Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Hangi hastanede. Evet canım çok haklısın hastanddd zaten güvende ve iyi hissetmek çok.çok onemli (bedelini ağır ödüyoruz gerçi☺️) onlar da bunun farkında. Zaten tercih etme sebebimiz o.

Yüzde yüz hak veriyorum. Emzirme gayet doğal bir durum seksi çağrıştırmamalı. Ama işte başımıza bela almamak için. Densiz o kadar çok ki özellikle Türkiyede🤦‍♀️biri çıkar bir şey der eşime denk gelir al başına bela. Gerek yok. O yüzden uğraşmamak için ben aldım. Modernliğe daha 200 yılımız var

Genelde su geçirmez bantla kapatıyorlar. Ertesi gün duş alırsın. Ama aklında olsun asla sıcak suyla duş ama tansiyon düşer vs. Kan kaybediyoruz zaten. Bir de kapıyı kilitleme ne olur ne olmaz açık olsun hatta aralıklı. Yorabiliyor, ameliyat sonrası buhar, sıcak, kapalı ortam, uzun süre ayakta durmak fenalaştırabilir.kısa süreli ışık duş olsun

Hoş geldim kız🥰

Gebelikte geçici et benleri olabilir endişe etme. Hoş endişe edilse de acil bir durum değil bu. Mesai saatleri içinde dönüş yapılabilecek bir konu. Hastaneden hastaneye doktorda doktora özel numara verme tercıhı değişir. Bize göre önemli! sandıgımız sorular çoğu zaman onlara göre gereksiz ve saçma oluyor :) yani acil sandıgımız şeyler bile acil olmuyor
Ay sapıklığın zirvesi 😟 ne diyim valla bilemedim o emzirme örtüsünü ben efektif kullanamadım ama yine aldım. Kafadan bağlanıyor boyun kısmı telli. Ben kullanırken genelde kurşun dökülürmüş gibi altına kaçıp memeyi bebişe tutturup yandım diyip yüzeye çıkıyordum 😂 çocuk onun altında nasıl bunalmıyor ben anlamıyorum 😂

X