- 30 Haziran 2013
- 21.876
- 1
- 17.913
- 498
Yani canım doktor daha iyi bilir canım. gösterdin mi draEvet demirin iyi. Ben ilaç kullanmıyorum hiç kullanmadım tiroidle ilgili.Çok mu düşmüş bir sorun olur mu henüz gitmedim doktora kan sonucuma baktığımda geçen ay 0.23tü birinci tirimestirdaydim. İlk ay için düşebilir dedi ama şimdi 15haftalık oldum bir kaç gün önce kan verdim 0.22 çıkmış. Bir sorun olur mu bebek için yükseltmek için ilaç mı kullanmam gerekiyor acaba
Canım babymalldaki ürün babymallun kendi ürünü değil bi satıcıdan alıp satıyor o satıcı da çoğu mağazaya o ürünü pazarlıyor ben kurulum aşamasında onu öğrenmiştim şirketle papaz olunca. Yani o anlamda alacaksan eğer ahşap beşikleri iyi araştır çünkü sallarken de metal aksamlar çat çat birbirine vurup ses de yapıyorAklımda tamamya kalitelisini alcaz ya da alternatif düşüncm
Ya ben yıllardır yataş doly kullanıyorum. Oğluma da aldım, hatta annemle babam da aldılar. hem çok hafif hem de aşırı sıcak yapmıyor terletmiyor üşütmüyor da. dediğin hesaba bakcm. Ama yüzde yüz yün olmalı kılıfı da yüzde yüz pamuk. O yüzden bildik markalara yöneldim.instagramda yünlü hanım var bakıyorum ona bir bak beğenir misin bana da bilgi ver. yun hakkında pek bilgim yok canim
Link atamadım ama bak buldum bundan almıştım. İsmini aratırsan çıkar herhaldeTeşekkür ederim. Zahmet olmazsa yastığın linki var mı?
Offff bi iş çıktı desene. Bakayım iyice, hakikaten önemli biz de uzun süre kullanacak diye alıyoruz sözde.Canım babymalldaki ürün babymallun kendi ürünü değil bi satıcıdan alıp satıyor o satıcı da çoğu mağazaya o ürünü pazarlıyor ben kurulum aşamasında onu öğrenmiştim şirketle papaz olunca. Yani o anlamda alacaksan eğer ahşap beşikleri iyi araştır çünkü sallarken de metal aksamlar çat çat birbirine vurup ses de yapıyor
iş çıktı banaCanım babymalldaki ürün babymallun kendi ürünü değil bi satıcıdan alıp satıyor o satıcı da çoğu mağazaya o ürünü pazarlıyor ben kurulum aşamasında onu öğrenmiştim şirketle papaz olunca. Yani o anlamda alacaksan eğer ahşap beşikleri iyi araştır çünkü sallarken de metal aksamlar çat çat birbirine vurup ses de yapıyor
yüncü hanım. diye geçiyor yorganla yun düşünüyorum ben de bakmadım henüz şuan zibin çorap almakla meşgulüm ev zibin dolduYa ben yıllardır yataş doly kullanıyorum. Oğluma da aldım, hatta annemle babam da aldılar. hem çok hafif hem de aşırı sıcak yapmıyor terletmiyor üşütmüyor da. dediğin hesaba bakcm. Ama yüzde yüz yün olmalı kılıfı da yüzde yüz pamuk. O yüzden bildik markalara yöneldim.
İşte o yüzden görüntüsü çirkin de olsa en iyisi park yatak 3 yaşına kadar kullanılıyor kademesini indirip kaldırmak kolay katlamak kenara koymak büyük artı. Seyahatte iş görüyor sallanabilir olanları var anne yanı gibi kapısı inenleri var. Tamam çok tel maşa ve çirkin duruyor ama işe yarıyor yani. Zaten 3 yaşından sonra odasını kurarken gönlünce oda kurup istediğin yatağı alıp koyarsın rahat rahat. Çocuk doğunca görüntü değil konfor en önemli şey oluyor gerçekten.Offff bi iş çıktı desene. Bakayım iyice, hakikaten önemli biz de uzun süre kullanacak diye alıyoruz sözde.
iş çıktı banaiyi oldu söylediğin ama.
Kızlar siz neden yorgan yastık bakıyorsunuz anlamadım benyüncü hanım. diye geçiyor yorganla yun düşünüyorum ben de bakmadım henüz şuan zibin çorap almakla meşgulüm ev zibin doldu
Bende kalpte de normalde çarpıntı sıkıntısı varda. Şimdiden çok daha zorlamaya başladı. Peki tiroid için ne diyorsun ikinci tirimestirdaydim 0.22 çıktı. Çok mu düşükÇarpıntı normal ya benim de şimdiden başladı. Son aya kadar nefes nefese. Dört aydan sonra kalp iki katı eforla çalışıyor. Daha çok kan pompalıyor endişe etme:))
Henüz gitmedim canım pazartesi gideceğim. E nabızdan gördüm değerimi. İçim içimi yedi sizlere bir danışayım dedim aynı şeyi yaşayan varmı acaba diye.Yani canım doktor daha iyi bilir canım. gösterdin mi dra
Canım kusura bakma bir kaç gün giremedim o yüzden şimdi cevaplıyorumCanım gebelik nezlesi mi var sende? Kızımda hapşırık krizleri yaşıyordum bahar ayında ve domates yiyince bunda da şu aralar ard arda krize girmiş gibi hapşırıyorum bıktım ya. Bende de çok çişe sıkışma var ama normal o ben çok işerimbende leğen kemiğine arada ayağını çarptığını düşünüyorum tarafım çok ağrıyor sağa yatamıyorum. Bende zaten bel fıtığı kolumda sinir sıkışması falan var omzum belim kolum boynum kopuyor bi de bizim kız 13.200 olmuş bitiyorum kucaklayınca
yün yorgan ama son teknoloji alicam. kizinkileri verdim ben elimde birkaç zibin bebek arabası ve oto koltuğu var başka birsey yok. sende var mı bunlar xanim ya da tulum mu giydireceksin nasıl düşündünKızlar siz neden yorgan yastık bakıyorsunuz anlamadım ben
Bende aynı markayı 4 yıldır kullanıyorum,özellikle kaloriferler yanınca o kuru hava sürekli hasta yapıyordu oğlumu.bunu aldığımdan beri mışıl mışıl uyuyor yaz kış kullanıyorum vallaLoobex marka almıştım ben Erzurum’da hava inanılmaz kuruydu. Sessiz çalışıyordu, ıslaklık oluşturmuyordu, hava çıkışı gözleniyordu.
Reflü yatağı çok gerekli bence hele ilk yenidoğan dönemi,sadece yatak için değil kucaklasa okunla tutulabilir.ben kime versem onun üstüne yatırıp verirdim,nereye gitsem heryere taşırdım çok kullanışlı ama kısa süre için maks 3 tas catlasa 4 ayYani yeni doğanların boyu çok hızlı uzuyor ben de reflü yatağı düşündüm hatta şart bence çünkü çok kusuyorlar hatta o kusma tehlikeli de olabiliyor ama çok kısa bir süre yatabiliyor çünkü boyları kısa o yatakların. açıkçası normal yatak alıp kendim altına biraz bir şeyler koyup eğim vermeyi düşünüyorum o daha mantıklı geldi bana
Canım aynen kreşe gidiyor ama kucağa almamak mümkün değil yani o ihtimal yok gibi bir şey durmuyor. 8 saat kreşte olunca rahat ediyorum ama yarın da kursum başlıyor napıcam bilmiyorum artık. Hiç dinlenemiyorum.Canım kusura bakma bir kaç gün giremedim o yüzden şimdi cevaplıyorumevet gebelik nezlesi var valla elimden peçete eksik olmuyor ben hala geceleri saat başı tuvalete kalkıyorum. Aman diyim dikkat et kızını kaldırmamaya çalış dicem de durmaz ki o da. Kreşe gidiyor dime iyilesti tamamen. Sana da geçiyor gibiydi umarım turp gibisindir. Burada da artık hastalık mevsimi başladı havalar yağmurlu dikkat etmek gerekiyor bünyemizde zayıfladı iyice.
Canım ben kızımın üstünü hiç örtmem ki hala örtmem tulum giydiriyorum hatta geçen yine 2-3 yaş kışlık 2.0 tog tulum aldım. Yenidoğanlar yorgan tehlikeli değil mi ya. Kıyafet var bende kızdan kalma ama astronot tulum bebek arabası beşik falan alcam tabii evet.yün yorgan ama son teknoloji alicam. kizinkileri verdim ben elimde birkaç zibin bebek arabası ve oto koltuğu var başka birsey yok. sende var mı bunlar xanim ya da tulum mu giydireceksin nasıl düşündün
Doğrudur durur mu prenses durmazCanım aynen kreşe gidiyor ama kucağa almamak mümkün değil yani o ihtimal yok gibi bir şey durmuyor. 8 saat kreşte olunca rahat ediyorum ama yarın da kursum başlıyor napıcam bilmiyorum artık. Hiç dinlenemiyorum.
Almanca entegrasyon kursu. Yani dil kursu canımDoğrudur durur mu prenses durmazNe kursuna gideceksin canım. Olsun en azından kendine de vakit ayırmış olursun .
Winter is comingyüncü hanım. diye geçiyor yorganla yun düşünüyorum ben de bakmadım henüz şuan zibin çorap almakla meşgulüm ev zibin doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?