Sabah 75.6 çıktı kilom 1 kilo da ödem var mıdırİyi canım bir orda görün de ben de merak ettim bakalım ne diyecekler
Canım evet canımızı istiyor ama meyve şekeri maalesef hiç masum değil
Hadi hadi dikkat edelim ama çok takip ettiğim hamile var şeker çıkmış çoğunda hem de kahvaltılı bir kaşık mısır gevreğiyle şekeri fırlıyor biz dikkat edelim de gerisi yapacak bir şey yok. Ben her yemeğe başlamadan önce bir kaşık elma sirkesi içiyorum şekeri yavaş ve az yükseltiyor bu kanıtlanmış bir çalışma
Ee geçti mi ödemin nasıl geçiricem ben bu ödemi yaNormal bi kendini kaybetme değildi ya acayipti. Sabah bir kalktım bildiğin balon gibi ödem olmuş elim kolum bükemiyprdum parmaklarımı
Eyvah eyvah korktum şimdiBenimki de erkek hocaydı hatta döndüm ellerine baktım30 dkda bitti bizim baya her yerine baktı notlar alındı rapor hazırlandı derken çıktık. Ama çok güzel pozlar yakalıyorlar size de verirler zaten iki bebişin pozlarından. Eridim böyle bakarken İnşallah sizinki de güzel ve keyifli geçer
Hahah afiyet olsunnnn şifa olsun inşallah yediklerin. Var var gebeliğin şanındandır gece yemek yemekBu saate yemek yerken yorumunu gördüm benim gibisi de var dedim bende koşu bandı aldım hergün yürüyüşe çıkamıyorum bari evde yürüş yapmış olurum sonra da platese başlicam faydası olur tabı
SüpeeerrrSabah 75.6 çıktı kilom 1 kilo da ödem var mıdıro da gitse hoş olacak yalnız akşam 77 ydi ya şok geçirdim.
Çok dikkat etmem lazım ya çok kilo hiç iyi değil bebiş alsa olur da bebiş şuan yarım kilo anca varSüpeeerrro zaman
Tavsiyem olsa kendime uygulayacağım kelin ilacı olsa misaliYa nasıl gidecek bu ödem bilmiyorum varmı tavsiyen. Bende kendimi 9 aylık gibi hissediyorum karnım gerim gerim geriliyor
Hiç mi gitmedi ödemTavsiyem olsa kendime uygulayacağım kelin ilacı olsa misalibol su içiyorum. Akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama nefes nefese kalıp eve dönüyorum. Şu yogaya başlayayım dedim belki iyi gelir. Hafta içi kontrolde dr a danışacağım.
Doktora danıştıktan sonra bana da yazar mısınTavsiyem olsa kendime uygulayacağım kelin ilacı olsa misalibol su içiyorum. Akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama nefes nefese kalıp eve dönüyorum. Şu yogaya başlayayım dedim belki iyi gelir. Hafta içi kontrolde dr a danışacağım.
Yazarım canım. Bu arada online yoga için araştırma yapıyordum bir sayfanın ilanı dikkatimi çekti. Fiyatı da gayet makul düşünenler baksın istersenizDoktora danıştıktan sonra bana da yazar mısın
canım sadece su ödem olduğundan eminsen tabiEe geçti mi ödemin nasıl geçiricem ben bu ödemi ya
Kız eminim ayak bileğime bastırıp çektiğimde oyuk kalıyorcanım sadece su ödem olduğundan eminsen tabi
Ben de sordum buraya fiyat siz söyleyince, 1000 lira çok uygun geldi. Alıp denesem mi acaba başlangıçta kararsız kaldım. Böyle toplu derslerde de genel çalışma yapılır herhalde, sırt ağrılarıma iyi gelir mi acabaYazarım canım. Bu arada online yoga için araştırma yapıyordum bir sayfanın ilanı dikkatimi çekti. Fiyatı da gayet makul düşünenler baksın istersenizEki Görüntüle 3490003
Evet kesinlikle size katılıyorum bizde hala karar veremedik erkeğe isim bulmak gerçekten daha zorSelamınaleyküm Şubat anneleri nasıl gidiyor :) Bebeğinizin ismi belli olan var mı. Erkek bebek annesi olarak isim konusunda henüz net bişey oluşmadıErkek bebeğe isim daha zor gibi
Ben Gebze Medikal Park'ta 4000 TL'ye çektirdim. Türkiye'de yaşamıyorum normalde. Devlet hastaneleri yapmıyor mu bunu? Ben vaktim olmadığı için özelden randevu almıştım. Yapmıyorsa yuh.Günaydın kızlar, detaylı ultrasyon için aydın yada izmirden bilgi alan var mı? Yaklaşık 5.000 TL fiyat verdi Aydın...
Hamilelik tansiyonu falan olmasın mazallah. Endişelendirmek için söylemiyorum ama doktorunuza bir danışın. Bacaklarda ödem, ani kilo artışı gebelik tansiyonu belirtisi.Kız eminim ayak bileğime bastırıp çektiğimde oyuk kalıyoriçiyorum bakalım dün öğleden sonra başladım içmeye
merhabalar, bizde 20. Haftalık olduk, bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana. Ben erkek bebek bekliyorum isim olarak Gökmen olarak belirledik.Selamınaleyküm Şubat anneleri nasıl gidiyor :) Bebeğinizin ismi belli olan var mı. Erkek bebek annesi olarak isim konusunda henüz net bişey oluşmadıErkek bebeğe isim daha zor gibi
Yapıyorlar ama randevu bulmak baya zor canım.. 4.000 gene uygunmus.. periontolog mu baktı?Ben Gebze Medikal Park'ta 4000 TL'ye çektirdim. Türkiye'de yaşamıyorum normalde. Devlet hastaneleri yapmıyor mu bunu? Ben vaktim olmadığı için özelden randevu almıştım. Yapmıyorsa yuh.