- 30 Haziran 2013
- 21.030
- 16.278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok guzrl olmuş giydirmek nasip olsun inşallah cidden senmi yaptın kaç günde bitti çok beceriklisinSelaaammm kızlar nazar nasilsiniz. Bakın ne yaptım ben.
Doktor söylemedi mi cinsiyeti 12 artılar da tahmin söylüyor lar aslındaGittim 12+2 yin şuan herşey yolunda cinsiyet için bekliyoruzEki Görüntüle 3459059
Bende bu hafta sanki biraz daha iyiyim bulantılar im azaldı çok şükür enerji geldi sankiiSelam kızlar ben de haftaya Cuma’yı dört gözle bekliyorum, 12.hafta kontrolü olacak :)
Onun dışında klima karşısında hayata tutunmaya devam çok su içmeme rağmen çok susuyorum, yetmiyor içtiğim su gibi geliyor, yeni update bu geldi bana dünden beri. Sizde ne durumda belirtiler?
işte 26 sında akşam cınsıyeti ögrendik ya cumartesi başladım. gec bile kaldı. 4 gun durmus elımde dün biterdi ama dun hep hastanede geçti . şimdi yeni model arıyorumÇok guzrl olmuş giydirmek nasip olsun inşallah cidden senmi yaptın kaç günde bitti çok beceriklisin
4gun de bitmiş çok muhteşem ya bende öğrenip yapsam aslında hatıra kalır buyunce cok güzel el emeği zaten kis bebegi olacaklarişte 26 sında akşam cınsıyeti ögrendik ya cumartesi başladım. gec bile kaldı. 4 gun durmus elımde dün biterdi ama dun hep hastanede geçti . şimdi yeni model arıyorum
Evet canım yani hadi erkenler filan derken 20 ocaktan sonra doğurmaya başlarız. O zamanlar soğuk olacak. Giyecekler bunları. Tulum örecegim. Bir de suveter battaniye filan.4gun de bitmiş çok muhteşem ya bende öğrenip yapsam aslında hatıra kalır buyunce cok güzel el emeği zaten kis bebegi olacaklar
Aynen bende inşallah alışverişimi o yüzden bir ay sonra yapmaya başlayacağım bir aya sezonluk hafif kalın zibinlar vs gelir onlardan almaya başlarım bide penye yelekler ve çok lazım oluyo geçen baktım yoktu bir aya gelir mağazalara onlardan da alcam bolcaEvet canım yani hadi erkenler filan derken 20 ocaktan sonra doğurmaya başlarız. O zamanlar soğuk olacak. Gidecekler bunları. Tulum örecegim. Bir de suveter battaniye filan.
ben şimdi hevesimden 3 alt ust takım , bır zıbın takımı hastane çıkışlık , ıkı tulum 4 tane zıbın 2 tane pijama aldım. arabası puseti var yatak alıcam ama onun ıcın acele etmıyce ufak tefek seylerını valızı hazırkama zamanında tamamlıycam .o gunlerı saglıkla görelim ınsallah.Aynen bende inşallah alışverişimi o yüzden bir ay sonra yapmaya başlayacağım bir aya sezonluk hafif kalın zibinlar vs gelir onlardan almaya başlarım bide penye yelekler ve çok lazım oluyo geçen baktım yoktu bir aya gelir mağazalara onlardan da alcam bolca
Evet inşallah ya.ben cinsiyeti öğrendiğim gibi başlayacağım her ay düzenli alışveriş yapacağım bu şekilde hem kolay oluyo hemde tam toparlanmış oluyo hepsini son zamana birakincada aceleye geliyo bazi şeyler unutuluyor vsben şimdi hevesimden 3 alt ust takım , bır zıbın takımı hastane çıkışlık , ıkı tulum 4 tane zıbın 2 tane pijama aldım. arabası puseti var yatak alıcam ama onun ıcın acele etmıyce ufak tefek seylerını valızı hazırkama zamanında tamamlıycam .o gunlerı saglıkla görelim ınsallah.
şimdi gidip çekmeceye baktım baya da bir şey olmus . yeleği de koydum yanına ayy çok heyecanlı ve baya mutlu da oldum.Evet inşallah ya.ben cinsiyeti öğrendiğim gibi başlayacağım her ay düzenli alışveriş yapacağım bu şekilde hem kolay oluyo hemde tam toparlanmış oluyo hepsini son zamana birakincada aceleye geliyo bazi şeyler unutuluyor vs
Bayıldııımmm nasıl güzel örmüşsün çok yeteneklisinSelaaammm kızlar nazar nasilsiniz. Bakın ne yaptım ben.
Canimmm teşekkür ederimmm eski kadınım benBayıldııımmm nasıl güzel örmüşsün çok yeteneklisin
Ayyy çok tatlııııı Ben de örgü örmeyi çok severim. Instagramda kaydettiğim birkaç parça var, birbirimize model de paslaşalım Bizim daha cinsiyet belli olmadığı için girişmedim hiçbir şeye. Ama ben de büyük şeyleri son aylara bırakmadan alma taraftarıyım da karar vermesi çok zor yaaaaa. Bebek arabası bakarken kayboluyorum seçenekler arasında. Kendi arabamı alırken bu kadar zorlanmadımSelaaammm kızlar nazar nasilsiniz. Bakın ne yaptım ben.
Paylaşalım ben şimdi bu örneğe başladım. Bunu bitirecek kadar ipim var. Bakalim sonrasinda battaniye ornegi bakicam. Patikdi bereydi. Onlara bakarim.Ayyy çok tatlııııı Ben de örgü örmeyi çok severim. Instagramda kaydettiğim birkaç parça var, birbirimize model de paslaşalım Bizim daha cinsiyet belli olmadığı için girişmedim hiçbir şeye. Ama ben de büyük şeyleri son aylara bırakmadan alma taraftarıyım da karar vermesi çok zor yaaaaa. Bebek arabası bakarken kayboluyorum seçenekler arasında. Kendi arabamı alırken bu kadar zorlanmadım
Cinsiyet partisi yapıcaz o yüzden söylemesini istemedik şuan kendimce yorumlamaya çalışıyorumDoktor söylemedi mi cinsiyeti 12 artılar da tahmin söylüyor lar aslında
Sat tarihlerimiz aynı galiba ben de 10+2 yimBen perşembe günü gitcem kontrole şu an 10+2 yim çok şükür halsizlik dışında başka bir sıkıntım yok. Bence herkes kontrol gününü bekliyor o yüzden ses yok kimsede