Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquick kuruma çizgisi çıkarmaz diye biliyorum ümit vermek istemem ama gebelik var benceKızlar merhaba. Benim bata 3 var. Laboquick kaset test yaptım ilk başta bir şey görmedim 1 saat sonra belli belirsiz çizgi vardı. Kuruma çizgisidir diye su tuttum. Suya rağmen alttan flash tutunca gözüküyorsa gerçek çizgi midir
Simdi test yaptim bende yine silik cikti anlamadim yaKuzum bu arada Her ay olan kasık batmalarım vardı akıntım fln. Gecen aykı arastırmadan sonra cok rhat bir ay gecırdım bu ay gerçekten de gebelikle alakası yok klask batmaların hamile olsak da yok eminm artk ınsallah cok dha rahat gececek denemme sonralarım eylulesma ovülasyon donemı de güzel olsun beklemek heyecanlı hahaha
Hayır canm predictor early de gördüm silik. 8 kala. 4 kala da predictor early de cok net gördüm. Aynı gün birkaç tane kaset test aldım onlarda da gördüm çok silik. Ben de 3 tane erken gebelik testi var ama yapmayı düşünmüyorum çünkü ekstra belirtim yok her ay ki şeyler inşallah vardır kuzum sende. Ama senin kaset testler çok netti sonraki nasıl negatif çıktıEvanora canm ben bugün gidip erken gebelik testi alıcam bı kaç tane nöbetci eczaneden bu ay da olmadı sanırım ama bide onunla deniycem sen kızına gebeyken kaset testte mi gördün o kadar erken ?
Kuzum cıkarıyor ya bende görmedin mi gecen kuruma ckıyor malesef onda daLaboquick kuruma çizgisi çıkarmaz diye biliyorum ümit vermek istemem ama gebelik var bence
Canm yaptığım anda görürken kör olduğum silik çizgiler kuruyunca ip gibi gözüktü ama olsa koyulasmazmiydi bilmiyorum ya benim hatam erken gebelik hiç almadım pişman oldum açıkçası hiç bı belirtim de yok her ay olurdu biseyler bu ay yok akıntı var sadece onuda gebeliğe yormuyorum ümidim yok yaHayır canm predictor early de gördüm silik. 8 kala. 4 kala da predictor early de cok net gördüm. Aynı gün birkaç tane kaset test aldım onlarda da gördüm çok silik. Ben de 3 tane erken gebelik testi var ama yapmayı düşünmüyorum çünkü ekstra belirtim yok her ay ki şeyler inşallah vardır kuzum sende. Ama senin kaset testler çok netti sonraki nasıl negatif çıktı
Test yapmak yipratiyo negatifi gorunce kuzum ondan dedim istersen yap tabi ama beya hcg hemen yukselmiyorErken test içinde mi 1 hafta geçmeli onu bilmiyordum ve sabırsızlanıyorum matmazelin dediği gibi yumurtlama günüm 4 u yine de beklemem gerekir mi peki adetin gecmesini
Çünkü gebelik olmadığını düşünüyorum canım. Önümüzdeki ay yaparım dedim 5 kala 4 kala falan gebelik olursa da onlarla takip ederim dedim. Bir de gerçekten merak etmiyorum bir yoğunlukta aklımda da değil öyle deli gibi istemek de kalmadı bende. Hatta bazen korunsamm mı diye düşünüyorum . IKi ev arsı git gellü yaşamak zor oluyor. Yaşım 33 olcak 1 hafta sonra. Yaş faktörü sadece düşündürüyor beniAwoxla neden yapmadın
Ben hiç duymadım canm çıkardığını bı ona guveniyoduk o da mı yanıltıyo hiç bi teste güvenim kalmadıKuzum cıkarıyor ya bende görmedin mi gecen kuruma ckıyor malesef onda da
Canım birçok doktor erken gebelik belirtisi olmadığını söylüyor mantıklı düşününce de kızım da hamilelik yaşadığımda her ay olan batmalar vardı. Meme ucu da adet gecikince başladı mesela 6 haftadan sonra hafif mide çalkalanması uyku hali falan 4 hafta bitince yani adet gecikmesi ile başladı yumurtlama sonrası progesteron hormonu yükseliyor ya yaşadığımız her şey ama her şey o hormon yüzündenmiş. Yani hamile çıkanlar da bu hormon yüzünden yaşıyor belirtileri ama gebeliğe yoruyor benim için erken gebelik belirtisi yok yani ancak meme ucu çok acıyacak da erkenden HCG artacak ya da yerleşme kanaması falan. Ayrıca senin dediğin gibi adet ağrısı onn kala başladı ara ara çok adet sancısı çektim geçen ay dedim kesin hamileyim ama olmadı Ben de umarım sen de olur.Ne araştırması?artık bende belirti kovalamayacagim zaten bu ay ona karar vermiştim ama regl ağrım bir hafta önceden başlıyor buna kayıtsız kalamıyorum çok agriyor
Bak bebişim. Awox asla çıkarmıyor asla ama aslaBen hiç duymadım canm çıkardığını bı ona guveniyoduk o da mı yanıltıyo hiç bi teste güvenim kalmadı
Canm çok sararmış idrarı çok damlatmissin beyaz bı çizgi oluşmuş idrarı çok damlattigin için çıkmış benceBak bebişim. Awox asla çıkarmıyor asla ama asla
Kuzum şu anda evde olsaydım hepsini çekerdim hepsinde bu kuruma çizgileri mevcut ve inan bana iki üç damla damlattım yani minnacık incecik damlıyor hatta 3 damladan fazla hiç damlatma mCanm çok sararmış idrarı çok damlatmissin beyaz bı çizgi oluşmuş idrarı çok damlattigin için çıkmış bence
Dogru diyorsun valla ama Artık zaten 14une kadar yapmak istemiyorum xikarsa ondan sonra çıkar artık napalimTest yapmak yipratiyo negatifi gorunce kuzum ondan dedim istersen yap tabi ama beya hcg hemen yukselmiyor
Yeni serisini bozmuslar cnm okadar parayada asla değmez yarın kan sonunda güzel gelecek inşaallah seninAynen daha koyu bakelerdim bi gün geçti hatta beş dk sonunda çıktı ben idrar geçer geçmez çıkar diye düşünmüştüm
O zaman doğrudur canm kuruma çizgisi cikiyodur sanırım en garanti sonucu kan veriyoKuzum şu anda evde olsaydım hepsini çekerdim hepsinde bu kuruma çizgileri mevcut ve inan bana iki üç damla damlattım yani minnacık incecik damlıyor hatta 3 damladan fazla hiç damlatma m