- 1 Kasım 2023
- 138
- 124
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel cnm ya erken gördün desene sat neydi hep unutuyorum ya yukarda herkesin ki sabitlense keşke kendime guvensem o işi devralacagim da malum cocuklarla çok iyi takip edemem galibaKızlar kalp atışlarını duyduk bugün çok şükür 6+1 de daha çok yeni, yeni oluşmuş
Valla uğraşmak çok zor olur heralde çocuklarla sat 2 mayıs doktorun ultrasonu çok gelişmiş belki de o yüzden erken duydukMaşallah çok güzel cnm ya erken gördün desene sat neydi hep unutuyorum ya yukarda herkesin ki sabitlense keşke kendime guvensem o işi devralacagim da malum cocuklarla çok iyi takip edemem galiba
Hbu. Ziraat hlşçKızlar kalp atışlarını duyduk bugün çok şükür 6+1 de daha çok yeni, yeni oluşmuş
Ayyy bu hangi uygulamaNasıl yani bebeğim şu an böyle mi yerim yerimm
Bi de kalbini attırmışlar animasyonda ey dokunmayın çok fenayım
Eki Görüntüle 3440949
Kızlar kalp atışlarını duyduk bugün çok şükür 6+1 de daha çok yeni, yeni oluşmuş
Hbu. Ziraat hlşç
Ayyy bu hangi uygulama
Güzel canım 2. Gün 191 diTesekkurlerBen de sizi tebrik ederim ben cok erkenden kan verdim 8 haziranda, 57 cikti. Yurtdisindayim, isler farkli ilerliyor, bu hafta aile doktorundan zorla kan testi izni aldim, hcg nin ne kadar arttigini gormek icin haftaya yine kan vericem. Sizin nasil?
Hoşgeldinn tebriklerMerhaba allah izin verirse insallah bende şubat annesiyim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kalp atışını bende bayramdan sonra inşallah duyacağım
Amin canım inşallah dediğinde çok haklısın ama bunlar da ayrı bir heyecan ve güzel bir duygu bence tatlı ben çok seviyordum bayılarak yerdim ama şimdi görünce boşa gitmesin diye yiyorum ama baharatlı şeyler şimdi ayrı bi hoşuma gidiyorrabbim sağlıklı evlatlar versin yeterki, bizimki işin tatlı kısmı, kız mı erkek mi diye süreci heyecanlı hale getiriyoruz. yoksa hepimizin yavrusu dünyanın en güzeli olacak, yeter ki sağlığı tam ahlakı güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Allahım. Yine de baharatlı kız diye düşünüyorum ben de baharatlı ekşi tuzlu hepsini yiyorum tatlı görmeye dayanamıyorum ama önceden de tatlı sevmezdim
Hayırlı olsun hosgeldin sağlıkla gelsin bebisHerkese merhaba, ben de Şubat annesi olacağım umarım
Geçen Şubat ayında beta hcg değerim düzenli artmadığı için düşük yaptım. Çok şükür 3 aylık deneme sonrası hamile kaldım
SAT: 16 Mayıs
BAT: 15 Haziran
Bat’a 3 kala öğrendim ilk fotoğraftaki, bat’a 2 kala yani dün de diğer paylaştığım şekliyle net çizgiye dönüştü. Hemen kan vermek istemiyorum, geçen seferki stresi yaşamak istemiyorum o yüzden biraz akışına bıraktım, bayramdan sonra kan vereceğim. Gecikmenin 6.-7.günü olmuş olacak. 29 Haziran’a da doktor randevumu aldım, inşallah bu sefer hem keseyi hem bebeği görürüz çok mutluyum ama biraz da endişeliyim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza bu arada flo uygulamasını kullanıyorum, doğum tarihine 20 Şubat diyor
Ocak annesiyim 7.haftada duymuştukMerhabalar ben de şubat annesi olacağım inşallah. İlk hamileliğim olduğu için bazı konularda biraz endişeliyim. Bugün tam 6 haftalık oldu. Dün kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık bu konuda endişelenmeyin miyim bilemiyorum.
Selam ilk oğlumda 7 haftada duymuştuk biz 5 de öğrendik kese bile daha görünmedi biraz beklerseniz inşallah kalp atışı duyarsinMerhabalar ben de şubat annesi olacağım inşallah. İlk hamileliğim olduğu için bazı konularda biraz endişeliyim. Bugün tam 6 haftalık oldu. Dün kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık bu konuda endişelenmeyin miyim bilemiyorum.
Merhaba daha önce düşük yaşadığınız için sormak istedim hamilelik belirtilerinin birden bire kesilmiş miydi ben bir haftadır çok kötuydım bugün çok iyiyim bu durum beni çok korkutu kanama ağrı vesayre de yok neden olabilir bilmiyorum düşük geliyor aklıma korkudan uyuyamıyorum yarın randevum var2. Gebeliğim ilki 5 haftalık düşük yaşamıştım. Şimdi hafif kanama var ama korkulacak bir şey yok yerleşmeden dolayı damarlardandır dedi. Çok korkuyorum umarım bir şey olmaz
Merhaba daha önce düşük yaşadığınız için sormak istedim hamilelik belirtilerinin birden bire kesilmiş miydi ben bir haftadır çok kötuydım bugün çok iyiyim bu durum beni çok korkutu kanama ağrı vesayre de yok neden olabilir bilmiyorum düşük geliyor aklıma korkudan uyuyamıyorum yarın randevum var
İnşallah en yakın zamanda ben de duyarımOcak annesiyim 7.haftada duymuştuk