- 23 Kasım 2022
- 522
- 339
Benim 22 mayısSat tarihlerimiz aynı galiba ben de 10+2 yim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 22 mayısSat tarihlerimiz aynı galiba ben de 10+2 yim
Ense kalınlığında 3 ü geçince risk artıyor canım bu oranla risk daha az tabi ki ikili test verdin mi onun sonucu ile bu oranları beraber görmek daha doğru sonuç veriyorSelamlar bugün doktor kontrolüm vardı, 13 haftalık olduk doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı gayet iyi dedi, 2 hafta sonra cinsiyet için gideceğiz tecrübeli anneler NT 1.20mm NBL 4.34mm nasıl sizce benim ilk gebeliğim bu rakamları yeni öğreniyorum
Evet ikili test verdim o halde sonucunu beklemeliyim tecrübeli olmayınca bilemiyor insanEnse kalınlığında 3 ü geçince risk artıyor canım bu oranla risk daha az tabi ki ikili test verdin mi onun sonucu ile bu oranları beraber görmek daha doğru sonuç veriyor
12+1 olduk şükür daha iyiyim yarın bizim de tarama ve kontrol var çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer randevularımızMerhaba cnm evet yazmiyordun bi süredir senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun benim yarın kontrol var çok heyecanlıyım grup topik bugün bayağı sessiz nedenli acaba?
Yaa ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş paşacık sağlıkla giysin inşallahSelaaammm kızlar nazar nasilsiniz. Bakın ne yaptım ben.
Yarın ben de ikili test vereceğim nasıl oluyor hiçbir bilgim yok benim deEvet ikili test verdim o halde sonucunu beklemeliyim tecrübeli olmayınca bilemiyor insan
Selam folik asiti bugun bıraktık 12+2 deyimKızlar selam, folik asiti kaç aya kadar kullanacağız 10+4 de kontrole gittik doktorumuz bir şey söylemedi. Ayrıca multivitamin (omega3, iyot, d vitamini) ilaçlarını hamile olan her anne kullanmalı mıdır
İkili test sonucuna göre bu değerler bir oran oluşturacak sanırım ona göre değerlendirme yapılacak bende yeni yeni öğreniyorumYarın ben de ikili test vereceğim nasıl oluyor hiçbir bilgim yok benim de
Ben örgü ve dikiş ile uğraşıyorum pandemi zamanı doğudayken yapacak birşey yokken her iki cinsiyete uygun battaniye,hırka vs ördüm şimdide punch işiyle bu kuzulu seti yapıyorum erkek olursada oynar neticede oyuncak ve rengin cinsiyet olmazBen henüz alışverişe başlamadım Eylül gibi başlamayı düşünüyorum ama bir yandan da böyle örgüler yapasım var kayınvalidem sağolsun bana hiçbir şey bırakmıyor battaniyesini bari ısrarla ben öreyim dedim yine onu da örüyor kendim ayrıca örsem fazla gelecek öyle olmasını da istemiyorum ama içimde kaldı yaaa
Nbl ve nt gayet iyi bizim ense 1.24 ölçüldüSelamlar bugün doktor kontrolüm vardı, 13 haftalık olduk doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı gayet iyi dedi, 2 hafta sonra cinsiyet için gideceğiz tecrübeli anneler NT 1.20mm NBL 4.34mm nasıl sizce benim ilk gebeliğim bu rakamları yeni öğreniyorum
Sağol canim teşekkür ederiz. Daha çok şey yapicam çalışmayı düşünmüyorum gebelikteYaa ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş paşacık sağlıkla giysin inşallah
Yaaaa bunlar çok minnoşlar bayıldımm kuzular çok güzel ve tuluma da ayrıca bayıldım ben de örcem yaa yarın ip almaya gidiyorum dayanamadım görünceBen örgü ve dikiş ile uğraşıyorum pandemi zamanı doğudayken yapacak birşey yokken her iki cinsiyete uygun battaniye,hırka vs ördüm şimdide punch işiyle bu kuzulu seti yapıyorum erkek olursada oynar neticede oyuncak ve rengin cinsiyet olmaz
Teşekkür ederim hem vakit geçer hemde kendi el emeğiniz bebeğinize hatıra olur belki saklarsınız ilerde ben ördüm diye hatırası kalırYaaaa bunlar çok minnoşlar bayıldımm kuzular çok güzel ve tuluma da ayrıca bayıldım ben de örcem yaa yarın ip almaya gidiyorum dayanamadım görünce
Canim suan nasilsin? Agrin gecti mi? Bence anlik bir agrida olabilir, cunku gunum yogun gectiyse gece yataga yatinca benimde agrilarim olabiliyor.Kızlar selam 15 dakika önce resmen adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım. Baktım kan vs yok ama beyaz akıntı var. Dün doktorum tatilde diye nöbetçi doktora gitmiştim ona da ağrılarımı anlattım beni muayene etmedi olur öyle dedi gönderdi hatta çok soru sorunca bekleyen hastam çok çıkar mısın dedi 4 tane hasta bekliyordu ve ben de kayıt açtırmıştım 2 saat beklemiştim. Onun olur öyle normal demesini beklemişim. Ultrasona bile sokmadı. Bu regl ağrısı inşallah kanama gibi bişeye sebep olmaz
Şimdi nasılsın? Ben öyle ağrılar hissettiğimde bebek büyüdüğü için rahmimin genişlediğini düşünüyorum. Şiddetli ağrı ve eşlik eden kanama yoksa korkma canımKızlar selam 15 dakika önce resmen adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım. Baktım kan vs yok ama beyaz akıntı var. Dün doktorum tatilde diye nöbetçi doktora gitmiştim ona da ağrılarımı anlattım beni muayene etmedi olur öyle dedi gönderdi hatta çok soru sorunca bekleyen hastam çok çıkar mısın dedi 4 tane hasta bekliyordu ve ben de kayıt açtırmıştım 2 saat beklemiştim. Onun olur öyle normal demesini beklemişim. Ultrasona bile sokmadı. Bu regl ağrısı inşallah kanama gibi bişeye sebep olmaz
Ayy harikasın maaşallahBen örgü ve dikiş ile uğraşıyorum pandemi zamanı doğudayken yapacak birşey yokken her iki cinsiyete uygun battaniye,hırka vs ördüm şimdide punch işiyle bu kuzulu seti yapıyorum erkek olursada oynar neticede oyuncak ve rengin cinsiyet olmaz
Balım arada benim de oluyor aynı bıçak saplanır gibi olup geçiyor iki gün önce doktora gittim sordum normal rahşm büyümesi dedi progestan vermişti bana kanamam olduğu için progestan ağrıyı azaltıyor çok sancın olursa iki kere kullan dedi çünkü bu rahim kasılmaları düşüğü tetikleyebiliyormuş bende biraz korktum doktorum böyle diyinceKızlar selam 15 dakika önce resmen adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım. Baktım kan vs yok ama beyaz akıntı var. Dün doktorum tatilde diye nöbetçi doktora gitmiştim ona da ağrılarımı anlattım beni muayene etmedi olur öyle dedi gönderdi hatta çok soru sorunca bekleyen hastam çok çıkar mısın dedi 4 tane hasta bekliyordu ve ben de kayıt açtırmıştım 2 saat beklemiştim. Onun olur öyle normal demesini beklemişim. Ultrasona bile sokmadı. Bu regl ağrısı inşallah kanama gibi bişeye sebep olmaz