Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bence gümüş kapak al mutlaka canım
 
Valla canım kızım 2553 gram doğdu sınırda inş bunu normal doğuracağım Almanya’daki doktor tabii ki normal doğuracaksın diyor bunu 2800 en az doğurmak istiyorum
İnşallah normal olur bende normal doğum olsun istiyorum ama tabi şartlar neyi gösterir bilemiyorum. İnşallah sağlıkla gelsinler.
 
O ne diye sorayım o zaman deneyimsizim de
Kuzum ben kızımı emzirirken biraz kullandım ama bende çok göğüs yarası olmadı şanslıydım. Şöyle açıklayım doğumdan sonra emzirmeye alışma sürecinde göğsün yara olmasın diye takıyorsun sütyen ile meme ucu arasında o sabit kalıyor. Gümüş iyonlar meme ucunda yara olmasını engelliyor ve başta meme terbiye olana kadar akan süt gümüş kapağın içine aktığı için meme ucunda hassasiyet kızarıklık yara falan varsa da anne sütü o yarayı hemen iyileştiriyor. Hatta ben bebeğin poposu pişik olduğunda bile anne sütü sürerdim. Anne sütü öyle etkili. Tabii bir de ayva çekirdeği jeli yapıyordum ben göğüs ucu yarası hassasiyeti falan için. 2 tane ayvanın çekirdeklerini ayıklayıp kavanoza üstü geçene kadar su doldurup ağzı açık bir şekilde bekletip sonra ağzını kapatıp buzdolabına koyuyorum 1 sene bozulmaz o jel. Çekirdekleri çıkarmadan o çıkan jeli meme ucuna sür yaraları iyileştirir.
 
İnşallah normal olur bende normal doğum olsun istiyorum ama tabi şartlar neyi gösterir bilemiyorum. İnşallah sağlıkla gelsinler.
Canım Almanya’da Allah korusun ölüm kalım olmadıkça normal oluyor. Benimki ssvd olacak işte kızımda sezaryen olmuştum üzerinden neredeyse 3 sene geçmiş olacağı için normal diye düşünüyorlar. Öyle planlı sezaryen falan ben hiç duymadım.
 
Anladım teşekkür ederim. Doğuma yakın bu bilgileri yeniden guncelleyelim ya
 
Yaa burda sezaryen olupta sonra normal doğum oluyor mu acaba. Çok iyi ya bizim buradaki bazı doktorlar hemen sezaryen yapmak istiyorlar.
 
Anladım teşekkür ederim. Doğuma yakın bu bilgileri yeniden guncelleyelim ya
Canım ben kızıma hamileyken bebekuzmanı var eben Tülin bulur ben hep onu takip ettim. Yedim yuttum onun tüm arşivini. Emzireceğimden çok emindim. Doğum yaptım antalyada aşırı popüler bir ebe vardı şimdi ebeliği bıraktı onu eve emzirme eğitimi için çağırdım sağolsun onun sayesinde süt kanallarım falan hep açıldı süper masaj yaptı yatarak emzirmeyi falan öğrendim. Sonrasında Tülin’den online danışmanlık aldım. Sonra ek gıda ve uyku eğitimi aldım. Şu an bile bak kızım 2.5 yaşında hala Tülin’le irtibat halindeyiz. Ben emzirme gaz tuz hala bebek bakımına aşırı meraklıyım. İstediğini sorabilirsin bana
 
Kuzu ben 2021de tüp mide ameliyatı oldum ondan beridir zayıfım asla almıyorum. Kızıma hamileyken de 6 ay kilo verdim son 3 ay 9 kilo aldım. 72 doğuma girdim emzirirken 50 kiloya falan düştüm.
aa süper valla onu ben de düşünüyorum ama doğumdan sonra balon da yaptirabilirm. kilo iyi değil tüm sağlığı bozuyor. hemen kurtulsam hepsinden aralıklı oruç yaptım 25 kg verdim rüzgarda hepsi geri geldi .
 
Bizim ilk olunca çok şey öğrenmemiz gerek. Sorarım size, ebe hanımı takip de etmeye başladım teşekkür ederim. Benim Almanya'daki gitme durumum var o sebeple ne olacağı belli değil benim için şimdilik ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
 
Doğurduktan sonra bi araştır canım bu ameliyatlar ciddi ameliyatlar biliyorsun iyi araştırmanı öneririm.
 
Almanya’ya mı taşınacaksın?
 
Türkiyede ssvd yapan doktor az çünkü o riski almak istemiyor çoğu. Doktorlara açılan davalar sebebiyle
Anladım canım. Bakalım benim doktor ne diyecek ilerde öğrenirim. Kac haftalikken söylemeye başlıyorlar acaba dogumun normal ya da sezaryen olma ihtimalini.
 
Almanya’ya mı taşınacaksın?
Yüksek lisans başvurusu yapmıştım kabul aldım. Sonra da hamile kaldım sürpriz şekilde. Öncesinde düşük ve kimyasal yaşadığım için çok tedirginiz. Hamile olmasa idim kesin taşınıyor idik ama şu an kafamız karışık. Oradaki sağlık sitemi nasıl, dil bilmiyoruz ne olur falan eşimle tedirginiz.
 
Anladım canım. Bakalım benim doktor ne diyecek ilerde öğrenirim. Kac haftalikken söylemeye başlıyorlar acaba dogumun normal ya da sezaryen olma ihtimalini.
Canım Almanya’da sezaryen olma ihtimali üzerinde durulmuyor. Senin asla normal doğuramayacağın belliyse o zaman sanırım sezaryen diye konuşulur onu da hiç duymadım bilmiyorum Almanya’da senin sancın gelene kadar normal sancın gelir Allah korusun çoook ciddi bir durum olur o zaman seni sezaryen yaparlar. Türkiye’de bana normal doğuracaksın dedi doktorum ama çocuk 34de doğmaya kalktı doğumu durdurdular bu sefer de büyümeyi bıraktı gelişimi durdu 37. Haftada acil Sezaryene aldılar. Ama işin normali türkiyede nedir ne değildir bilmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…