Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım atopik dermatit gibi duruyor benim ikizlerim de böyleydi bioderma atoderm intensive bakım krem öneririm ilk sürüşte farkı anlarsın önlemini al çünkü bir zaman sonra yara gibi oluyor ve aşırı kaşınıyor geçmiş olsun çok dediğim kremi günde 2-3 defa sür mutlaka faydası olacaktırKızlar vücudunun bir sürü yerinde böyle şeyler çıkmış bi anda. Hiç farklı bişey yemedim. Ne olabilir. Pütürlü hafif sert gibi
Sıcak su dolu kovaya oturt canım o bize iyi gelmişti bayaKızlar bizim kızın bir kwc gündür gazı var kendisi de çıkartamiyor bende masaj yapıyorum ama.yok napmam.lazkm başka damlada veriyorum ağlıyor emiyor![]()
Valla benimde öyle bazı geceler çatlayacak gibi uyanıyorum göğsümün doluluğundan bazı geceler yumuşak pamuk gibi oluyor neye göre bu süt oranı azalıyor artıyor anlamadımKızlar sütüm o kadar ilginç ki dönem dönem azalıyor neden böyle oluyor anlamıyoru. Bebeğimin mide kapasitesind göre artması gerekiyor mantıken ama artmıyor emziriyorım da sürekli
Gece benim de sütüm oluyor prolaktin hormonu gece daha fazla süt üretiyormuş. Gündüz ama yumuşacık. Sürekli meme istiyor 2-3 saatte anca doluyor bi de memem. Hayır mama alıyoruz hep böyle olduğunda sonra sütüm oluyor mamayı kullanamıyoruz zamanı geçiyor mamanın bu kez hep fuzuli israf.Valla benimde öyle bazı geceler çatlayacak gibi uyanıyorum göğsümün doluluğundan bazı geceler yumuşak pamuk gibi oluyor neye göre bu süt oranı azalıyor artıyor anlamadım
Aynen o kremden var evde sürüyorum şimdi inşallah işe yarar.Canım atopik dermatit gibi duruyor benim ikizlerim de böyleydi bioderma atoderm intensive bakım krem öneririm ilk sürüşte farkı anlarsın önlemini al çünkü bir zaman sonra yara gibi oluyor ve aşırı kaşınıyor geçmiş olsun çok dediğim kremi günde 2-3 defa sür mutlaka faydası olacaktır
Benim de öyle uyusamda az oluyor bu sıralarValla benimde öyle bazı geceler çatlayacak gibi uyanıyorum göğsümün doluluğundan bazı geceler yumuşak pamuk gibi oluyor neye göre bu süt oranı azalıyor artıyor anlamadım
Canım biz de geçen 2 saat kayınvalideme bıraktım.Dışarı çıkıyorduk torununu görmek istedi bıraktık biz de .Ama içim bir rahat etmedi.Anneme bıraksam da öyle mi olurdu bilmiyorum.Evdeyken bırakıp diğer odada uyuyordum.Bizde de öyle oldu. Benim yokluğumu bile farketmedi belki ama ben sürekli acaba beni aradı mı, Beni çok özlemiştir, onu bırakıp gittim mi sanmıştır diye diye beynimi yedim. Hatta onlarlayken daha sakin gibiben çok mu stres yapıyorum nedir.
atopik dermatit olabilir bize o teşhis konuldu.Bolca nemlendir.Sonra daha da artmasın.Alerjisi de var ben yersem bunların sayısı artıyor.Peluş şeyler giydirmemeye çalışın pamuklu rahat şeyler giysin demişti.Bir de ailede egzama var mı diye sordu.Eşimde egzama var.Kızlar vücudunun bir sürü yerinde böyle şeyler çıkmış bi anda. Hiç farklı bişey yemedim. Ne olabilir. Pütürlü hafif sert gibi
beni tarif etmişsin evde mama olsun diyorum alıyorum ama boşa gidiyor.Gece benim de sütüm oluyor prolaktin hormonu gece daha fazla süt üretiyormuş. Gündüz ama yumuşacık. Sürekli meme istiyor 2-3 saatte anca doluyor bi de memem. Hayır mama alıyoruz hep böyle olduğunda sonra sütüm oluyor mamayı kullanamıyoruz zamanı geçiyor mamanın bu kez hep fuzuli israf.
Mukuslu sanırım canım bahsettiğin. Alerjen diyor doktorlar genelde süt ve süt ürünlerinden oluyormuş çocuk doktoruna görünün o size 1 hafta muhtemelen süt ve süt ürünleri tüketmemen gerektiğinş söyleyecektir.Kızlar merhaba. Son 1 haftadır bebeğimin kakası baya bir değişti sıvı bir hal aldı. Günde 1 veya 2 kere kaka yapıyor ama o da sıvı şekilde içinde eskisi gibi pütürcükler yok hiç ve yapışkan bir şeyler var. Sadece anne sütüyle besleniyor bu arada. Neden böyle olmuş olabilir? Sizin bebişlerinizin kakaları nasıl?
Ay evet ya kaç tane mama var evde açılmış dolu dolu. Onları da sulandırıp köpeklere vericezCanım biz de geçen 2 saat kayınvalideme bıraktım.Dışarı çıkıyorduk torununu görmek istedi bıraktık biz de .Ama içim bir rahat etmedi.Anneme bıraksam da öyle mi olurdu bilmiyorum.Evdeyken bırakıp diğer odada uyuyordum.
atopik dermatit olabilir bize o teşhis konuldu.Bolca nemlendir.Sonra daha da artmasın.Alerjisi de var ben yersem bunların sayısı artıyor.Peluş şeyler giydirmemeye çalışın pamuklu rahat şeyler giysin demişti.Bir de ailede egzama var mı diye sordu.Eşimde egzama var.
beni tarif etmişsin evde mama olsun diyorum alıyorum ama boşa gidiyor.
Bir öğünde süt ürünü ve yumurta yemeyip kakasını gözlemleyebilirsin.Benim oğlumun süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var.Ben bu alerjen ürünleri tükettiğim zaman kakası sulu ve yeşile dönüyor.Çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle çocuk alerji bölümüne gittik.Tahlil yaptık çıkmadı.Henüz küçük olduğu için çıkmayabilir 5.ayda tekrarlayalım dediler.Kızlar merhaba. Son 1 haftadır bebeğimin kakası baya bir değişti sıvı bir hal aldı. Günde 1 veya 2 kere kaka yapıyor ama o da sıvı şekilde içinde eskisi gibi pütürcükler yok hiç ve yapışkan bir şeyler var. Sadece anne sütüyle besleniyor bu arada. Neden böyle olmuş olabilir? Sizin bebişlerinizin kakaları nasıl?
Bizimki de aybi canım kaka yaparken bı ses çıkıyor içimiz rahatlıyor bayaBenim oğlumun kakası da son 1 haftadır aşırı cıvık bildiğiniz ishal gibi yapıyor rengi hardal rengi gibi ama birde kaka yaparken yaptığı ses duyuluyor gürültülü kaka diyorlar sanırım buna henüz doktora götürmedim götürsem mi yoksa normal bir durum mu bu
Şuan benimkide memede kol bastı oynuyor sanki bir yandan beni yumrukluyorYa kızlar birde oğlum akşamları gece uykusuna geçmeden emmek istemiyor son 4-5 gündür çığlık kıyamet ayağa kalkıp gezdirip emziriyorum gece uykusundan önce sağlığım sütü veriyordum biberon ile sanırım onu istiyor valla korkar oldum biberon kullanımından meme reddi olacak diye
Bize de doktorumuz her kakalı bez sonrası sürün çişli bezde gerek yok demiştiCanım oksizinc %40 çinko olanını kullanıyorum ben poğosunda biraz kızarıklık görsem sürüyorum normalde pişik kremi kullanmıyorum sadece kızarıklık olunca sürüyorum oksidini tek geçerim kremlerin içinde ama devamlı kullanılmıyor kızarıklık olunca sadece her bezi açmada sürmek deride inceletme yapıyormuş
Gürültülü kaka bizde de oluyor uzun süredir.Huzursuzluk yoksa kilo alımında sorun yoksa bir şey yoktur diyorlar.2.ay kontrolüne giderseniz sorarsınızBenim oğlumun kakası da son 1 haftadır aşırı cıvık bildiğiniz ishal gibi yapıyor rengi hardal rengi gibi ama birde kaka yaparken yaptığı ses duyuluyor gürültülü kaka diyorlar sanırım buna henüz doktora götürmedim götürsem mi yoksa normal bir durum mu bu
Ben mama yaptım onu da icemedi fazla ikindi sürekli bide çok şiddetli ikinti yavrum vermedim sonraYa kızlar birde oğlum akşamları gece uykusuna geçmeden emmek istemiyor son 4-5 gündür çığlık kıyamet ayağa kalkıp gezdirip emziriyorum gece uykusundan önce sağlığım sütü veriyordum biberon ile sanırım onu istiyor valla korkar oldum biberon kullanımından meme reddi olacak diye