Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Ay sapıklığın zirvesi ne diyim valla bilemedim o emzirme örtüsünü ben efektif kullanamadım ama yine aldım. Kafadan bağlanıyor boyun kısmı telli. Ben kullanırken genelde kurşun dökülürmüş gibi altına kaçıp memeyi bebişe tutturup yandım diyip yüzeye çıkıyordum çocuk onun altında nasıl bunalmıyor ben anlamıyorum

Sakız diyince aklıma ilk aylarımda çiğniyordum. Kayonvalidem çiğneme kızım iyi değil derler dedi. Sebebini sordum valla bilmiyorum bize de öyle dediler derlerdi dedi. Batıl inanç olsada çiğnemedim artık.

Günaydın anneler. Gece saçma sapan kötü rüyalar gördüm. Bebek adını söylemek istemiyorum kalbi durmuş. Ben ağlıyorum falan. Sonra kızımın ağlamasına uyandım. Nefes alamıyor. Su falan döktük. Sakinleşti biraz. Tükürüğünü mü yuttu noldu bilemedim. Rüyanın üstüne kızımda öyle olunca delirdim resmen. Kızımı kucağıma aldım baktım oğlumda kıpırdıyor şükür diyip uyuduk tekrar. Rabbim hayırlara vesile etsin. Sadaka vereyim inşallah.

İzmir'deyim canım ben. Tüp bebek doktorum ve perinatoloji doktorum ile yaptım. Sabaha karsı hastaneye koşarak geldiler sagolsunlar
canım benim sağlıkla büyüsün minnoslar şimdi süt koşturmaca başladı çok heyecanlı

yoo serviks gayet guzel fazla da değil olması gereken bu o doğum zamanında kasilmalarla açılır merak etmeyin. erken doğum riskin yok gibi ama enfeksiyonlar da incelenir ondan kaçının siz. sağlıkla gelsin yavrularımız.
onlar kocakarı lafı zaten saçlı veya sacsiz doğması tamamen genetik. saçım var annemin midesine basayım demiyor bebis az kaldı yavrum sol tarafına yat mide sıvısı borudan kaymasın rahat edersin biraz daha
hosbuldum devrem şükür evimdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…