- 5 Mayıs 2022
- 3.112
- 3.755
- 37
Vallahi ilk kızımda hiç catlamamistim şimdi saçma sapan çatlıyorumYaa çok ilginc yerden catlamıs, bolca krem sur canım , nemli tutarsan belki etkisi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ilk kızımda hiç catlamamistim şimdi saçma sapan çatlıyorumYaa çok ilginc yerden catlamıs, bolca krem sur canım , nemli tutarsan belki etkisi olur
Mantıklı aslında gece uyurken daha çok kramp giriyor bacağıma felqnOsteocare Gece yatmadan içiyorum öğlen vitamin sabahta demir içiyorum doktor gece içebilirsin demişti
Daha fazla mı kilo aldın canım , kremle bol bol önümüzde daha cok var , bundan sonra daha dikkat etmek lazımVallahi ilk kızımda hiç catlamamistim şimdi saçma sapan çatlıyorum
Kışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba
Ben de müslin aldım bolca, hatta kai baby diye bir marka var trendyolda en iyisi o çıktı. Görece kalın battaniyeye bu markadan aldım bence güzel çıktı. Bir de 2 yeni doğan setim var onun için battaniyeler var penyeCanım aklımda yok ama trenfyoldan aldım birkaç tane yorumlara bak istersen. Hem penye hem kalın yumuşak hem müslin aldım.
Vallahi aldım zaten dogum kilom kalmıştı üzerine gebelik derken.. hem kilo hem çatlak..Daha fazla mı kilo aldın canım , kremle bol bol önümüzde daha cok var , bundan sonra daha dikkat etmek lazım
Şikayet var i biliyorum. Eğer bana olumlu ya da olumsuz dönmezlerse ben direkt tüketici hakem heyetine basvurmayi düşünüyorum. Şikayet var güzel bir uygulama ancak kamu baskısı kuran stk benzeri bir kurum. Dolayısıyla ben direkt tüketici hakem heyetine başvurup resmi bir başvuru yapmayı düşünüyorum. Hatta vekaletim olan bir arkadaş var ona yazdırıp vekalet ücreti de ödetmeyi planlıyorum.ben böyle konularda çemkirmeyi severim şikayetvar diye bir sitede güzelce yazabilirsin , instagramda x te falan e bebek etşketleyip mağdur olduğunu söyleyebilirsin genelde ben öyle yapıyorum cimere yazarım falan diyorum bana bi şekilde dönüş yapıyorlar tavsiye ederim
Ben bu aşağıda linkini attığımı aldım. Az evvel geldi çok güzel bir şey. Fotoğrafını da ekleyeyim sizin için.muslin battaniye diye geçiyor. Çok kalın degil ama yumuşacık.Kışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba
Cigit Saç Örgü Triko Battaniye 80X100 cm (+/-5 Cm) BejKışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba
Merhaba canım Rabbım yardımcın olsun inşallahKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Yaaa, Allah sağlık versin. Sağlıkla, bebisi kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin, inşallahKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Kac haftalık oldun canım? Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Çok teşekkür ederimCigit Saç Örgü Triko Battaniye 80X100 cm (+/-5 Cm) Bej
Bu çok güzel triko cigit ayrıca burdan 4 kat müslin de aldım kumaşlar şahane
Bide bu içi polar battaniyeden aldım.
Fluffy Bebek BATTANiYE 80x100 cm Solid Çağla Yeşili
Sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninleKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Çok sevimli teşekkürlerBen bu aşağıda linkini attığımı aldım. Az evvel geldi çok güzel bir şey. Fotoğrafını da ekleyeyim sizin için.muslin battaniye diye geçiyor. Çok kalın degil ama yumuşacık.
Teşekkürler ben de henüz bir penye battaniye var , battaniyeyi seçemedim bunlardan faydalanacağımBen de müslin aldım bolca, hatta kai baby diye bir marka var trendyolda en iyisi o çıktı. Görece kalın battaniyeye bu markadan aldım bence güzel çıktı. Bir de 2 yeni doğan setim var onun için battaniyeler var penye
Fluffy Bebek Battaniyesi Anne Bebek Yenidoğan 80x100 Cm Melis Koyun Tüyü Battaniye https://app.hb.biz/dKmicc05b7qB
Teşekkürler , aynen yorumlara bakıp alayım artık illa biri güzel çıkarCanım aklımda yok ama trenfyoldan aldım birkaç tane yorumlara bak istersen. Hem penye hem kalın yumuşak hem müslin aldım.
Hastane çıkışında 1 tane penye varKışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba