- 4 Eylül 2018
- 1.484
- 2.939
- 133
- 36
Ben dâhiliye gittim ama eğer insülin deseydi endokrine gitmeden başlamazdım takip ediyorum yükselirse yine bu sefer endokrine gıtcemCanım elimden geldiğince yapmaya calıstım . Cok stres yasadım sanırım o da etkiledi bu hafta . Sen dahiliye mi endokrine mi gidiyorsun
Bence farklı doktora da gitmelisin güvenmediysen emin olamadıysan başka doktora danış hatâ endokrine gitmen en doğrusuCanım kesinlikle aklımdan gecen o suan , ünv hastanesine gittim, öğrenciydi bence bakan dr , uzmana danısmaya gitti yerinde bulamadı , sonra ararım dedi aramadı , bi de bu hafta cok stres yasadım ozel sebepten . İlk haftaya göre degerler anlamlı degişti. Hepimizin degerleri normale doner ins , gebelik sekeri gercekten iğrenc bişeymis
Canım başka doktora sordurdum endokrine o da bu şekilde devam etmemi önermis , kacıs kalmadı insulindenBence farklı doktora da gitmelisin güvenmediysen emin olamadıysan başka doktora danış hatâ endokrine gitmen en doğrusu
Endokrin uzmanına git sen. Bu böyle oraya buraya sormayla öğrenilip yapılacak bişey değilİnşallah tatlım , insülini tam olarak hangi aralıkta vurmamız gerekiyor. Mesela aksam açlığı ölçtük 100 ün üzerinde deger cıktı . Değer normal ya da normal dısı da olsa vuracak mıyız. Bir de yemekten once mi vuracagızyaa kusura bakma canım valla seni de soruya bogdum , bu konularda sıfır bilgiyle ayrıldım doktorun yanından o yuzden
canım ben ona birsey diye.em ki diyabet hemşiresi tarif eder sana dozunu nerede yazıldı her insülin farkliİnşallah tatlım , insülini tam olarak hangi aralıkta vurmamız gerekiyor. Mesela aksam açlığı ölçtük 100 ün üzerinde deger cıktı . Değer normal ya da normal dısı da olsa vuracak mıyız. Bir de yemekten once mi vuracagızyaa kusura bakma canım valla seni de soruya bogdum , bu konularda sıfır bilgiyle ayrıldım doktorun yanından o yuzden
Tamam kuzum cok tsk ederim ilginecanım ben ona birsey diye.em ki diyabet hemşiresi tarif eder sana dozunu nerede yazıldı her insülin farkli
ben de bu durumdayım... gaviscon işe yaramıyorKızlar benim bu mide yanmalarim siddetlenerek artıyor.. dün gece uyumadım bile.. ilaç kullanan var mı aranızda?
Off ne yapacağız bilmiyorum..ben de bu durumdayım... gaviscon işe yaramıyor
Salçalı tuzlu baharatlı yemekler asla yememek,dısardan hıcbısey yememek,şerbetli şeyler paketli gıdalar yememek,az yemek,benım buldugum cozumler bunlar kızlar,çokta işe yarıyor,bazen gece yatarken oluyo tabı naparsam napayım ozaman surup ıcıp yatıyorum.Off ne yapacağız bilmiyorum..
gaviscon double action çiğneme tb 2 2 kullanabilirsinizKızlar benim bu mide yanmalarim siddetlenerek artıyor.. dün gece uyumadım bile.. ilaç kullanan var mı aranızda?
Mide koruyucu bilinen mavi ilacı kullanıyorum bende çok rahatsızım bu durumdan ama bir şey fark ettim acıkınca da midem yanıyor bir şey ler yiyip içince geçiyoKızlar benim bu mide yanmalarim siddetlenerek artıyor.. dün gece uyumadım bile.. ilaç kullanan var mı aranızda?
Hep birseyler yiyorum mide boş kalmıyor ama bu kadar yanma gerçekten beni bitirdi.. kızımda hiç yaşamamıştım bunlariMide koruyucu bilinen mavi ilacı kullanıyorum bende çok rahatsızım bu durumdan ama bir şey fark ettim acıkınca da midem yanıyor bir şey ler yiyip içince geçiyo
Soğuk süt 3 damla kadar iç gerçekten çok işe yarıyorHep birseyler yiyorum mide boş kalmıyor ama bu kadar yanma gerçekten beni bitirdi.. kızımda hiç yaşamamıştım bunlari
Ayrı etiket yaptırabilirsiniz trendyol da 80 100tl gibi fiyat a etiket yapıyorlar bende bu çikolata konusunda kararsız görsel iyi de içi nasıl bilemedim o yüzden almadım daha en son bildiğim yerden alcam etiket bastırcam kendim yapıştırırmKızlar selamlar, çikolata yaptırmak istiyorum da ismi yazsın dışında sade bir tasarımla genelde paketi güzel olanlar içi lezzetsiz oluyor. dış görünüşü kadar içi de güzel olan bir yer var mı bildiğiniz. Biz normalde eminönünde pelit'e yapan bir yerden alıyoruz ama orası sanırım özel isimli paket yapmıyor
Bebek yukarı geliyor ya ondan sanırım yada erkek bebekler mi hep böyle benım iki hamilelikte böyle mide yanması çok oldu acayıp zor hele bir kaç kez yere eğil kalk yapınca midem ağzıma geliyor resmen çok zorHep birseyler yiyorum mide boş kalmıyor ama bu kadar yanma gerçekten beni bitirdi.. kızımda hiç yaşamamıştım bunlari
Melodi çikolata tek geçerimKızlar selamlar, çikolata yaptırmak istiyorum da ismi yazsın dışında sade bir tasarımla genelde paketi güzel olanlar içi lezzetsiz oluyor. dış görünüşü kadar içi de güzel olan bir yer var mı bildiğiniz. Biz normalde eminönünde pelit'e yapan bir yerden alıyoruz ama orası sanırım özel isimli paket yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?