- 24 Ağustos 2022
- 4.430
- 16.290
- 138
Eveett suprız yaptı mınnos bıze bu aydün öğrendım askım daha inşallah saglıkla ılerler duyguluyum dünden beri ühühü
O kadar mutlu oldum ki baya kıpkırmızı
Balım bende listeden silinmişim ekleyebilir misin tekrar yaş 26Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR ladin19 31 2 3.05 6+0 6+0 Erkek - 09 Şubat - Almanya @Veziir 27 1 7.05 4+6 6+6 - - 12 Şubat - Balıkesir @ayseaysss 27 1 5.05 5+2 7+1 Erkek - 10 Şubat - Konya M mercan1535 27 1 5.05 5+1 5+6 - - 10 Şubat - Diyarbakır @kelebekketkisii 29 1 8.05 4+5 5+6 - - 14 Şubat - Mersin @glcnldg 33 1 12.05 4+5 - - - 17 Şubat - İstanbul balbebekk 36 4 10.05 6+4 6+4 - - - - Bursa @Evelynn 35 1 9.05 - - - - 13 Şubat - Buenos Aires @ecutos 33 1 16.05 - - - - 20 Şubat - İstanbul semocann 34 2 15.05 - - Kız - 18 Şubat - Ankara oglak_kadini 39 2 - 4+4 7+4 Erkek - 5 Şubat - İstanbul @ervaca15 37 2 12.05 4+3 6+4 - - 10 Şubat - İzmir @bussraaaa06 29 1 28.04 5+3 6+1 - - 2 Şubat - Denizli @turunciremk 27 1 12.05 6+0 - - - 16 Şubat - Bursa @ruya23 38 1 17.05 5+0 - - - 18 Şubat - Balıkesir @Evaleyn 31 2 03.05 7+0 - Kız - 7 Şubat - Bursa @akrep_slc - - 28.04 7+5 8+0 - - - - - @wwinky 28 1 10.05 5+0 - - - 26 Şubat - İzmir @tusemelif 24 1 2.05 5+0 7+0 Erkek - 6 Şubat - İstanbul @Dilko 32 2 11.05 5+0 - - - 15 Şubat - Kocaeli destinesiaa 32 1 1.05 5+1 6+0 Kız - 5 Şubat - İstanbul @Bade_314 29 1 10.05 6+2 6+2 - - 10 Şubat - Kayseri @Leviosaa 27 1 27.05 - - - - 27 Şubat - İstanbul
Yok kuzum sürekli gidip hem kafamı bulandırmamak hemde bebeğimi rahatsız etmemek adına haftayı beklemeye karar verdim eğer ki Allah korusun olumsuz bısey varsa ıkıncı bır goz acısından baska doktora gidebilirim . Ama şimdilik evladıma inanıyorum gümbür gümbür gelecek insallah haftayasemocann canım benim sen de aklımdaydın umarım daha iyisindir Başka bir doktora daha gittin mi haberdar et bizi
Canım benim Allah razı olsun doktor yüksek riskli gebelik dedi yatak istirahati verdi rapor yazdı evde yatıyorum. Yarın tekrar gideceğim, senin bebeğini yakından inceleyeceğiz dedi. İnşallah sabah sizlere güzel haber veririm. Doktor arkadaşım bol bol havuç suyu ve su iç dedi. Amniyon kesesinin içi %99 Sudan oluşuyormuş. Hepimiz yaz gebesiyiz. Su içmemize dikkat edelim. Yoksa doğumda bile suyu az olabilirmiş, hepimizin aklında bulunsun gerçekten çok önemliM mercan1535
kuzum naptın? Nasılsın? Moralini bozma bir sonraki randevuya kadar inşallah kese kocaman olurSen beslenmene dikkat et Allahın izniyle herşey düzelecek bol bol dua edeceğim sana
Allah korusun evlatlarımızı benim de sıkıntılı şu anda içimizi rahat tutalım onlar bizi bırakmazYok kuzum sürekli gidip hem kafamı bulandırmamak hemde bebeğimi rahatsız etmemek adına haftayı beklemeye karar verdim eğer ki Allah korusun olumsuz bısey varsa ıkıncı bır goz acısından baska doktora gidebilirim . Ama şimdilik evladıma inanıyorum gümbür gümbür gelecek insallah haftaya
Canım arkadasım benım yaa cok tesekkur ederım insallah cok ıyı olur hersey sımdı bıraz heycanlıyım tabıkı daha tam anlayamadımO kadar mutlu oldum ki baya kıpkırmızıçok sevindim canım benim sağlıcakla gelsin miniğin
Benim minik kuş iyi nolsun 2 gündür bulantılar mahvetti beni dayanamadım ilaç aldım10. Haftaya girdik 9 bitti haftaya görmeye gidicem heyecanlıyım
Bende buna inanıyorum insallah hepimiz güzel haberler alacagız haftaya on guneAllah korusun evlatlarımızı benim de sıkıntılı şu anda içimizi rahat tutalım onlar bizi bırakmaz
En iyisini yapmışsın canım benim. Kendini strese sokma bebiş de içerde stres olmaz hem. Ben inanıyorum gerçekten gümbür gümbür duyacaksın o minnoş kalbiYok kuzum sürekli gidip hem kafamı bulandırmamak hemde bebeğimi rahatsız etmemek adına haftayı beklemeye karar verdim eğer ki Allah korusun olumsuz bısey varsa ıkıncı bır goz acısından baska doktora gidebilirim . Ama şimdilik evladıma inanıyorum gümbür gümbür gelecek insallah haftaya
O zaman bol bol su iç ben kesenin normale döneceğine inanıyorum sen içini ferah tut yeterCanım benim Allah razı olsun doktor yüksek riskli gebelik dedi yatak istirahati verdi rapor yazdı evde yatıyorum. Yarın tekrar gideceğim, senin bebeğini yakından inceleyeceğiz dedi. İnşallah sabah sizlere güzel haber veririm. Doktor arkadaşım bol bol havuç suyu ve su iç dedi. Amniyon kesesinin içi %99 Sudan oluşuyormuş. Hepimiz yaz gebesiyiz. Su içmemize dikkat edelim. Yoksa doğumda bile suyu az olabilirmiş, hepimizin aklında bulunsun gerçekten çok önemli
Tabii ki söylerim teyzesiCanım arkadasım benım yaa cok tesekkur ederım insallah cok ıyı olur hersey sımdı bıraz heycanlıyım tabıkı daha tam anlayamadımmaşallah kocaman olmusss kuzumm yaa bakalımm ne olcak cınsıyetııı banada yaz bellı olunca
Çok geçmiş olsunen son 100. sayfaya kadar geldim not ede ede ilerliyorum hepsini not edeyim listeye toplu eklicem =) ay oku oku çok zormuş birikmiş çok. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz burası kalabalık olsun ya =)
çok teşekkür ederim canım =)
aynen kalabalık olsun yeni gelenler de hoşgeldi
Eline sağlık canımKızlar tabloyu yeniledim. Eksik yanlış vs bilgi varsa beni etiketleyin. Tabloya eklenmek isteyenler de tabloya bakarak bilgileri doldurup beni etiketlerek mesaj yazsın lütfen. kese kalp atışı güncellemelerinde beni etiketlemeyi unutmayın =)
canım iyileşmene çok sevindim. buyuk bebeiş ne yaptı sen ıyıleşme surecındeyken yardım edenınız oldu muselam kızlar bugün çok iyiyim ayağım iyice iyileşti. Sanırım sadece çatlaktı röntgen veya mr çekemediklerinden çekseler de tedavi aynı olacağından kırık mı tam emin değillerdi. ama önceden elim kırıldığı için onun iyileşme süresi uzundu bu demek ki daha basit bir şeydi. Şu an üstüne basabiliyorum şükür ki. Şimdi tabloyu yapmaya başlayacağım. Çok biriktiği için biraz zaman alır. Hamilelikler iyi durumdadır inşallah. Hepinize dua ediyorum.
Amınnn canım hepımızınkı ınsallahEn iyisini yapmışsın canım benim. Kendini strese sokma bebiş de içerde stres olmaz hem. Ben inanıyorum gerçekten gümbür gümbür duyacaksın o minnoş kalbiAllah sana bağışlasın
Ayy onu hiç sormadım kapsıyordur herhalde diye. Ben bi eşime sordurayımDoğumu kapsıyor mu peki süre dolunca
Bebek var mıydı canım? Kaybın ıcın üzgünüm basın sagolsunMerhaba ben de sizin aranızdaydım 6 haftalıkta kese göründü hersey yolundaydı 9+1 de gittiğimiz de kalp atışı hiç oluşmamış dedi doktor ve kürtaj oldum nasıl olabiliyor aklım almıyor !
İnanki bugün seni göremeyince acaba serklaj mi oldu buraya giremedi diye düşündüm ama ismini bı turlu etiketleyemedim yoksa yazityordun bu haftalarda mi yapilacakti zaten yoksa öne mi aldılarkızlar merhaba bugun zeynep kamile ben hamıleyım demeye gittim. neredeyse ameliyathaneye alıyorlardı. hemen yatısım yapıldı pazartesi serklajım yapılacak ızın ıstedım vermedıler. sonra anestezi hafta sonu kabul etmemiş çıkardılar eve geldim. pazartesi sabah yatıcam ve ameliyata alınıcam. şok içindeyım. hazır değilim. karmakarışık oldum ağladım orda. umarım sonucu ıyı olacak her şey yavrum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?