- 1 Mart 2016
- 9
- 10
doktorum da öyle söyledi ama malum ilk hamilelik olunca insan çok endişeli oluyorSelam ilk oğlumda 7 haftada duymuştuk biz 5 de öğrendik kese bile daha görünmedi biraz beklerseniz inşallah kalp atışı duyarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorum da öyle söyledi ama malum ilk hamilelik olunca insan çok endişeli oluyorSelam ilk oğlumda 7 haftada duymuştuk biz 5 de öğrendik kese bile daha görünmedi biraz beklerseniz inşallah kalp atışı duyarsin
Çok sükür benim gunumde ayni benimki henuz gorulmedi inşallah bende bayramdan sonra gideceğimKızlar kalp atışlarını duyduk bugün çok şükür 6+1 de daha çok yeni, yeni oluşmuş
Merhabalar ben de şubat annesi olacağım inşallah. İlk hamileliğim olduğu için bazı konularda biraz endişeliyim. Bugün tam 6 haftalık oldu. Dün kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık bu konuda endişelenmeyin miyim bilemiyorum.
Merhaba bende dun gittim bayramdan sonra gelmemi soyledi doktor benimkide 6 haftalikMerhabalar ben de şubat annesi olacağım inşallah. İlk hamileliğim olduğu için bazı konularda biraz endişeliyim. Bugün tam 6 haftalık oldu. Dün kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık bu konuda endişelenmeyin miyim bilemiyorum.
İnşallahhh benim gittiğim doktorun ultrasonu çok gelişmiş olduğu için erken duymuş olabilirizÇok sükür benim gunumde ayni benimki henuz gorulmedi inşallah bende bayramdan sonra gideceğim
Ağrı, yüksek sancı ve kanama olmadığı müddetçe korkma canım benimde belirtilerim kayboldu 6. Haftada ama doktora gittiğimizde kalp atışını duyduk çok şükür vücut alıştığı için belirtiler azalıyormuş aslındazaman zaman belirtiler tekrar kendini gösterecekMerhaba daha önce düşük yaşadığınız için sormak istedim hamilelik belirtilerinin birden bire kesilmiş miydi ben bir haftadır çok kötuydım bugün çok iyiyim bu durum beni çok korkutu kanama ağrı vesayre de yok neden olabilir bilmiyorum düşük geliyor aklıma korkudan uyuyamıyorum yarın randevum var
Nasıl bir durum? Bu hamilesiniz drmek değerlerinizde gayet güzek artmısMerhaba kızlar benim bat 14 hazirandı. 12 haziranda test sonucum 77, 14 haziranda 310 böyle bir durum yaşayan var mı??
Benim de bat 10 mayisti bende Haziran 28 e aldım kese filan görünür en azından kalp atışı ni göremez se sobraki haftaya bı daha çağırır . herkes te farklli olur yurtla döllenme vs dönemi farklı hepinizde tarih aynı olsa daKızlar benim bat 10 hazıran 27 sine randevu aldım kalp atısı duyulur ku o zaman yoksa ertelemelı mıyım?
Benimkide 10 mayıs. Dün randevum vardı çok şükür kese göründü. 1 gün önce gelsen görünmezdi dedi. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı. Siz gittiğinizde büyük ihtimal kalp atışını duyarsınız. Ben sabırsız olduğum için bekliyorum bu arada döllenme konusunda ben 23 mayısta hamile kalmışım. Yumurtlamadan 1 gün önce. Uygulamaya göre 5 haftalıktı. Ultasonda 4+1 çıktı. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah kucağımıza alırız sağlıklaBenim de bat 10 mayisti bende Haziran 28 e aldım kese filan görünür en azından kalp atışı ni göremez se sobraki haftaya bı daha çağırır . herkes te farklli olur yurtla döllenme vs dönemi farklı hepinizde tarih aynı olsa da
Çok erken canımKızlar benim bat 10 hazıran 27 sine randevu aldım kalp atısı duyulur ku o zaman yoksa ertelemelı mıyım?
Evet ama 4 kat artmış 2 gündeNasıl bir durum? Bu hamilesiniz drmek değerlerinizde gayet güzek artmıs
inan aynısını yaşadım, düşük sonrası hatta iki yıl sonrası bu ikinci gebelik, ağrı yok diye bir sorun var gibi geliyor, çok nadir oluyor ama her şey yolunda çıkıyor doktora gittikçe çok şükür, ağrı olmamasını kafaya takma hiç. insanın ilk gebeliği düşük olunca travmatik okuyor her şey, ama güzel düşünmeliyiz, ben 7+5'im bugün hala agri çok nadir oluyor, bol sans, sen kendine dikkat et ve gerisini akışa bırakmaya çalış canımKızlar bugün benim tahminen tam 4 haftalık oldu (bat günüm bugün), göğüslerimde şişlik ve hassasiyet var. Karnım bugün düne göre daha az ağrıyor hatta normal ağrısız sızısız hissediyorum. Normal mi bu? Sanki bebeğin gelişmesi için ağrı hissetmem gerekiyormuş gibi geliyor geçen gebeliğimden travmam var, beta hcg iyi artmadığı için düşük yapmak zorunda kalmıştım. O yüzden korkuyorum
Ne güzel yazmışsın, çok teşekkür ederim sürekli tetikte olma durumundayım öğrendiğimden beri, yorumun rahatlattı sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahinan aynısını yaşadım, düşük sonrası hatta iki yıl sonrası bu ikinci gebelik, ağrı yok diye bir sorun var gibi geliyor, çok nadir oluyor ama her şey yolunda çıkıyor doktora gittikçe çok şükür, ağrı olmamasını kafaya takma hiç. insanın ilk gebeliği düşük olunca travmatik okuyor her şey, ama güzel düşünmeliyiz, ben 7+5'im bugün hala agri çok nadir oluyor, bol sans, sen kendine dikkat et ve gerisini akışa bırakmaya çalış canım
Ben de bayramdan sonra tekrar gideceğim. İnşallah güzel haberler alırızMerhaba bende dun gittim bayramdan sonra gelmemi soyledi doktor benimkide 6 haftalik
Kızlar bugün benim tahminen tam 4 haftalık oldu (bat günüm bugün), göğüslerimde şişlik ve hassasiyet var. Karnım bugün düne göre daha az ağrıyor hatta normal ağrısız sızısız hissediyorum. Normal mi bu? Sanki bebeğin gelişmesi için ağrı hissetmem gerekiyormuş gibi geliyor geçen gebeliğimden travmam var, beta hcg iyi artmadığı için düşük yapmak zorunda kalmıştım. O yüzden korkuyorum