- 22 Ekim 2024
- 275
- 759
- 25
Sizin aileye göre normalmiş kilosu falan ne güzel. Devlette zaten seçilmiyor hiç oluru yoksa son çare sezeryan alıyorlar diye duydum. Hiç fark etmez yani sağlıkla gelsin. Benim korkum kilosu coksa ve bunu anlamayip normale diretirseler ihtimali çünkü muayenelerde makinelerden mi bilmem ozeldeki gibi boyu şu kilosu şu tahmini gibi bir şeyler söylemiyorlar ayrıca özelde de doktorum var arada göründüğüm ordan ögrenirsem anca işte hayırlısı olsun hepimizin hakkındaCanım ben 178 boyundayım ailede en kısa çocuk benim :) eşim de uzun kemikleri de ailecek iri. Haftasıyla uyumluydu 39da 3,5 kilo civarıydı. Ama son haftalar kilo alımı hızlı oluyor. Normal olursa çocuk için sıkıntı olabilir. Doktor dedi elinize sağlam çocuk veririm ama ileride okulda neden geç anlıyor neden şöyle böyle dersiniz. Zaten minyon bir şey beklemiyorduk. Uzun ve iri bir bebek olacak diyordu doktor. Şimdi de öyle 187 boyunda. Kilosu normal hatta fit spor yapıyor zaten sürekli. Şimdi kız geliyor o da uzun ama kilosu normal gibi. Zaten sezaryen olacak o kadar beklemicez.
Normal diye diretmeyin tabi olursa ok ama en ufak risk varsa risk almaya değmez bu. Hayat çünkü. Zaten az çok belli olur sapmaları da doktor söylüyor ona göre yönlendirme yaparlar.