker çıktı, sen daha önce yazmıssın . Şuan ne durumdasın , şekerin nasıl
Ben ılık laktozsuz süt içiyordum demek ki soğuk mu içmek lazımdı yanlış yapıyormuşumÜç damla soğuk süt için çok işe yarıyor. İlk bebegımde çok oluyordu. Bunda süt ıcınce gecıyor
Cok sevindim tatlım senin adına , bana bugun malesef insülun tavsiye etti doktor .Selam diyet yapıyorum çok şükür şuan normal çıkıyo arada kaçamak yaparsam tatlı çikolata falan yersem biraz 150 160 a yükseliyor ama bir doğurayım yemediğim kadar tatlı çikolata yicemdiyete dikkat ediyorum şuan çok yükselmiyor çok şükür
Bişey söylicem bence başka bi doktora daha git. Endokrin uzamanı mesela. Çünkü insülin seviyesinde değerler değil bence bunlar. Benimkiler senden bi tık daha yüksek çıkıyor. Doktorum bana ilaç seviyesinde değilsin dedi. Diyetle devam. Ve diyetime çok sadık kaldığım halde sabahları mesela 100 ün altına düşemedim hala.Tatlım bak özellikle alttaki son iki günün degerlerine odaklandı ve öğle akşam başlayalım dedi . Verdiği ilaclarda bu şekilde . Senin degerler de benimkine yakın mıydı . Doktorun kendinden emin olmayan davranısları aklımı karıstırdı. O yuzden sana da sorma geregi hissettim . İlk cümleni tam anlayamadım, biraz acar mısın
Bana en son dahiliye 1hafta diyet yap yüksek çıkarsa 180 üzeri insülin başlicam dedi ben diyete uydum her hangi bir yükselme olmadı bende daha gitmedim diyet yaptınmı ona rağmen mi yüksek çıkıyor çok geçmiş olsunCok sevindim tatlım senin adına , bana bugun malesef insülun tavsiye etti doktor .
Canım kesinlikle aklımdan gecen o suan , ünv hastanesine gittim, öğrenciydi bence bakan dr , uzmana danısmaya gitti yerinde bulamadı , sonra ararım dedi aramadı , bi de bu hafta cok stres yasadım ozel sebepten . İlk haftaya göre degerler anlamlı degişti. Hepimizin degerleri normale doner ins , gebelik sekeri gercekten iğrenc bişeymisBişey söylicem bence başka bi doktora daha git. Endokrin uzamanı mesela. Çünkü insülin seviyesinde değerler değil bence bunlar. Benimkiler senden bi tık daha yüksek çıkıyor. Doktorum bana ilaç seviyesinde değilsin dedi. Diyetle devam. Ve diyetime çok sadık kaldığım halde sabahları mesela 100 ün altına düşemedim hala.
Çünkü ilaca başlarsak arada çok düşme ihtimalide var.
Canım elimden geldiğince yapmaya calıstım . Cok stres yasadım sanırım o da etkiledi bu hafta . Sen dahiliye mi endokrine mi gidiyorsunBana en son dahiliye 1hafta diyet yap yüksek çıkarsa 180 üzeri insülin başlicam dedi ben diyete uydum her hangi bir yükselme olmadı bende daha gitmedim diyet yaptınmı ona rağmen mi yüksek çıkıyor çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?