- 15 Şubat 2024
- 1.252
- 1.088
- 31
Canım aynen öyle tırnaklarını o kadar derine geçirdiler ve o kadar geriye gittik ki Allah yardımcımız olsun ama ben ülkemin iyi duruma gelmesini çok gönülden istiyorum sonuçta ben alman değilim başka bir milletten değilim Türküm. Tamam ezelden beridir yurt dışında yaşamak istiyordum ama neden her Türk evladı benim evladım gibi rahat koşullarda yaşamasın ki? En güzel koşullarda yaşasınlar neyi eksik diğer yavruların. Benim kızım Bulgaristan vatandaşı olduğu için şu anda tüm Avrupa kanada vs istediği çoğu ülkeye elini kolunu sallayarak girebiliyor. Ve 2 sene sonra alman vatandaşlığını da alabilecek. Ama bunun için Türk vatandaşlığından çıkması lazım. Neden yani?Aynen bu şekilde düşündüm ben de okurken.
en azından yavruların almanyada daha düzgün eğitim alacak, medeni insanlarla birlikte yaşayacak, can güvenliği daha fazla olacak biz kim bilir ne zaman temizleneceğiz şunlardan da belimizi doğrultacağız. çocuk yapma kararı verirken hep biraz daha erteleyelim dememizin en büyük etkeni türkiyenin şu an geldiği nokta ne yazık ki. Tez vakitte feraha çıkalım inşallah