- 30 Haziran 2013
- 21.924
- 1
- 18.013
- 498
canım sakin ol prosedür gereği aramislardir. sonuç çıktıysa yarını neden bekliyorsun? cikmadiysa neden arayıp soruyor anlamadım ama dediğin gibi ölçümleri iyiyse sıkıntı yapma bebisin de etkileniyor.Kızlar çok kötüyüm. Nipt testi için Yeditepeye kan vermiştim, burada bizim iletişime geçtiğimiz bölge sorumlusu aradı ve bu testi doktorun ultrasonda herhangi bir bulguyla mı istediğini yoksa bizim kendi isteğimizle mi yaptırdığımızı sordu. Daha geçen hafta gitmiştik ve her şey yolundaydı. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalp atışı, gelişimi. Doktor daha güvenilir dedi yaptırdık. 1 saattir ağlıyorum, neden bu soruyu sordular. Arayan kadın beni sakinleştirmeye çalıştı, böyle sorup temiz sonuçlar geldiği oldu dedi. Ama yarına kadar sabredemiyorum
Canım o formu bize de eve kan almaya gelen hemşire bir sürü soru sorarak doldurmuştu. Bebişinle bi alakası yoktur. Ama evham yapmakta çok haklısın. Allah gönlüne ferahlık versin yarın da güzel haberleri al inşallahİnşallah kızlar. Ağlamaktan içim çıktı. İnşallah kendimi de bebeğimi de boş yere üzüyorumdur
Canım bu tip testlerde ön tanı kısmını doldurmak gerekiyor sana o yüzden sormuşlardır. Doktor istediyse doktor istemi sen istediysen isteğe bağlı şeklinde. Üzülme kendini de bebeğini de boş yere üzme 6-7 ay genetik testler ile uğraştım gereksiz gen eksiklikleri yüzünden ben 3 ay üzüldüm düşün sonucun temiz çıktığını öğrenmek için 3 ay bekledim. Üzme kendini boş yere 1 gün kalbini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsınİnşallah kızlar. Ağlamaktan içim çıktı. İnşallah kendimi de bebeğimi de boş yere üzüyorumdur
Sagol canimiçini ferah tut canım. stres yapma tek başına ense kalınlığı çok bir veri sunmaz. inşallah miniğim çok saglikli
Hayırlı güzel haberler alın inşallahkaçırmış olabilirim belki; kaç çıkmıştı ense kalınlığı? bir de nipt testi veya 2’li tarama testi yaptırmış mıydın? Oradaki sonuçlar da bir şey göstermiyor mu bu konuyla ilgili?
Var canım bende duydum hatta burda başlıgıda var niptte Down olup temiz çıkan çok var seninkinde öyle olacaktır inşallh
Canim uzulme. Turkiye'de nasil bilmiyorum, teste doktorun adi yaziliyor mu mesela ama burda oyle bir durumda test sonucu doktora gidiyor, doktora randevu almadan kimse bir sey soylemiyor. Sadece kontrol etmek istemislerdir.Kızlar çok kötüyüm. Nipt testi için Yeditepeye kan vermiştim, burada bizim iletişime geçtiğimiz bölge sorumlusu aradı ve bu testi doktorun ultrasonda herhangi bir bulguyla mı istediğini yoksa bizim kendi isteğimizle mi yaptırdığımızı sordu. Daha geçen hafta gitmiştik ve her şey yolundaydı. Burun kemiği, ense kalınlığı, kalp atışı, gelişimi. Doktor daha güvenilir dedi yaptırdık. 1 saattir ağlıyorum, neden bu soruyu sordular. Arayan kadın beni sakinleştirmeye çalıştı, böyle sorup temiz sonuçlar geldiği oldu dedi. Ama yarına kadar sabredemiyorum
Dün akşam yaptım, evet tatlımsı bir koku oluyor. Ben içine çörek otu ve tuz koyuyorumKızlar hiç sütten çökelek yaptınız mı? Nasıl koktuğunu bilir yapanlar. Böyle tatlimsi bir koku. Ben niye öyle kokuyorum?
İşte tenimden o koku geliyor.Dün akşam yaptım, evet tatlımsı bir koku oluyor. Ben içine çörek otu ve tuz koyuyorum
Allah Allah o nasıl işİşte tenimden o koku geliyor.
yok eşim de söylüyorAllah Allah o nasıl işhormonlardan dolayı öyle koktuğunu mu hissediyorsun acaba
O koku nasıl hiç bilmiyorum ama benimde tenimin kokusu değişti sanki ya,hem çok terliyorum hemde artık terim kokuyorDün akşam yaptım, evet tatlımsı bir koku oluyor. Ben içine çörek otu ve tuz koyuyorum
Yediğin biseyden kaynaklaniyor olabilir mi acaba bende bı ara çemen yemiştim kahvaltıda 3 gün o koku vardı tenimde çok ilginçti ve yemedim bı daha da çok severim oysakiİşte tenimden o koku geliyor.
yok öyle kısa süreli değil uzun zamandır var. Çarşamba kontrolüm var soracağım aklıma gelirseYediğin biseyden kaynaklaniyor olabilir mi acaba bende bı ara çemen yemiştim kahvaltıda 3 gün o koku vardı tenimde çok ilginçti ve yemedim bı daha da çok severim oysaki
Eşinde söylediğine göre kokusu benziyor demek kiyok eşim de söylüyorhormonlardan tabi ki bu koku da öyle çökelek filan da çok yemiyorum. hatta dün itibariyle süt ürünlerini diyetten çıkardım.
Çoğu hamilede oluyor demek ki bünyemiz şaşırdı vallaO koku nasıl hiç bilmiyorum ama benimde tenimin kokusu değişti sanki ya,hem çok terliyorum hemde artık terim kokuyor
bakalim yürüyen çökelek oldumEşinde söylediğine göre kokusu benziyor demek kibakalım etkisi olacak mı
Canım gitiinmi sen doktora varmı bir haberDua edin kızlar nolur. Eşim de şehir dışında, tek başımayım. Kuran okuyup ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum
Bende 14 haftalığım babada verilmedi henüz canım ne kan ne demir ne d vitamini hiçbirsey vermedi henüz,gidince soracagımHanımlar selam 14+5 olduk kızımla. İkinci trimester olduğu için bir çok hamile hanım kan ve demir ilacına başlamış burada ve başka platformlarda gördüm. Doktor randevum 3 eylülde (16 haftalik olacağız hayirlisiyla o zaman) ve ben o zamana kadar kullanmasam bir sıkıntı olur mu merak ediyorum. Bu arada folik asit kullanımına devam ediyorum (elanatal 2 ) . Yine ilk trimester bittikten sonra folik asit biraktirildigini okuyorum. Kafam çok karışık ve ilk gebeligim olduğu için çok tecrübesizim. Bana yardımcı olur musunuz, bir sorun olur mu doktoruma beklemeden yazayım mı? Bu arada saglik ocağına pazartesi gidip kan verecegim orası da sanırım yazabiliyormuş bu ilaçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?