Canım ben olmuştum. Antibiyotik verdi bebiş 6-7 haftalıktı o zaman. Şimdi de vajinal bakteri çıktıBeşleri idrar yolu enfeksiyonu olmuştu kimdi hatırlayamadım. Ne kullanmıştınız tekmkullanımlık saşe mi? Benım de tahlil sonucu çıkmış 2 bakteri yazıyor kültür sonucum henüz çıkmadı. Mesanemde ağrı var birkaç gündür. Doktora yazdım bekliyorum.
Hayırlı güzel haberler alın inşallahCanim sagolasin. O gunden beri pek iyi degilim. Ultrasonda ense kalinligi disinda her sey normal. Amniyosentez icin hâlâ 2 hafta daha bekleyecegim
Canım monurol saşe var. Gece uyumadan içiyorsun. Lokal antibiyotik. Onu araştırabilirsin.Offfff gece gece canım sıkıldı. Antibiyotik almak hiç istemem. Tüm florayı etkiliyor. Denize girsem bir de vajinal flora da etkilenebilir bende mantar olunca geçmesi zor. Klasik ilaçlara dirençli. Kocakarı şeyisi yok mu bilen gerçi ot mot da içemiyoruz. Aslında cranberry vardo dimi turnayemişi
Valla bana kalsa 10.haftadan beri hissediyorumHareket hissetmeye başlayan var mı ben bugün hissettimönceki gebeliğimde daha geç hissetmiştim. Şimdi 15. Haftada erken gibi geldi bana ama resmen hissettim 20 dk falan sürdü.
Var canım bende duydum hatta burda başlıgıda var niptte Down olup temiz çıkan çok var seninkinde öyle olacaktır inşallhMerhaba arkadaşlar. Bugun benim icin zor bi gundu. Gonul guzel haberler yazmak ister ama paylasmak istedim. Nipt test sonucum cikti. Yuksek risk down sendromu gorunuyor. Doktorum tamamen net bir sonuc icin amniyosentez onerdi. 15. Haftada yapiliyormus. 3 hafta daha bekleyecegim anlamina geliyor. 16. Haftamda da net sonucu ogrenebilicem karından alinan siviyla. Boyle bir durum onceden yasayan ya da duyan var mi? Yani nipt boyle bir sonuc verirken amniyosentez ile farkli sonuc alanlar oluyor mudur acaba..
Ense kalınlığı ne kadar çıktı canım,sonradan kaybolduğu oluyor ödeminBana şase vermişti canım doktor yatmadan önce iç sabahta geç yap idrarını mesanede ne kadar çok kalırsa o kadar iyi demişti @lights
Sorumlu neden arıyormuş ya çok saçma,hemde böyle bir konuda kafa bulandırarak.içini ferah tut canım hemen en kötüsünü düşünme,bol bol inşirah oku bilmiyorsan aç dinle kalbin ferahlar.insallh hayırlı haberler alırsınKızlar çok kötüyüm. Nipt testi için Yeditepeye kan vermiştim, burada bizim iletişime geçtiğimiz bölge sorumlusu aradı ve bu testi doktorun ultrasonda herhangi bir bulguyla mı istediğini yoksa bizim kendi isteğimizle mi yaptırdığımızı sordu. Daha geçen hafta gitmiştik ve her şey yolundaydı. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalp atışı, gelişimi. Doktor daha güvenilir dedi yaptırdık. 1 saattir ağlıyorum, neden bu soruyu sordular. Arayan kadın beni sakinleştirmeye çalıştı, böyle sorup temiz sonuçlar geldiği oldu dedi. Ama yarına kadar sabredemiyorum
İcini ferah tutmaya calis arkadasim, insallah guzel haberler alacaksinKızlar çok kötüyüm. Nipt testi için Yeditepeye kan vermiştim, burada bizim iletişime geçtiğimiz bölge sorumlusu aradı ve bu testi doktorun ultrasonda herhangi bir bulguyla mı istediğini yoksa bizim kendi isteğimizle mi yaptırdığımızı sordu. Daha geçen hafta gitmiştik ve her şey yolundaydı. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalp atışı, gelişimi. Doktor daha güvenilir dedi yaptırdık. 1 saattir ağlıyorum, neden bu soruyu sordular. Arayan kadın beni sakinleştirmeye çalıştı, böyle sorup temiz sonuçlar geldiği oldu dedi. Ama yarına kadar sabredemiyorum
Sorumlu neden arıyormuş ya çok saçma,hemde böyle bir konuda kafa bulandırarak.içini ferah tut canım hemen en kötüsünü düşünme,bol bol inşirah oku bilmiyorsan aç dinle kalbin ferahlar.insallh hayırlı haberler alırsın
Dua edin kızlar nolur. Eşim de şehir dışında, tek başımayım. Kuran okuyup ağlamaktan başka bir şey yapamıyorumİcini ferah tutmaya calis arkadasim, insallah guzel haberler alacaksin
Kötü düşünmeyin bence. Esimde morfoloji sorunu var diye doktor genetik test yaptirmamizi istemisti. Basvuru yaptığımızda bize de böyle sorular sormuşlardı bu testi neden yaptırıyorsunuz gibisinden. Bence sadece sebebini öğrenmek için sormuşlardır kötü bisey olduğundan değildir.Kızlar çok kötüyüm. Nipt testi için Yeditepeye kan vermiştim, burada bizim iletişime geçtiğimiz bölge sorumlusu aradı ve bu testi doktorun ultrasonda herhangi bir bulguyla mı istediğini yoksa bizim kendi isteğimizle mi yaptırdığımızı sordu. Daha geçen hafta gitmiştik ve her şey yolundaydı. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalp atışı, gelişimi. Doktor daha güvenilir dedi yaptırdık. 1 saattir ağlıyorum, neden bu soruyu sordular. Arayan kadın beni sakinleştirmeye çalıştı, böyle sorup temiz sonuçlar geldiği oldu dedi. Ama yarına kadar sabredemiyorum
Sonuç yarın çıkacak, bu akşam mesai bitiminde böyle bir soru sormaları aklıma başka bir seçenek getirmediKötü düşünmeyin bence. Esimde morfoloji sorunu var diye doktor genetik test yaptirmamizi istemisti. Basvuru yaptığımızda bize de böyle sorular sormuşlardı bu testi neden yaptırıyorsunuz gibisinden. Bence sadece sebebini öğrenmek için sormuşlardır kötü bisey olduğundan değildir.
Sizden kan almadan form vs doldurdular mi?Sonuç yarın çıkacak, bu akşam mesai bitiminde böyle bir soru sormaları aklıma başka bir seçenek getirmediİnşallah dediğiniz gibidir sadece sebebini öğrenmek için soruyorlardır
Doldurdular ama böyle sorular sormadılarSizden kan almadan form vs doldurdular mi?
Bana form doldururken doktor mu yonlendirdi, ismi nedir vs sordular. Ailede genetik rahatszlik var mi dediler. Acaba dedim formdaki sorularmiydi bunlarDoldurdular ama böyle sorular sormadılar
Canım korkma prosedürel olarak test raporunun bilgileri için sormuşlardır. Doktor mu yönlendirdi kendiniz mi istediniz vs gibi. Zaten sonuçlanmıştır raporu yazıyorlardır yarın sonucu açıklayacaklarsa, bir gün kala bu yüzden böyle bir sormuşlardır. İçini ferah tut inşallah güzel sonuçlar gelecekKızlar çok kötüyüm. Nipt testi için Yeditepeye kan vermiştim, burada bizim iletişime geçtiğimiz bölge sorumlusu aradı ve bu testi doktorun ultrasonda herhangi bir bulguyla mı istediğini yoksa bizim kendi isteğimizle mi yaptırdığımızı sordu. Daha geçen hafta gitmiştik ve her şey yolundaydı. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalp atışı, gelişimi. Doktor daha güvenilir dedi yaptırdık. 1 saattir ağlıyorum, neden bu soruyu sordular. Arayan kadın beni sakinleştirmeye çalıştı, böyle sorup temiz sonuçlar geldiği oldu dedi. Ama yarına kadar sabredemiyorum
Doldurdular ama böyle sorular sormadı
Banada sordular sana sormadıkları için eksik bilgileri tamamlamışlardır canımBana form doldururken doktor mu yonlendirdi, ismi nedir vs sordular. Ailede genetik rahatszlik var mi dediler. Acaba dedim formdaki sorularmiydi bunlar
Bana da oyle geldiBana
Banada sordular sana sormadıkları için eksik bilgileri tamamlamışlardır canım
Belki istatistik tutuyorlardir onun için sorulmusturSonuç yarın çıkacak, bu akşam mesai bitiminde böyle bir soru sormaları aklıma başka bir seçenek getirmediİnşallah dediğiniz gibidir sadece sebebini öğrenmek için soruyorlardır
Canım korkma prosedürel olarak test raporunun bilgileri için sormuşlardır. Doktor mu yönlendirdi kendiniz mi istediniz vs gibi. Zaten sonuçlanmıştır raporu yazıyorlardır yarın sonucu açıklayacaklarsa, bir gün kala bu yüzden böyle bir sormuşlardır. İçini ferah tut inşallah güzel sonuçlar gelecek
Bana
Banada sordular sana sormadıkları için eksik bilgileri tamamlamışlardır canım
İnşallah kızlar. Ağlamaktan içim çıktı. İnşallah kendimi de bebeğimi de boş yere üzüyorumdurBelki istatistik tutuyorlardir onun için sorulmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?