- 6 Mayıs 2024
- 674
- 530
- 18
- 26
Benim Kasım ayında bir düşüğüm olmuştu o zaman yaptırmıştım ama bu gebelikte yaptırmadım kontrole gidince isteyecektir benim de doktorum heralde benşm sigortam doğum teminatlı tamamlayıcı bu konuda çok memnunum gebelik doğum ve her türlü komplikasyonu da karşılıyormuşTeşekkür ederim canım benim. Darısı senden güzel haberler almaya
İlk 10 haftada yapılması gereken enfeksiyon testlerini filan yaptırdın mı sen canım? Benim özel sağlık sigortam evliliğimizin üzerinden 1 yıl geçmeden gebeliği karşılamadığı için şu an yaptıramadım, haftaya 1 yıl doluyor. Sonraki muayenede yaptıracağım dedim, doktor 10. haftaya kadar olur dedi
Benim de öyle oldu vajinalde duyarız istersen demişti 1 hafta sonra gittim karından duyuldu 7 +3 tüMerhaba. Şimdi hastaneden geldik. Ultrasonda 6+4 göründü, haftasıyla uyumlu yani. Bebeğimin kalbinin pıt pıt attığını gördümAma sesini dinletmedi. Daha 6 mm, çok küçük, Doppler ultrasonla bakıyoruz kromozomal değişikliklere sebep olabiliyor, 10 gün daha sabret dedi. Neredeyse herkes bu haftalarda duyuyor, hassas mı davrandı çok anlamadım. Ama kalbinin attığını görmek bile yetti bana
Benim eşimin işinden dolayı sağlık sigortasına dahil oldum. Gebelik muayeneleri için evliliğin üzerinden 1 yıl geçmesi şartı vardı. Gebelik istemiyle gittiğimde de dahil olmuyordu doktorum sağolsun adet düzensizliği olarak giriyordu sisteme. Şimdi testlerin bazıları yine kapsamıyor dedi sanırım torch taramaları, 2k civarında tutuyor dedi.Benim Kasım ayında bir düşüğüm olmuştu o zaman yaptırmıştım ama bu gebelikte yaptırmadım kontrole gidince isteyecektir benim de doktorum heralde benşm sigortam doğum teminatlı tamamlayıcı bu konuda çok memnunum gebelik doğum ve her türlü komplikasyonu da karşılıyormuş
Nasıl bir mutluluk o pıt pıt atan minicik kalbi görüp sesini duyabilmek. Şimdi biraz daha idrak edebildim içimde bir canlının büyümekte olduğunuBenim de öyle oldu vajinalde duyarız istersen demişti 1 hafta sonra gittim karından duyuldu 7 +3 tü
Doğumu kapsıyor mu peki süre doluncaBenim eşimin işinden dolayı sağlık sigortasına dahil oldum. Gebelik muayeneleri için evliliğin üzerinden 1 yıl geçmesi şartı vardı. Gebelik istemiyle gittiğimde de dahil olmuyordu doktorum sağolsun adet düzensizliği olarak giriyordu sisteme. Şimdi testlerin bazıları yine kapsamıyor dedi sanırım torch taramaları, 2k civarında tutuyor dedi.
KesinlikleNasıl bir mutluluk o pıt pıt atan minicik kalbi görüp sesini duyabilmek. Şimdi biraz daha idrak edebildim içimde bir canlının büyümekte olduğunu
Çok gecmıs olsunselam kızlar bugün çok iyiyim ayağım iyice iyileşti. Sanırım sadece çatlaktı röntgen veya mr çekemediklerinden çekseler de tedavi aynı olacağından kırık mı tam emin değillerdi. ama önceden elim kırıldığı için onun iyileşme süresi uzundu bu demek ki daha basit bir şeydi. Şu an üstüne basabiliyorum şükür ki. Şimdi tabloyu yapmaya başlayacağım. Çok biriktiği için biraz zaman alır. Hamilelikler iyi durumdadır inşallah. Hepinize dua ediyorum.
Hoşgeldin geçmiş olsun cnm evet bayağı yeni gelen arkadaş oldu sanırımselam kızlar bugün çok iyiyim ayağım iyice iyileşti. Sanırım sadece çatlaktı röntgen veya mr çekemediklerinden çekseler de tedavi aynı olacağından kırık mı tam emin değillerdi. ama önceden elim kırıldığı için onun iyileşme süresi uzundu bu demek ki daha basit bir şeydi. Şu an üstüne basabiliyorum şükür ki. Şimdi tabloyu yapmaya başlayacağım. Çok biriktiği için biraz zaman alır. Hamilelikler iyi durumdadır inşallah. Hepinize dua ediyorum.
Ayy sevindim toparlamana balım çok geçmiş olsunselam kızlar bugün çok iyiyim ayağım iyice iyileşti. Sanırım sadece çatlaktı röntgen veya mr çekemediklerinden çekseler de tedavi aynı olacağından kırık mı tam emin değillerdi. ama önceden elim kırıldığı için onun iyileşme süresi uzundu bu demek ki daha basit bir şeydi. Şu an üstüne basabiliyorum şükür ki. Şimdi tabloyu yapmaya başlayacağım. Çok biriktiği için biraz zaman alır. Hamilelikler iyi durumdadır inşallah. Hepinize dua ediyorum.
bende de uyku var ama mide bulantısı kusma yok şişkinlik ve uyku var tabi bir de göğüs hassasiyeti :))Hayırlı cumalar güzel anne adaylari hepiniz iyisiniz inşallah ben sürekli uyku hali ve mide bulantısı ile geçiriyorum günlerimi açıkçası pek buraya bakamadım neyse ki 4hafta sonra geçer bu haller inşallah benim genelde öyle oluyo çünkü o yüzden sabrediyorum şimdilik doktor kontrolümde 12.haftada olacak belki o zaman cinsiyet bile öğreniriz,,,,,,
çok teşekkür ederim canım =)Ayy sevindim toparlamana balım çok geçmiş olsun
aynen kalabalık olsun yeni gelenler de hoşgeldiHoşgeldin geçmiş olsun cnm evet bayağı yeni gelen arkadaş oldu sanırım
Kıııız hamile misiiiiinMerhaba arkadaşlarımherkese cok saglıklı mutlu gebelıkler dılıyorum.normalde uygulama 15 mart gosterıyor dogumu ama mart grubunda kımse yok o yuzden bende burdan takıp edecegım ladin19
Eveett suprız yaptı mınnos bıze bu ayKıııız hamile misiiiiinçok sevindim canım benimmmmm sağlıkla gelsin inşallah ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?