Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    37
Ayrıca İst da prof. Perinatolog var gittiğim o söyledi ztn ilk detaylıda plasenta aşada diye. Bu haftalarda çoktan yukarı çıkması lazımdı dedi kendi doktorum. 🤷🏻‍♀️
Yani tansiyon şeker gibi risklerde var bende. Yaş kilo herşeyi düşünüyorlar. Bende ztn sezaryen diyeceğini tahmin ediyordum. Yoksa benim doktorum normal doğumda yapan biri. Bence olabilecek bişey olsa söylerdi.
Anlıyorum hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize :KK68:

Ben astım evde odasının kapısına 😍 çok sevimli oldu bence.
Ama hastane kapısı için daha süslü bişey mi yaptırsam bilemedim. Yoksa bu da tül fln takılınca hoş durur mu?
Çok şirin bende odasına gidip bakıyorum. Çok güzel geliyor. Annem gelin için apartmanda dairesinin merdiven demirlerine bile tüller ile süslemisti. Çok havalı olmuştu hastane çıkışı eve girerken. Eksik bir şey kalmasın

Bu arada kızlar size ne diyeceğim ben bugün bebeğe yaptığım bütün alışverişleri bir ortaya döktüm ayırayım dedim Allah’ım o ne öyle🤦‍♀️ karman Çorman ay ay battaniyeler müslin örtüler ağız bezleri çoraplar Zıbınlar kıyafetler minderi yastığı nevresimi bir dünya şey var gözümde bir büyüdü ortalık darmadağın bıraktım makineye gireni attım. Trendyoldan küçük hurçlar istedim yıkayıp yıkayıp hurçlara koyup kaldirayim en azından toz olmasın 32 de hazır olsun istiyorum
Kışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba🙈

Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Göbek deliğimin çevresi çatladı benim. Zaten çok acıyor derisi. Anlıyorum çatladığını. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmamıştı ve hiç bişey kullanmamıştım. Bu sefer kullanıyorum aslında çatlak kremi ve kantaron dönüşümlü. Çatlayacağı var demek ki 🤷🏽‍♀️

Kızlar, osteocare kullanmaya başladım.. kullanan varsa hangi saat dilimin de içiyorsunuz?

Göbek deliğimin çevresi çatladı benim. Zaten çok acıyor derisi. Anlıyorum çatladığını. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmamıştı ve hiç bişey kullanmamıştım. Bu sefer kullanıyorum aslında çatlak kremi ve kantaron dönüşümlü. Çatlayacağı var demek ki 🤷🏽‍♀️
Krem ne kullanıyorsun canım

Merhaba. Geçmiş olsun. Hangi tahlille şekerinizin düştüğü anlaşıldı? Ben de 3 saat aç kalırsam fenalaşıyorum da.
Teşekkür ederim. Kan tahlili verdim .Ben kolestaz şüpjesi için sürekli kan veriyorum detaylı bir sürü değere bakıyorlar . Glukoz degerinden de şekerimin düştüğünü söyledi eşim. Tok halde 68 .Dikkat edin siz de . mutlaka şekerinize baktırın. benım gebelıgın basında a1c bir tık yüksekti diyet verdiler ona uymaya çalıştım . gebelik şekeri çıkmadı ama bu seferde düşüyor.

Canım tansiyonun düşük mü yüksek mi düşükse zaten ondan oluyor olabilir şekerin de düşüyor olabilir. atıştırmayı fazla ara vermeyin benim de şekerim düşüyor bebek haliyle enerji istiyor
Tansiyonum yüksek seyrediyor canım. Zaten daha önceki gebelikte de tansiyon ve kolestazdan doguma alındım. Şeker düşüyormuş. Tok halde düştü. Ara ögünlere dikkat ediyodum ama bir yerlerde eksik kaldı sanırım daha da dükkat edeceğim inşALLAH.

Teşekkür ederim. Kan tahlili verdim .Ben kolestaz şüpjesi için sürekli kan veriyorum detaylı bir sürü değere bakıyorlar . Glukoz degerinden de şekerimin düştüğünü söyledi eşim. Tok halde 68 .Dikkat edin siz de . mutlaka şekerinize baktırın. benım gebelıgın basında a1c bir tık yüksekti diyet verdiler ona uymaya çalıştım . gebelik şekeri çıkmadı ama bu seferde düşüyor.
Allah şifa versin size de. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı da başka türlü bakmadı.doktor şekerime. Şikayetimi söyleyince 3 saat aç ben de kalamam dedi bana. Midem de bulanıyor sürekli yiyecek bir şey bulmak zor benim için. Allan yardımcımız olsun.

ku
Bi çılgınlık yaptım ve çamaşır kurutma makinesi aldım 🥰🥰
Çamaşır makinem de Samsung, kurutma makinemi de Samsung aldım 🥰 Yeniyıl hediyesi olsun bana 😅
canım hayırlı olsun güle güle kullan 🥰
valla ankarada elim ayağım iyiki aldırmışım diyorum, kurutma makinesi candır😁

Evet ya kararmış geldi. Gittim ebebek mağazasına 1 saat evvel gelen ürünü alamayacaklarini kullanılmış olduğunu söylediler. Sinirim bozuldu. Aşağıya görsel ekliyorum, ben yanlış değilim di mi, ürün hasarlı ve kararmış. Müşteri hizmetlerini arayıp değişim istedim ancak şimdi de acaba iade mi isteseydim diye bi üzüldüm. Bir de üzerinde tarih yazmiyordu.
ben böyle konularda çemkirmeyi severim şikayetvar diye bir sitede güzelce yazabilirsin , instagramda x te falan e bebek etşketleyip mağdur olduğunu söyleyebilirsin genelde ben öyle yapıyorum cimere yazarım falan diyorum bana bi şekilde dönüş yapıyorlar tavsiye ederim

Ben hiç fiyat sormadım organizasyon şirketlerinden kendim aldım Ankara da Suluhandan kapı süsü, takı yastığı, kapı ve beşiğe takmaya tül,balonlar, hediyelik kolonya doldurmak için boş şişe minik karton çantalar aldım 2 bin lira civarı tuttu hepsi. Badem şekeri ve melodi den çikolata alıcam doğuma yakın doğum odasının fazla kalabalık olmasını istemedim olduğu kadar artık annem eşim süsler ben doğumdayken 🙂
ayy bende ankaradayım ben de bakayım fikir olması açısından fotoğraf paylaşır mısın canım neler yapılır hiç bilmiyorum😁

X