- 15 Şubat 2024
- 1.271
- 1.098
- 31
Onu bilmiyorum canım o zaman benCanım fitil vajinal enfeksiyon içindir. Bende o yok. Mesanemde rahatsızlık var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum canım o zaman benCanım fitil vajinal enfeksiyon içindir. Bende o yok. Mesanemde rahatsızlık var.
Ne güzel ben en çok sosisli yemeyi özledimKuzum ben burada normal Kangal sucuğu pişirip yedim ilk hamileliğimde doktorum pişmesinden emin olduğun sürece ye dedi
Yaaa bence dikkat et girme enfeksiyona dönmesin kuzucum valla çok korkuyorum toto korkusundan dikiyorum suyu kafamaBende de lokosıt yok 2 bakteri 2 eritrosit var. Csnımı sıktı yarın tatile gdcm denize girmeyi hayal ettim tüm yıl. Şimdi al başına bela.
Valla idrarı temizlesin diye maydonoz yeme ya da suyunu kaynatıp içme tek bunu diyimBende de lokosıt yok 2 bakteri 2 eritrosit var. Csnımı sıktı yarın tatile gdcm denize girmeyi hayal ettim tüm yıl. Şimdi al başına bela.
Ben onu da yedim yengen yedim taraftar büfede. Hacı ben mi fazla rahatımNe güzel ben en çok sosisli yemeyi özledim
Ya ben de rahat olurdum da başımda herbokolog kocam olunca zor mayonez sıkar sosisli yer sucuğu gömerdim. Sakatat yasak bi işte yemezdim onu da zaten amaaan püf neyse dayanırık napakBen onu da yedim yengen yedim taraftar büfede. Hacı ben mi fazla rahatım
Denize girmesinde sıkıntı olmaz ki havuza gitmesin ve ıslak mayo ile kalmasın yeter.Yaaa bence dikkat et girme enfeksiyona dönmesin kuzucum valla çok korkuyorum toto korkusundan dikiyorum suyu kafama
Şuan idrar yolu enfeksiyonu var ama . Bilemedim ben olsam riske girmezdimDenize girmesinde sıkıntı olmaz ki havuza gitmesin ve ıslak mayo ile kalmasın yeter.
Al kuzuOfffff gece gece canım sıkıldı. Antibiyotik almak hiç istemem. Tüm florayı etkiliyor. Denize girsem bir de vajinal flora da etkilenebilir bende mantar olunca geçmesi zor. Klasik ilaçlara dirençli. Kocakarı şeyisi yok mu bilen gerçi ot mot da içemiyoruz. Aslında cranberry vardo dimi turnayemişi
Kız geçen enfeksiyon varken kızımla çocuk havuzuna girdim iki kere çimdim 1 saat çükündürük boylu havuzdaŞuan idrar yolu enfeksiyonu var ama . Bilemedim ben olsam riske girmezdim
Sırf benim için gidiyoruz tatile eşim sevmez yüzmeyi oğlum tüm gün evde havuzda zaten. Ben yıllardır havuza girmiyorum klor bakteri vs yüzünden ühühüuüuühhjüü onu geçtim aslında bebeği riske atmamayı düşünmem lazım. Ama deniz aşkı bende yaradır valizim de hazırdıŞuan idrar yolu enfeksiyonu var ama . Bilemedim ben olsam riske girmezdim
Sen biraz fazla rahatsın kız ben cesaret edemem valla anksiyeteliyim benKız geçen enfeksiyon varken kızımla çocuk havuzuna girdim iki kere çimdim 1 saat çükündürük boylu havuzda
Valla o kocayı ben boğarım Almanya’daki karılar da hamile oluyor sabah akşam sosis yiyor ay böyle deyince de bi değişik oldu ben kendimi o kadar sıksam vıccırığım çıkarYa ben de rahat olurdum da başımda herbokolog kocam olunca zor mayonez sıkar sosisli yer sucuğu gömerdim. Sakatat yasak bi işte yemezdim onu da zaten amaaan püf neyse dayanırık napak
İlk ya bizim heyecanlı garibim ben de öyleyim hoş ya bakma ona yüklendiğime. 2.de salarım herhaldeValla o kocayı ben boğarım Almanya’daki karılar da hamile oluyor sabah akşam sosis yiyor ay böyle deyince de bi değişik oldu ben kendimi o kadar sıksam vıccırığım çıkar
Ay denizden nolcak kız bak evrim ağacının bi videosu var siz nereye işiyorsunuz diye onu izle anlarsın bişey olmayacağını.Sırf benim için gidiyoruz tatile eşim sevmez yüzmeyi oğlum tüm gün evde havuzda zaten. Ben yıllardır havuza girmiyorum klor bakteri vs yüzünden ühühüuüuühhjüü onu geçtim aslında bebeği riske atmamayı düşünmem lazım. Ama deniz aşkı bende yaradır valizim de hazırdı
Amannnn valla kızımda kastım da noldu 2 kayıp kızımda anksiyete atakları vs saçım beyazladı. Yeter daha da kasmam anneannelerimiz hamileyken premsesler gibi değildi ırgat gibiydi yer içer çalışırlardı deyip koy bi tarafına diyip geçiyorum bu saatten sonra.Sen biraz fazla rahatsın kız ben cesaret edemem valla anksiyeteliyim ben
Yok canım denizden korkmuyorum ben flora’nın bozulmasından korkuyorum ,islak kalır, uzun süre çıkmıyorum ben seviyorum yüzmeyi sürekli mayoyu değiştirmem lazım bir de içeri su kaçarsa falan antibiyotik de alırsan flora bozulmaya çok müsait oluyorAy denizden nolcak kız bak evrim ağacının bi videosu var siz nereye işiyorsunuz diye onu izle anlarsın bişey olmayacağını.
Hahahha helal kız valla aslında böyle rahat olmak lazım salınca akışına bırakınca daha rahat geçer hamilelikAmannnn valla kızımda kastım da noldu 2 kayıp kızımda anksiyete atakları vs saçım beyazladı. Yeter daha da kasmam anneannelerimiz hamileyken premsesler gibi değildi ırgat gibiydi yer içer çalışırlardı deyip koy bi tarafına diyip geçiyorum bu saatten sonra.
Valla kuzum o zaman turnayemişi falan takılcan bilemedin ki tatil bu ertelesen çocuk üzülür sanırımYok canım denizden korkmuyorum ben flora’nın bozulmasından korkuyorum ,islak kalır, uzun süre çıkmıyorum ben seviyorum yüzmeyi sürekli mayoyu değiştirmem lazım bir de içeri su kaçarsa falan antibiyotik de alırsan flora bozulmaya çok müsait oluyor