- 30 Haziran 2013
- 21.026
- 16.275
inşallah çıkmasın canım suyunu iyi içAntibiyotiklik bir durum yok sanırım çünkü vermedi. İdrar kültürü verdim sonucu bekliyorum sonuca göre verecekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çıkmasın canım suyunu iyi içAntibiyotiklik bir durum yok sanırım çünkü vermedi. İdrar kültürü verdim sonucu bekliyorum sonuca göre verecekmiş
tebrik ederimmm maşallah sağlıkla gelsin minnoşKızlar doktordan geldim, çok şükür her şey olunda 6.1 cm olmuş bebem gitmeden abartı bi çikolaya yedim, kıpır kıpırdı o yüzden ense kalınlığı 2.3 çıktı. Gelişimi haftasıyla uyumlu. Nipt testi için kan da verdim, Acıbadem hastanesi Panaroma lab ile çalışıyormuş, Amerika’ya göndereceklermiş o yüzden 15 günü bulur sonucun çıkması dediler.
Veeee kız bebiş geliyooor, kızım oluyor çok mutluyum
İçiyorum valla baya da içiyorum inşallah geçerinşallah çıkmasın canım suyunu iyi iç
Bol bol su iç canım zaten eminim içiyorsundur ama daha çok iç, sürekli idrarla temizlenir bi de idrar yolu enfeksiyonu çok sık görünürmüş gebelikte, kolayca tedavi edilirAntibiyotiklik bir durum yok sanırım çünkü vermedi. İdrar kültürü verdim sonucu bekliyorum sonuca göre verecekmiş
Bence görgülü, beyaz fırın gibi pastaneler de yapar gibi geliyor. Bağdat caddesinde beyaz fırın var erenköy tarafında, görgülü de kozyatağı tarafında vardı sankiArkadaşlar istanbulda cinsiyet pastası yapan yer önerir misiniz Anadolu yakasında. Kendi aramızda anı olsun istedik. Ama ben gidip zarf içinde vereceğim cinsiyeti o şekilde olacak. Online değil yani
Evet kız çoğunlukta gibi ladin19 ben de pembik bi kalp alabilir miyim listede? inşallah senin de gönlünden geçen olurTebrik ederim haziran bebekleri kız çoğunlukta sanırım dimi benimde 23 ağustosta belli olacak kız hissediyorum hep
inşallah canım ben çok korkuyorum enfeksiyondanİçiyorum valla baya da içiyorum inşallah geçer
Geldim yeni cnm çok şükür herşey yolunda suan ilaç değişimi yaptık cinsiyet inisi tahmin etti doktorumuz .. sizce ne geliyor bizeebalbebekk canim dondun mu muayeneden merak ediyorum seni. tabi cinsiyeti de
Bugün kız günü olsun, sana da kız diyorumGeldim yeni cnm çok şükür herşey yolunda suan ilaç değişimi yaptık cinsiyet inisi tahmin etti doktorumuz .. sizce ne geliyor bizee
O zaman bunun erkek versiyonu da benden olsunKızlar şimdi belirtilerime ve yaşadıklarıma göre cinsiyet hurafelerini ve okuduklarımı yazıyorum;
1) yumurtlama öncesi iki günde bir birlikte olduk ve ovulasyonda tam peak’i gördüğüm gün tek seferlik birliktelik oldu, çatlama sonrası birliktelik sistit olduğum için olmamıştı
2) mide bulantım hiç olmadı
3) ayaklarım çok üşüyor, yaz günü çorapla geziyorum
4) normalde ekşi tuzlu şeyler seven ben hamileliği öğrenince tatlıya düştüm
5) cildim 7.hafta itibariyle acayip yağlandı hala her gün yüzümün farklı yerinde sivilce çıkıyor
6) çin takvimi kız diyordu
7) makas bıçak testinde makasa oturdum (makas kız, bıçak erkek)
8) yüzük testini iki farklı arkadaşım farklı zamanlarda yaptı, ikisinde de ileri geri gitti yani erkek sonucu çıkıyordu
9) ilk kalp atışı muayenesinde kalp hızı 181 çıktı (tatil + doktorumun izni sebebiyle geç gitmiştim kontrole 9+0’da duyduk ilk kalp atışını)
10) tsh değerim çok hızlı yükselmedi (erkek bebekte hızlı yükselirmiş)
Sonuç: kız bebbo
erkek geliyor bence.Geldim yeni cnm çok şükür herşey yolunda suan ilaç değişimi yaptık cinsiyet inisi tahmin etti doktorumuz .. sizce ne geliyor bizee
İpucu vermen lazım ki tahmin edelim amaGeldim yeni cnm çok şükür herşey yolunda suan ilaç değişimi yaptık cinsiyet inisi tahmin etti doktorumuz .. sizce ne geliyor bizee
ierkek geliyor bence.
Ye tatlıyı doğur hakkiyi ye eksiyi doğur Ayşe'yi diyorlardi tutmadı bende ben tatlıdan tiksinmistim yaİpucu vermen lazım ki tahmin edelim ama
seni baştan beri erkek hissettim. Ben grubun cogunu kız hissettim ama bu qy kız ayı gibi çevremde de var 3 kişi hamiş kız onlar daEvet erkek dedi ama erken. Tabi dedi bazen yaniliyoruz dedi parti yapacaksiniz 2 haftaya net söylerim dedi aman yok parti yapmayacagim ama ailelerimiz e filan soylemeyiz iki hafta ya netlesinceye kadar dedim
i
Amin inşallah cnm hep birlikteGuzel sonuclar alan arkadaslar adina cok sevindim. Tebrik ederim, saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
nasıl yaaa cokokrem için savaşa hazırım. Bende tuttu tatlı hakkı olayı şuan künefe var aklımda Laz böreği var bir de gitmiyorlar gözümün onundenYe tatlıyı doğur hakkiyi ye eksiyi doğur Ayşe'yi diyorlardi tutmadı bende ben tatlıdan tiksinmistim ya