- 1 Mart 2016
- 9
- 10
- 88
Aynı benİnsan değişik bi panik içinde oluyor gerçekten. Her wc gittiğimde peçeteyi kontrol ediyorum bir şey var mı diye korkarak vs, sanırım anne olmak biraz da bu. Şimdiden başlıyor evhamı
Benim de belirtilerim gelip gidiyor bi gün hiçbir belirtim yok ertesi gün adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bi gün göğüslerim normal, sabahına taş gibi şişmiş oluyor mesela. Bi gelip bi gidiyo belirtiler normalmiş sanırım
Senin net görünür zatenBenim de bat 10 mayisti bende Haziran 28 e aldım kese filan görünür en azından kalp atışı ni göremez se sobraki haftaya bı daha çağırır . herkes te farklli olur yurtla döllenme vs dönemi farklı hepinizde tarih aynı olsa da
Aynennn! Her seferinde hem tuvalete hem peçeteye bakıyorum bir şey var mı diyeİnsan değişik bi panik içinde oluyor gerçekten. Her wc gittiğimde peçeteyi kontrol ediyorum bir şey var mı diye korkarak vs, sanırım anne olmak biraz da bu. Şimdiden başlıyor evhamı
Benim de belirtilerim gelip gidiyor bi gün hiçbir belirtim yok ertesi gün adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bi gün göğüslerim normal, sabahına taş gibi şişmiş oluyor mesela. Bi gelip bi gidiyo belirtiler normalmiş sanırım
Ben de 6+3de duymadım sonra bugün 7+3olduk duydum karından bakıldığındaMerhabalar ben de şubat annesi olacağım inşallah. İlk hamileliğim olduğu için bazı konularda biraz endişeliyim. Bugün tam 6 haftalık oldu. Dün kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık bu konuda endişelenmeyin miyim bilemiyorum.
Olabilir benim de öyle arttıEvet ama 4 kat artmış 2 günde
Bana ilk gebeliğimde önceki doktorum regenesis max vermişti bulantı falan asla yapmamıstı bebek içinde değerleri cok iyiydi. Bu sebeple henuz kontrole gıtmeden tekrar ondan basladım bakalım gıttıgımde yenı doktorum ne onerecekKızlar vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz şu an? Benim doktorum elenatal 2 verdi, bugün aldım yarın başlıcam. Hamilelik öncesi de elenatal 1’ini vermişti ama o midemi bulandırmıştı kullanmayıp inofolic combi hp kullandım kendi inisiyatifimleBakalım 2’si nasıl gelecek ama eğer aynı şekilde midemi bulandırırsa sizden alternatif duymak isterim
Ocean mummy kullanmıştım ilkinde,dün giitiim yine aldım başladım kullanmayaKızlar vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz şu an? Benim doktorum elenatal 2 verdi, bugün aldım yarın başlıcam. Hamilelik öncesi de elenatal 1’ini vermişti ama o midemi bulandırmıştı kullanmayıp inofolic combi hp kullandım kendi inisiyatifimleBakalım 2’si nasıl gelecek ama eğer aynı şekilde midemi bulandırırsa sizden alternatif duymak isterim
Slm kızlar birkaç gündür bakamadım buraya, sat 11 mayis perşembe beta 3250 cikti, bugün verdim 7805 cikti normal galiba. Bu arada hafiften mide bulantısı tiksinti halsizlik basladi inşallah artmaz diyorum ama eminim ki artacakmide bulantisini yoğun yaşayan arkadaşlara tavsiyem prilam Dr alın bayag etkili. Ben son hamilelikte onunla ayakta duymuştum. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
11 Haziran demek istedin sanırım canım,gayet güzel artmış maşallah
İçimi rahatlattınızOlabilir benim de öyle arttı
Normal benim 67 den iki gün sonra 341e çıktı. İlk başta çok hızlı artıp sonra iki kata dengeleniyorMerhaba kızlar benim bat 14 hazirandı. 12 haziranda test sonucum 77, 14 haziranda 310 böyle bir durum yaşayan var mı??
Yaa merak ettim şimdiHerkese iyi bayramlar. Bugün bat günüm. Regl de hamilelik belirtimde yok. Umarım aranızda olurum. Henüz test yapmadım. Cesaret edemiyorum
Teşekkür ederim canımNormal benim 67 den iki gün sonra 341e çıktı. İlk başta çok hızlı artıp sonra iki kata dengeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?