- 15 Şubat 2024
- 1.275
- 1.101
- 31
Sen de bana yetişir mi bilmem ama muhtemelen sizin nesil bu kafayla onu da bulurufff valla benim kız da sürekli soruyor valla ölümsüzlük iksiri bulup olmeyecekmisiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de bana yetişir mi bilmem ama muhtemelen sizin nesil bu kafayla onu da bulurufff valla benim kız da sürekli soruyor valla ölümsüzlük iksiri bulup olmeyecekmisiz
25ten kısa canım söyledi dr da unuttum o an. Ptesi duruma bakacak. 18 haftadayız ameliyat için hala uygun olduğunu söyledi.canım serviks kaç mm
Vala ilkin de farklı sarmıştım. Kaçıyordu artık benden bakalım bu lohusada nasıl sarcamÇünkü hamilesin prolaktin salgılıyorsun lohusayken dah fena gıcık olcan
Ben bu yatma olayından çok korkuyorum galiba oturduğum yerde oturan bir insan değilim umarım çok yatalak gibi kalmaya gerek kalmaz Servikse mutlaka bakın inşallah öyle bisey değildirMerhaba geçmiş olsun. İnşallah sağ salim kucağımıza alıcaz bebişlerimizi. Benim başıma böyle bişey gelmedi ama geçen hafta kanamam olunca progestan başlamıştık ve kontrolde haftaya cuma serviks boyuna bi bakalım atlamayalım bazen ondan olur dedi. Haftaya cuma gideceğim araştırdım buralarda sordum hanımlara. Yatarak geçirilen bir süreç ve gerek olursa dikiş işlemi oluyormuş. Benim de haftaya belli olacak durum.
Benim çok oluyor gaz sorunum ama bu progestan kullanımı sonrası inanılmaz arttı. Bağırsaklar yer değiştiriyor vs o yüzden mideye doğru hissetmek normaldir sanırım. Ne yazıkki çözüm bulamadım çünkü yediklerim hiç gaz yapacak şeyler olmamasına rağmen sıkıntı geçmiyor.
Sana çok şey sormak istedim ama sormayacağım canım ne sen hatırla ne de ben kafamda kurayım.Ben daha önce 3 bebeğimi erken doğumla kaybettim. şuan karından serklajliyim. o yuzden rapor alıyorum. normal bir hamileyim vermezler.
Belki değildir de bilmiyorum artık. Yani doktor anormal bir durum görse söylerdi heraldeBilmiyorum ki ben 19a girdim benimki 17 cm sen 16ya girmişsin aynı da olur mu ki bilemedim
Neden öyle bakıyorlar kiKızlar 1 hafta sonra almanyada doktor randevum var Allahım inş bu sefer vajinal ultrason yapmaz çok amin
Selam canim. Evet benimde agriyor arada ama çok şiddetli değil.Kızlar selam bu grubu yeni kesfettim, ben de 15 haftalık hamileyim . Size birsey sormak istiyorum, kasıklarınız bu haftada agrıyor mu , özellikle bugun daha yogun hissediyorum, büyüdükleri zaman agrı mı oluyor acaba ?
İnsan normal belirtilerden bile korkuyor ya, benim de şiddetli degil ama bugün sanki daha sık hissediyorum, biraz endişelendim , umarım sorun yokturSelam canim. Evet benimde agriyor arada ama çok şiddetli değil.
Yoktur bence ya korkma çok şiddetli olursa belki sorun olabilir. Ben biraz fazla hareket ettiğimde de agri olduğunu hissediyorum.İnsan normal belirtilerden bile korkuyor ya, benim de şiddetli degil ama bugün sanki daha sık hissediyorum, biraz endişelendim , umarım sorun yoktur
İnsallah canım cok sagol ilgin içinYoktur bence ya korkma çok şiddetli olursa belki sorun olabilir. Ben biraz fazla hareket ettiğimde de agri olduğunu hissediyorum.
Aynı sekilde canım benimki de anlık geliyor evet büyüdükce rahim genişliyorBenimde ağrı oluyor ya arada alt karın bölgesinde bazende direk vajinal gibi kasık ağrısı ama tabi anlık ağrı oluyor sanırım bebeğin büyüme hızının artmasıyla alakalı.
Ani hareketler yapınca daha cok oluyor canım,oturup kalkarken daha sakin hareket etmek lazımbazen benımde aniden agrı saplandıgı oluyor ama gecıyor hemen.bel agrısı kasık agrısı bebek buyudukce olurmus,sürekli olmadıgı surece normalmiş,öyle söylemişti doktor. ballimonBenimde ağrı oluyor ya arada alt karın bölgesinde bazende direk vajinal gibi kasık ağrısı ama tabi anlık ağrı oluyor sanırım bebeğin büyüme hızının artmasıyla alakalı.
Yani çok da beklemeyin isterseniz hafta ilerledikçe dikiş uygun olmaz. pesser takabilirler o da suyu tutmayabilir25ten kısa canım söyledi dr da unuttum o an. Ptesi duruma bakacak. 18 haftadayız ameliyat için hala uygun olduğunu söyledi.
dra güven canım anormal durum görse direk perinatologa yonlendirirdiBelki değildir de bilmiyorum artık. Yani doktor anormal bir durum görse söylerdi heralde