Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Sizin aileye göre normalmiş kilosu falan ne güzel. Devlette zaten seçilmiyor hiç oluru yoksa son çare sezeryan alıyorlar diye duydum. Hiç fark etmez yani sağlıkla gelsin. Benim korkum kilosu coksa ve bunu anlamayip normale diretirseler ihtimali çünkü muayenelerde makinelerden mi bilmem ozeldeki gibi boyu şu kilosu şu tahmini gibi bir şeyler söylemiyorlar ayrıca özelde de doktorum var arada göründüğüm ordan ögrenirsem anca işte hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Korunma meselesi bizde hiç yok hamileyken de korunmak istemiyorum açıkçası boşalma içeri olmuyor artık ama 27. Haftaya kadar oluyordu fentezi

Valla bende cidden hormonlar halay çekiyor hamilelikten bağımsız. Sadece emzirme döneminde 1 sene kapatmıştım dükkanı hiç mi olmadı tabii ki oldu ama pek zevkli değildi anam beni zaten örnek almayın kuzu ben korkmayın diye dedim yoksa iyi bir örnek değilim sen de maşallah ne doğurmuşun kııı

Başlatmıyor ya ben haftalardır günde 2-3 yiyorum şeker ihtiyacımı kessin diye, hiçbir şey olmadı daha bakalım olursa söylerim djdjd

En sevdiğim konu gelmiş. Cinselliğin zararı olduğunu doğumu tetiklediğini düşünmüyorum. Risk varsa doktorlar özellikle belirtiyor. Kızda hiç korunma yapmamıştım. Hiç sancı da çekmedim. Tabi bilmiyordum böyle birşey olacağını. Bunda da henüz o titizliğe gelmedim açıkçası. Ama hormonlar Tavan bu halimden utanmadan bir şekilde dürtüyom

Ya bence bunlar çok yavaş işleyen süreçler (eğer özel bir durum risk faktörü vs yoksa), dolayısıyla 37den sonra başladığımız şeyler ne kadar işe yarar ben bilemiyorum sanki şimdi başlasam 38de falan anca doğururum gibime geliyor, perine masajına ve böğürtlen çayına da 35te başlamayı düşünüyorum yurtdışı kaynaklarında falan da hep öyle gördüm ama tecrübeli olup zararı olacağını düşünen varsa yazsın lütfen

Yani sağlık ocağındaki doktorum özellikle yeşil çaylardan uzak dur demişti. Bilen arkadaşlar yorumlarsa iyi olur. Ben kaynar suya limon bal katıp içiyorum. Karabiberli süt içiyorum. Rahatlatıyor açıkçası. Farklı birşey kullanmadım

Evet yeşil çaydan ben de özellikle uzak durdum doktor öyle dedi diye doğuma kadar da içmem sanırım da doğumu başlatmak için yapılması gereken şeyler ne zaman yapılmalı ondan emin olamıyorum, diğer gruplarda 37 dolunca başlamışlar ama bana geç geliyor 35te başlasam 38de anca doğum başlar gibi sanki. Çünkü doktorlar tam inanmıyor bile etkilerine böyle şeylerin çok minimal falan diyorlar

Açıkçası bende inanmıyorum. Bünye buna hazırdır olay belki tetiklemeye bakıyordur. Bebeğiniz kendi ne zaman hazır hissederse o zaman size gelir. Bunun için bence erken birşeyler yapmayın. Heö niye gelsin ki erkenden bir gün bile onlara çok faydalı.

Ya normal doğum yapmak istiyorum ama etrafımdaki hiçbir arkadaşım yapamadı normal doğum açılmaları olmamasından dolayı hep deneyip sezaryene alındılar, ben de maalesef evden çalışınca inanılmaz hareketsiz kaldım hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor ondan panik yaptım galiba.

Yok artık. Kız daha zamanın var. İnanki şartlar uygun olursa zaten normal doğum yapılıyor. Hem bebek iri olursa gene sezeryan oluyor. Çokta şey yapmamak lazım canım zamanında sağlıkla gelsin yeterli.

ben her gece uyurken sezeryana giriyorum. asiri korkuyorum. 3. sezeryan olacak ve panik atak var malesef. tamamen uyutmuyorlar da. hos ondan da korkuyorum. yani olup bitene kadar korkacagim. sizi çok iyi anlıyorum .Allah yardimcimiz olsun.

Yok artık. Kız daha zamanın var. İnanki şartlar uygun olursa zaten normal doğum yapılıyor. Hem bebek iri olursa gene sezeryan oluyor. Çokta şey yapmamak lazım canım zamanında sağlıkla gelsin yeterli.
orası öyle tabiki en güzeli nasılsa öyle olsun hepimiz için
Valla bana buradaki hastaneden vermişlerdi broşür hurma mucizesi diye. O da fos yani
Ya hurmayla ilgili çalışmalar var ama çok sınırlı klinik bulguları açısından pek etkili diyemeyiz galiba o yüzden tabi yine de denemekte fayda var

ben her gece uyurken sezeryana giriyorum. asiri korkuyorum. 3. sezeryan olacak ve panik atak var malesef. tamamen uyutmuyorlar da. hos ondan da korkuyorum. yani olup bitene kadar korkacagim. sizi çok iyi anlıyorum .Allah yardimcimiz olsun.
benim de 2. olacak. Amin hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…