Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    37
Kışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba🙈

Canım aklımda yok ama trenfyoldan aldım birkaç tane yorumlara bak istersen. Hem penye hem kalın yumuşak hem müslin aldım.
Ben de müslin aldım bolca, hatta kai baby diye bir marka var trendyolda en iyisi o çıktı. Görece kalın battaniyeye bu markadan aldım bence güzel çıktı. Bir de 2 yeni doğan setim var onun için battaniyeler var penye

Fluffy Bebek Battaniyesi Anne Bebek Yenidoğan 80x100 Cm Melis Koyun Tüyü Battaniye https://app.hb.biz/dKmicc05b7qB

Daha fazla mı kilo aldın canım , kremle bol bol önümüzde daha cok var , bundan sonra daha dikkat etmek lazım
Vallahi aldım zaten dogum kilom kalmıştı üzerine gebelik derken.. hem kilo hem çatlak..

Bakalım yeter ki sağlıklı olsun kuzular 🙏🙏🙏devamı hallolucak illaki..

ben böyle konularda çemkirmeyi severim şikayetvar diye bir sitede güzelce yazabilirsin , instagramda x te falan e bebek etşketleyip mağdur olduğunu söyleyebilirsin genelde ben öyle yapıyorum cimere yazarım falan diyorum bana bi şekilde dönüş yapıyorlar tavsiye ederim
Şikayet var i biliyorum. Eğer bana olumlu ya da olumsuz dönmezlerse ben direkt tüketici hakem heyetine basvurmayi düşünüyorum. Şikayet var güzel bir uygulama ancak kamu baskısı kuran stk benzeri bir kurum. Dolayısıyla ben direkt tüketici hakem heyetine başvurup resmi bir başvuru yapmayı düşünüyorum. Hatta vekaletim olan bir arkadaş var ona yazdırıp vekalet ücreti de ödetmeyi planlıyorum.

Eklentiler

• 1000225066.jpg
    1000225066.jpg
    140,9 KB · Görüntüleme: 27
IMG_3802.jpeg
kızlar ilk posta attım serdim. Bunlar açık renkli çarşaf nevresim alez müslin vs.ler. Kurutma makinesi almıyorum çünkü bir şeyler küçülür diye tırsıyorum.😬Hiç programa vs dikkat de edemem ben. Evde bir oda çamaşır ütü odası. Eşim ve oğlum genelde seriyorlar ben topluyorum en geç iki günde kuruyorlar

Merhabalar 29+3'ten 💕
Ben birkaç gündür resmen ilk 3 aya döndüm aşırı bir uyku uykuya doyamama ve gün içinde de uyuma var ama iyi de geliyor bir yandan dinlenmiş hissediyorum demek ki İhtiyacım da var happy momdada bakıyorum çoğu kişi bu ay haftalarda böyle uyku halinde oluyormuş:KK51: temizlik vesaire yapasım var ama hiç elim kolum kalkmıyor Aman diyorum dinlen:KK48:

Ben de müslin aldım bolca, hatta kai baby diye bir marka var trendyolda en iyisi o çıktı. Görece kalın battaniyeye bu markadan aldım bence güzel çıktı. Bir de 2 yeni doğan setim var onun için battaniyeler var penye

Fluffy Bebek Battaniyesi Anne Bebek Yenidoğan 80x100 Cm Melis Koyun Tüyü Battaniye https://app.hb.biz/dKmicc05b7qB
Teşekkürler ben de henüz bir penye battaniye var , battaniyeyi seçemedim bunlardan faydalanacağım 🙏

Kışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba🙈
Hastane çıkışında 1 tane penye var
2 tane ben ince müslin Aldım
1 tane 4 katlı müslin hediye geldi
1 tanede teyzem ördü kalın battaniye
Benim için bu kadar yeterli 👌🏻tinylamb Ekru Müslin 4 Katlı Müslin 80x100cm %100 Pamuk Krem Renk Saçaklı Bebek Müslin Battaniye Fiyatı, Yorumları - TrendyolWheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Gri Bulut 75x100 Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://ty.gl/jm16xggbh63os Screenshot_20241204_142424_com.android.gallery3d.jpg

X